komple alana indirim yapiyirum
40 gune yeni basladim.. 3. Gunumdeyim. Spora da yeni basladim 3. Gunumdeyim. Bil bakalim neden
Yeniyil yeni yil yeni yil... dip dip dip diridippp
Saka tabi. 40 gun erken kalkmaya baslamistim ama simdi saatim degisti yeni 40 gune basladim. Spor konusuda haftada 7 gun yapmaya karar verdim.
Her gun ayni saatte birbirimizi etiketleyip baslayalim demistim. 21.21 nasil :))))
Dun erkenden yattim. Hatta tam 21.00 de. Sen nasilsa o saatte musait olmazsin diye. Her seyi min. De yaptim. Yerimde yuruyua ve kosu leslie gibi 5 dk. Sonra bacak hareketlrri o da 5 dk. 10 dk yaptim sadece sonra uyuma ...
Iyi bakalım az da olsa yapmissin aferinDun erkenden yattim. Hatta tam 21.00 de. Sen nasilsa o saatte musait olmazsin diye. Her seyi min. De yaptim. Yerimde yuruyua ve kosu leslie gibi 5 dk. Sonra bacak hareketlrri o da 5 dk. 10 dk yaptim sadece sonra uyuma ...
Ne demisler az da olsa her gun
O degilde cok komik ruyamda sebi gordum. Daha dogrusu topige gelip aciklama yapiyordum. Su kadar sundan bu kadar bundan yaptim diye. Hatta bir hareketin adini bilmemisim de uydurmusum. Adi da havada mekikti :)
Canim bana asla suyu sorma. Su aygiri gibiyim ben. Gunde en az 2.5 lt. Icerim. 3 4 lt ye cikmisligim da vardir.Su ictin mi dünchentiq
Himm cok guzell bi aliskanlik su onemliCanim bana asla suyu sorma. Su aygiri gibiyim ben. Gunde en az 2.5 lt. Icerim. 3 4 lt ye cikmisligim da vardir.
Bir de hic firsat kacirmiyorum. Merdiven inip cikiyorum. Eskiden cocuk bir sey isteyince kalk kendin al diyordum. Simdi aliyorum ve leslie esligindw gidiyorum tekme ata ata
Saat kacta yapacaksin videoyu. Uyumicam daHimm cok guzell bi aliskanlik su onemli
Su an yoldayim eve gidiyorum.aksam insa 10 bucuk gibi yapmaya calisicamSaat kacta yapacaksin videoyu. Uyumicam da
Dun bu saatlerde spor yapiyordum. Anacim sen de cocuk var mi? Benimkiler kucuk. Cep telinden aciyorum telefonu alip kapatiyorlar. Dibine giriyorlar bakicaz diye. Oda degistiriyorum agliyirlar. Anca 10 dk yapabildim o da zorla. Spor kiyafetlerimi bile giymistim bir heves. Ona cozum bulana kadar 10 15 dk. Esim de ilgulenmiyor. Cunku ilgilendigi zaman basla islerle mesgul oluyorumchentiq ordamisin
Hee anacım var bendeDun bu saatlerde spor yapiyordum. Anacim sen de cocuk var mi? Benimkiler kucuk. Cep telinden aciyorum telefonu alip kapatiyorlar. Dibine giriyorlar bakicaz diye. Oda degistiriyorum agliyirlar. Anca 10 dk yapabildim o da zorla. Spor kiyafetlerimi bile giymistim bir heves. Ona cozum bulana kadar 10 15 dk. Esim de ilgulenmiyor. Cunku ilgilendigi zaman basla islerle mesgul oluyorum
7 dk isinma 5 dk dans yaptim cnm.Yaptiklarini yazchentiq tabloyu musait zamanda guncelleyeyim canim