- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.381
Tabiki ederimMaşallah Rabbim daim etsin bana dua eder misin benimde eşimde sıkıntı var bu hafta test vericek güzel sonuçlar almayı ve hamile kalmayı nasip etsin
Evet tabii ki bu liste yarın ıcın bugun baska dua okundu listemizin son günüydü bugünYarin baslayabilir miyiz? Bugun biraz gec oldu artik.
İstedigin kadar Allahtan ne istesek agır gelmez hep cok isteyelımredvelvetcake canm istediğimiz kadar niyette bulunabiliyor muyuz bir tane mi olmalı?
redvelvetcake canım 2 kişiye birlikte 313 mü yoksa ayrı ayrı mı?
Her gün 313Her gün 313 +313 =626 mi okuyacağız canım, ne zaman başlıyoruz, buğdayı bilmiyordum en azından ogrenirim
Peki bu süreçte herhangi bi şey kullandınız mıTabiki ederimbiz de test vermiştik 6 ay sonra tekrar test vericektik dr öyle demişti, 6 aya varmadan hamile kaldım, Allah çok büyük yeter ki ol desin olmayacak şey yok, inşallah size de tez zamanda ve en hayırlı zamanda nasip olacak
Amin Amin tez zaman da hayırlısiyla nasip etsin güzel RabbimTabiki ederimbiz de test vermiştik 6 ay sonra tekrar test vericektik dr öyle demişti, 6 aya varmadan hamile kaldım, Allah çok büyük yeter ki ol desin olmayacak şey yok, inşallah size de tez zamanda ve en hayırlı zamanda nasip olacak
Allah benimde herkesin de yuvasına sağlık huzur bereket nasip etsin. Evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın. İşlerimizi kolaylastirsin. Hakkımizda hayırlı olanı versin. Ahiretimizi guzellestirsin inşallah
HayırPeki bu süreçte herhangi bi şey kullandınız mı
Allah benimde herkesin de yuvasına sağlık huzur bereket nasip etsin. Evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın. İşlerimizi kolaylastirsin. Hakkımizda hayırlı olanı versin. Ahiretimizi guzellestirsin inşallah