Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

eşim ile tez vakitte umreye hacca gidebilmek niyetiyle

Emekleriniz için ALLAH razı olsun redvelvetcake günlük 2 kişi niyetine okumaya varım

Ben bu dua grubuna kapatıldıktan sonra oğlumun konuşma bozukluğu düzeldi ve eşimde sıkıntı olmasına rağmen hamile kaldım harika birşey, iyiki varsınız

Ben bu dua grubuna kapatıldıktan sonra oğlumun konuşma bozukluğu düzeldi ve eşimde sıkıntı olmasına rağmen hamile kaldım harika birşey, iyiki varsınız
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah rabbim nasip eder bizede bende şifa niyetine hep okunuyom çünkü sağlık olarak duzelmeyi istiyorum. ve inşallah hamile de kalırım.

Mandalina 2 yi silebilirmiyiz zahmet olmazsa hem sınav haftası hemde dua çok okumayamaz yetiştirmez. Kısa dualarda insallah

Her gün 313 +313 =626 mi okuyacağız canım, ne zaman başlıyoruz, buğdayı bilmiyordum en azından ogrenirim

Çok güzel olmuş canım elin kolun dert görmesin benim niyetim hayırlı evlat niyeti yazarsan çok sevinirim

Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah rabbim nasip eder bizede bende şifa niyetine hep okunuyom çünkü sağlık olarak duzelmeyi istiyorum. ve inşallah hamile de kalırım.
İnşallah düzeliceksin Öyle mi Allah sana da inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin kızına kardeş

Maşallah Rabbim daim etsin bana dua eder misin benimde eşimde sıkıntı var bu hafta test vericek güzel sonuçlar almayı ve hamile kalmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…