Ayyy super valla nescafe icecek demi yoksa turk kahvesimi... Burnunu tikar yine iciririm valla ....evet canım ben yapmıştım bunu ve o ay hamile kaldım. direkt buna bağlamıyorum ama etkisi oluyo
Bebişler gelene kadar denenmedık yontem kalmıcak kanımca :)
Aynen canim. Bu yolda her turlu yontem mübahbi deneyelim bence bakarsin bizdede ise yarar...
Hemen formulu vereyim belki bi ise yarar. benim dongum ortalama 28-30 gun oldugu icin soyle yapti
Adet ilk gunu itibari ile ay dongusu
1-4 gun arasi = adetli zaman sonra 9. Gun iliski( bu gunde sperm cikisi cok onemliymis) 3gun bekle(bekleme suresince sperm cikisi olmayacak)
12,14,16,18.Gun=iliski( sadece 1 kez) (mutlaka) 18. Gunden sonra istersen yap ama yuzde sansi daha dusukmus.
benıde alırmısınız aranıza :)) bizde bebek istıyoruzz
Hoşgeldiin inşallah en yakın zamanda çift çizgiyi görursun :)
cnm adet bıttıktn sonra 9. gün ilişkı sonra ara verılıyo öylemı 3 gün benım adet döngum 25 gün son adetten sonra 9-10 gün mu ne lyumurtladm bnce
Evet canim 3 gun ara vericeksiniz dedi sen onu 2 gun yap olmazsa. Ama o arada kesinlikle sperm cikisi olmayacak dedi.o ara onemliymis...
Bebişler gelene kadar denenmedık yontem kalmıcak kanımca :)
Ayyy super valla nescafe icecek demi yoksa turk kahvesimi... Burnunu tikar yine iciririm valla ....
benıde alırmısınız aranıza :)) bizde bebek istıyoruzz
sağol canım inşallah 3 aydır denıyorz.. yumurtlama zamanımı tahmın edemıyorum ıntten 12.gün dıyo bence ben daha erken yumurtladm 9.gün yada 10.gün
sperm çıkışı derken canım ????? yumurta takıbımı yapsam bıde her adet dönemınden sonra aynı gunlerde mı yumurtlama oluyodr
Sağol canim bilgilern icin bnm adetim düzenli 25 gunde bir oluyorum galiba bu ayda olcam kasiklarmda bi haketlnme varohooooo yöntemleri bana sor denemediğim bişey kalmadı diye düşünüyorum
türk kahvesi canım sert olacak şeker atma
hoş geldin canım umarım bizler gibi çok beklemeden bebeğine kavuşursun. yumurtlama zamanı yerine yumurtlama haftanı takip etmeni öneririm 1-2 gün gecikme olsada genelde aynı hafta yumurtlama olur
ovulasyon testi kullanabilirsin bunun için. düzenli adetlerde olabilir mesela 28 günde adet oluyosan 10-12-14-16. günleri değerlendirirsen şansın artar.
sperm çıkışı ilişki demek canım ne olursa olsun o spermler içeride kalacak sonra özgürlüğe kavuşunca deli gibi koşacaklar
Sağol canim bilgilern icin bnm adetim düzenli 25 gunde bir oluyorum galiba bu ayda olcam kasiklarmda bi haketlnme var
Buarada Sağol cimcime umarim sizde bende tez zamanda hamile kaliriz
Allah sesinden duysun insallah hamileyimdir :) c.tesi batgebeliğin hiçbir belirtisi olmayacağı gibi tamamen adet belirtisi şeklinde de geldiği oluyor henüz vakit var stres yapma
inşallah kuzummm
hee sahi bide yumurtlama gününde ilişkiden sonra silkeletin kendinizi
Allah sesinden duysun insallah hamileyimdir :) c.tesi bat
Umutla bekliyrm sen nezamndr istiyosn cnm
Kocam yapar mi acaba:)))
Insallah ikimizde tüm isteyenlerde hamile kalır. .inşallah canımmm
ben 9 aydır ısrarla istiyorum canım
bende yapmayacağını bildiğim için bir defasında doktor tavsiye etti böyle spermler daha hızlı ilerliyomuş dedim sağolsun yaptı oda ama bidaha yapmadı.
o yapmazsa sen kendinde silkelenebilirsin
Insallah ikimizde tüm isteyenlerde hamile kalır. .
Soyliycem bnde inş yapar. Bide şu kasık çektirme olayı var ona ne diyosun cnm sen bnden daha tecrübelisin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?