Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağlamak istiyorum nerde kaldi bu isin romantik tarafi...

romantik anlarda bebek olmuyor canım hayatın acı gerçekleri bunlar

illa romantizm olsun diyosan kocan ağzına gül alsın arka fonda slow müzik çalsın gül yaprakları at yatağa bide mum yaktınmı silkeleme gayet romantik olur

Bende eger adet olursam adetten sonra gitcem herhlde adettn sonra gidilr dimi.. sen ovulasyon testi kullandnmi hic cnm

Hu huu iyi akşamlar bağyanlar silkelemeye mi el attınız nettiniz:)))

Bende eger adet olursam adetten sonra gitcem herhlde adettn sonra gidilr dimi.. sen ovulasyon testi kullandnmi hic cnm

valla bilmiyorum canım ebe bulduysan ona sor istersen onlar daha iyi bilir.

kullanıyorum ama yorumlayamıyorum canım ingilizce anlıyorum ama konuşamıyorum gibi oldu bu

düşün ilk kullandığım ay 30 gün boyunca yumurtladığımı sanıyodum
ama sen testlerinin resmini koy su628 bu işi biliyo

Cnm bu konuyu bi dusuneyim. .. galiba ovu testindr silik cikmiycak ikinci cizgi cok net cikmali dimi

Cnm bu konuyu bi dusuneyim. .. galiba ovu testindr silik cikmiycak ikinci cizgi cok net cikmali dimi

t çizgisi ç çizgisinden daha koyu olacak aynı koyulukta olursa peak oluyomuş ( nerden biliyosun dersen daha 2 saat önce bunu söyledi saygıdeğer bir arkadaş)

silkeletiyoruz çarpışıyoruz bazılarımız ebe bulup kasık çektiriyo yavaş yavaş sıyırıyoruz

Kizlar ben yontemi buldum anlatiyorum iyi dinleyin... Sabah daha gozunu acar acmaz keciboynuzu pekmezinden bir kasik daya ardindan ceplere findiklari koy ise giderken aksama kadar atistirsin. Aksam eve geldi yemek sonrasi kahveyi daya iki saat dinlendir eee en son " ayy ayaklarim uyusmus bi havaya kaldirsana " modu hoooppp oldu bitti...

Hepsi biarada oldu cnm:))) keçiboynuzu pekmezi ne ise yariyor

Anladim canim kullanicam bakalim inss becerebilrm :))

hergün testlerine tarihi ve adetten sonraki kaçıncı gün olduğunu yaz fotolarını çek yükle buraya
su arkadasımız yorum yapar
,bende yaparım elinden geldiğince
becerirsin canım insan sora sora öğreniyo bende yavaş yavaş anladım bunu

ben ilk zamanlar offf kasıklarım ağrıdı deyip yatak başına dikiyodum
,sonra eşim çözdü bunu
ilişkiden sonra kendisi tutup çeviriyo yatak başına

Hepsi biarada oldu cnm:))) keçiboynuzu pekmezi ne ise yariyor

ben içiriyorum akşamları
aslında keçiboynuzunun suyu daha etkiliymiş
bende sonradan öğrendim
ama almış bulundum bari bitsin diyorum şimdi
spermleri hızlandırıyo ve çoğaltıyo diye biliyorum

Çok sağol canim intten aliyim diyorum testleri sen nereden aliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…