- 4 Aralık 2022
- 712
- 903
- 35
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.481
Iyi sevindim o zaman sıkıntı yoksa. Çünkü herzaman bitirene kadar ortam müsait olmayabiliyor.Ben çalışan biriyim duayı okurken işyeri telefonu çalabiliyor veya biri geliyor bırakıyorum tesbihmatiğimi. daha sonra tekrar devam ediyorum duayı okumaya.
Ben çoğunlukla sabah işe gitmeden okurum duaları Seher vaktinde.Iyi sevindim o zaman sıkıntı yoksa. Çünkü herzaman bitirene kadar ortam müsait olmayabiliyor.
Bende çocukla ilgileniyorum o yüzden mecbur araya bir şeyler giriyorIyi sevindim o zaman sıkıntı yoksa. Çünkü herzaman bitirene kadar ortam müsait olmayabiliyor.
Aynen bazen ara vermek zorunda kalabiliyoruz.Bende çocukla ilgileniyorum o yüzden mecbur araya bir şeyler giriyor
Sayılı dualar okuduğumda veya Esma’da ben bırakıp sonra devam edebılıyorum öyle durumlarda, ama Yasin okurken falan bölünmemesine dikkat ediyorum bölündüyse de baştan başlıyorumAklıma takılan birşeyi sormak istiyorum da dua ederken kapi vuruldu ya da konuşmak zorunda kaldığımız bir durum oldu diyelim konuşup sonra tekrar kaldığımız yerden devam edebilir miyiz? Şuana kadar hiç öyle yapmadım yapmamaya çalıştım ama bazen mecbur kaldığımız durumlar olabilir diye merak ettim.
Cansın canım beniim. Allah razı olsun çok mutlu oldum.YarınTiniminimavihanim icin okuyoruz kendisi hamilelik niyetini belirtmişti, müsait olan okuyabilecek olan arkadaşlarımız Meryem suresi de okuyabulır arkadasımız ıcın Ben yarın okuyacağım hamilelik için Meryem suresi çokça öneriliyor cunku
Aminnnn ablam beniim ALLAH razı olsunnnnTiniminimavihanim canım niyetine okudum RABBİM tez vakitte salih ve saliha evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnn redvelvetcake
okudum Duasını ettim, İnş.sağlıkla hayırlı güzel bir evlat nasip olsun,akşam yasin suresi okuyacağım kendisi için kolaylıkla güzellikle geçsin bu süreç diye (bilgisayardan yazıyorum etiket yapamıyorum) :))YarınTiniminimavihanim icin okuyoruz kendisi hamilelik niyetini belirtmişti, müsait olan okuyabilecek olan arkadaşlarımız Meryem suresi de okuyabulır arkadasımız ıcın Ben yarın okuyacağım hamilelik için Meryem suresi çokça öneriliyor cunku
YarınTiniminimavihanim icin okuyoruz kendisi hamilelik niyetini belirtmişti, müsait olan okuyabilecek olan arkadaşlarımız Meryem suresi de okuyabulır arkadasımız ıcın Ben yarın okuyacağım hamilelik için Meryem suresi çokça öneriliyor cunku
tamam canım nasıl ıstersenredvelvetcake canım, beni listeden çıkarabilirmisin. psikolojim hiç iyi değil, düzenli okuma yapamıyorum. Kimsenin vebalini de almak istemiyorum. Hakkınızı helal edin.
canımCansın canım beniim. Allah razı olsun çok mutlu oldum.Bende şimdi niyetime göre duamı okudum.Rabbim kabul etsin. Rabbim senin de gönlüne göre bir eş nasip etsin Aminnnn
yaa canım Allah razı olsunredvelvetcake kimin ne ihtiyaci varsa hemen elinden geldigince yetisiyorsun Allah seninde ne muradin varsa versin