- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.401
Insalalh tatlım yaDüşmez inşallah iyi düşünelim iyi olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insalalh tatlım yaDüşmez inşallah iyi düşünelim iyi olsun :)
Ins ya20 ekimde benim gelmesin gelmesin inşallah :))
Canım benim çok sevindim inan. Maşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat etSağol kuzum benm rabbim isteyn herkese nasip etsn
Muhtemelen hamile olabilirsin canım ama kaçgündür oluyor bunlarBat 23ü kızlar ama kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol tarafa ağra ağra baskı oluyo
Bnmde 21 bat bi haftadir falan arada kasıklarda batma oluyor hemen geçiyor sık idrara çıkıyorum falanBat 23ü kızlar ama kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol tarafa ağra ağra baskı oluyo
Sen test yapsana bir haftada belli olur canım bende çok erken yaptm testiBnmde 21 bat bi haftadir falan arada kasıklarda batma oluyor hemen geçiyor sık idrara çıkıyorum falan
11 gun varken yaptim bembeyazdi hic birsey yoktu canim ya adet günümü brklicem artk belki de gelecekSen test yapsana bir haftada belli olur canım bende çok erken yaptm testi
Koyulasma var cnm hayirlisi insArkadaslar cuma ve bugünkü yaptığım test bakarmisiniz bi
İnşallah canımKoyulasma var cnm hayirlisi ins
Hayırlısı olsun canım rabbim tez zamanda beklemene son versin inşaallah11 gun varken yaptim bembeyazdi hic birsey yoktu canim ya adet günümü brklicem artk belki de gelecek
Bencede var canım hayırlısı olur inşallah :))İnşallah canım
Bebeğim annem gurbet kuşum canm benm kiz daha belli değil bugün kan vercem kesin bellinolcak dua et nolur artmis olsn sen nasilsin ne var ne yokKızlar merhaba herkese hamilelikte akıntı şartmıdır illa ki.Yada hiç belirti yaşamadan hamile olan var mı aranızda?
Bence hamilesin ikigüne de kan ver çarşamba ver baya yüksek çıkacak seninde galibaArkadaslar cuma ve bugünkü yaptığım test bakarmisiniz bi