Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

YARIN mandalina01 ARKADASIMIZA OKUYORUZ
313 tane "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Öncelikle Mandalina01 arkadaşımızın niyetine olmak üzere okudum.

Diğer hepimizi de ekledim duaya sıradan, niyetlerimizin ve birbirimize olan dualarımızın kabul edilmesi için dua ettim.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Amin.

Canim redvelvetcake Benim niyetimi yazar misiniz? 1 talakla ayrilip giden esimin geri donmesini ve evliligimizin mutlu ve huzurlu devamini diliyorum.

Allah kabul etsin kızlar duamızı tamamladık sayılır Yalnız yeni katılan bazı arkadaslarımız belki gruba adapte olamadı okumalara onlardan haber gelmedi henüz

Bende yazayım benim biraz uzun canım babam 3.5 sene önce rabbimin yanına gitti,Allah im onun mekanını cennet eylesin ve hepimizin orda kavuşmasını nasip eylesin,çocuklarım eşim annem Alayim beni onlarla sınamasın ve tüm ailemize sağlık ve huzur nasip etsin, şuan yaptığım yüksek lisans sınavının finallerinin hepsinden geceyim ve pazartesi gününe mutlu başlayayım, şu büyük sınavı da kazanayım ve gönlüne göre hayırlı bir is bulayim, Allah evlâlarımızınlar bagislasin vatanina milletine hayırlı güzel Allah tarafından sevilen kullar olsunlar, Allah im iyi insanlarla karşılaştırsin ve benim canım Askim babam da orda huzurlu bir sekilde kavusmamizi beklesin, anneme de güç kuvvet versin, borularımız da bir n önce bitsin. Dua m uzun valla napayım))Allah herkese en hayırlı en güzelini versin,çocuk isteyene çocuk,sağlık isteyene sağlık,evlilik isteyene hayırlı eş, hastada şifa, derdi olan çıkmazda olanlara yardım ve yakınlarını kaybedenlere sabır versin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…