- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Ağlamak istiyorum nerde kaldi bu isin romantik tarafi...
valla canım ben onları yaptırmadım hiç. yani çoğu kişi hamile kalmış onu yaptırdıktan sonra ama ben denemedim. zaten burda o işlerle uğraşan ebe yok. hem olsada ben gidemem daha yeni sayılırım evliliğimde. ama ağzı sıkı bi ebe bulursam yaptırırım
Ağlamak istiyorum nerde kaldi bu isin romantik tarafi...
Bende eger adet olursam adetten sonra gitcem herhlde adettn sonra gidilr dimi.. sen ovulasyon testi kullandnmi hic cnm
Bu arada bu topigi cok sevdim burdayim artik :)))
Hu huu iyi akşamlar bağyanlar silkelemeye mi el attınız nettiniz:)))
valla bilmiyorum canım ebe bulduysan ona sor istersen onlar daha iyi bilir.
kullanıyorum ama yorumlayamıyorum canımingilizce anlıyorum ama konuşamıyorum gibi oldu bu
düşün ilk kullandığım ay 30 gün boyunca yumurtladığımı sanıyodum
ama sen testlerinin resmini koy su628 bu işi biliyo
Evet cnm ben deniycem :)))Hu huu iyi akşamlar bağyanlar silkelemeye mi el attınız nettiniz:)))
bizde seni sevdiiiiiikkkkk
Sagol cnm :)))
silkeletiyoruz çarpışıyoruz bazılarımız ebe bulup kasık çektiriyo yavaş yavaş sıyırıyoruz
Cnm bu konuyu bi dusuneyim. .. galiba ovu testindr silik cikmiycak ikinci cizgi cok net cikmali dimi
t çizgisi ç çizgisinden daha koyu olacak aynı koyulukta olursa peak oluyomuş ( nerden biliyosun dersen daha 2 saat önce bunu söyledi saygıdeğer bir arkadaş)
silkeletiyoruz çarpışıyoruz bazılarımız ebe bulup kasık çektiriyo yavaş yavaş sıyırıyoruz
Hepsi biarada oldu cnm:))) keçiboynuzu pekmezi ne ise yariyorKizlar ben yontemi buldum anlatiyorum iyi dinleyin... Sabah daha gozunu acar acmaz keciboynuzu pekmezinden bir kasik daya ardindan ceplere findiklari koy ise giderken aksama kadar atistirsin. Aksam eve geldi yemek sonrasi kahveyi daya iki saat dinlendir eee en son " ayy ayaklarim uyusmus bi havaya kaldirsana " modu hoooppp oldu bitti...
Anladim canim kullanicam bakalim inss becerebilrm :))
Kizlar ben yontemi buldum anlatiyorum iyi dinleyin... Sabah daha gozunu acar acmaz keciboynuzu pekmezinden bir kasik daya ardindan ceplere findiklari koy ise giderken aksama kadar atistirsin. Aksam eve geldi yemek sonrasi kahveyi daya iki saat dinlendir eee en son " ayy ayaklarim uyusmus bi havaya kaldirsana " modu hoooppp oldu bitti...
Hepsi biarada oldu cnm:))) keçiboynuzu pekmezi ne ise yariyor
hergün testlerine tarihi ve adetten sonraki kaçıncı gün olduğunu yaz fotolarını çek yükle buraya
su arkadasımız yorum yapar
,bende yaparım elinden geldiğince
becerirsin canım insan sora sora öğreniyo bende yavaş yavaş anladım bunu
ben ilk zamanlar offf kasıklarım ağrıdı deyip yatak başına dikiyodum
,sonra eşim çözdü bunu
ilişkiden sonra kendisi tutup çeviriyo yatak başına
Oda spem kalitesini arttiriyomus.keciboynuzunu kaynatip icirenlerde var ama bizimki mumkun degil oyle icmez bende pekmezi dayiyorum. Biraz homurdaniyor falan ama ne yapiyim... Umrumdami yooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?