Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Iyi sevindim o zaman sıkıntı yoksa. Çünkü herzaman bitirene kadar ortam müsait olmayabiliyor.
Ben çoğunlukla sabah işe gitmeden okurum duaları Seher vaktinde.
Ama gün içinde de okuduklarım oluyor. Dediğiniz gibi bazen sessizlik birden bozuluyor. O zaman ara veriyorum. Sonra tekrar kaldığım yerden devam ediyorum

Sayılı dualar okuduğumda veya Esma’da ben bırakıp sonra devam edebılıyorum öyle durumlarda, ama Yasin okurken falan bölünmemesine dikkat ediyorum bölündüyse de baştan başlıyorum ama sayılı okumalarda bence bırakılabilir cok normal

Cansın canım beniim. Allah razı olsun çok mutlu oldum. Bende şimdi niyetime göre duamı okudum.Rabbim kabul etsin. Rabbim senin de gönlüne göre bir eş nasip etsin Aminnnn

okudum Duasını ettim, İnş.sağlıkla hayırlı güzel bir evlat nasip olsun,akşam yasin suresi okuyacağım kendisi için kolaylıkla güzellikle geçsin bu süreç diye (bilgisayardan yazıyorum etiket yapamıyorum) :))

Tiniminimavihanim icin okudum tez vakitte hamileleij haberi al amin suan hastalik donemim temiz degilim meryem suresi okuyamam saniyorum ama 70 tane ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kavi ya Kadir okdum.

Cansın canım beniim. Allah razı olsun çok mutlu oldum. Bende şimdi niyetime göre duamı okudum.Rabbim kabul etsin. Rabbim senin de gönlüne göre bir eş nasip etsin Aminnnn
canımAllah razı olsun senden dedualarımızın kabul oldugunu burada paylasmayı nasip etsin

redvelvetcake kimin ne ihtiyaci varsa hemen elinden geldigince yetisiyorsun Allah seninde ne muradin varsa versin
yaa canım Allah razı olsun hepimizin ne muradı varsa versin insallah, dualarımız kabul olsun sizin dualarınızı o kadar hissediyorum ki, iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…