Ben size birkaç mesajı yazayım mesela,
KudrAlobar lightbringer muhtesemgatsby Önce konuşma normal seğirinde giderken şöyle birşey yazılıyor anında
X: Kanka siz sevgilinle en zoru başarmışsınız aynı evin içinde
Ben: Ne demek bu?
X: İnsan nasıl senin gibi biriyle birlikteyken hiçbir şey yaşamaz?
Ben: Yaşamak zorunda değiliz, herkes yaşamıyor X'cim
X: Ben seninle birlikte olacağım, hiç yaşamayacağım, çok imkansız
Ben: Herşey cinsellik değildir, tabii önemlidir, ama maneviyat benim için daha önemli, ikimizde yaşamamayı sorun etmiyoruz, önceliklerimiz başka
X: Sen benim kollarımda olsan dayanamazdım gibime geliyor
Ben: Bu konuları konuşmayalım artık
Başka biri ile yine başka bir konuşma,
Önce iş teklifi için bana geldi, dil konusunda iyi, yurtdışına satış yapacak biri lazım dedi Üniversiteden bir arkadaşım, ben de iş şartlarını öğrenmek ve Üniversiteden arkadaşım diye muhabbet etmek adına numaramı verdim, sonra konuşma şöyle ilerledi
X: Eskiden seni beğeniyordum, ama hiç yanaşamadım. O zaman kızlarla takılıyordum ve adım kötüye çıkmıştı, sen beni istemezsin sandım
Ben: Erkek arkadaşım varken bunları konuşmak doğru değil ama o zaman ciddi bir biçimde bana gelseydin görüşürdüm, ama takılma niyetinde olduğunu anlasaydım topuklardım
X: Seni fiziken çok beğeniyorum, seninle güzel bir ilişki yaşardım sanırım
Ben: Üniversitede yaşadığım şehirden dolayı bana söylenenleri biliyorsun, o sırada bana yanaşan her erkeğin cinsellik amacıyla gelip gelmediğimi irdeliyordum tabii
X: Herkes senin düzgün biri olduğunu biliyordu, için rahat olsun.
Konuşma ilerliyor...
X: Gerçekten hiç mi birşey yaşamadın yani?
Ben: Evet yaşamadım, bunda utanılacak ne var ki?
X: Hayır birşey yok ama hiç oralda mı denemedin?
Ben: Bunlar çok özel sorular, neden bunları konuşuyoruz? İş için yazmıştın iş konuşalım.
Bu şekilde...