- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Kızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
ben senin gibiydim
tüm vücut sistemim çöküyordu adeta
şöyle bir yol buldum ilk gün ya da olacağını anladığım gün muz yiyorum o midemi ve diğer organları
rahatlatıyor ayrıca muz adet sancısına da iyi geliyor
sonra hemen ayağımın altına sıcak su koyup ağrı kesiciyi içip ağrıdan kıvranırken sızarak uyuyorum
Benim hiç ağrım olmazdı, son bir kaç aydır ağrıdan ölüyorum, bir doktora gideceğim bakalım neden böyle bir değişiklik olduBenimde tam tersi hiç sancım olmuyor. Regl olmadan yarım saat önce falan dizim ve karnım ağrır onun dışında şikayetim yok. Korkuyorum acaba bir problem mi var normal değil mi diye
benim için de sorar mısın regl döneminde ağrısı olmayanlarda bi problem mi var diyeBenim hiç ağrım olmazdı, son bir kaç aydır ağrıdan ölüyorum, bir doktora gideceğim bakalım neden böyle bir değişiklik oldu
canm adetliyken karna su torbası koymak apantist patlamasına neden oluyor dikkat et ayaklarının altina koySağ ol canım sıcak su torbası var zaten şuan Karnım yandı artıkAda çayını denicem ama Teşekkürler
Kızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
kızlar majezik ben de mide ağrısı yapıyor meselaher ağrı kesici herkese iyi gelmez zaten herkesin bünyesine farklı etki eder majezik çoğuna iyi gelir mesela bende hiç etki yapmıyor zalım ilaç
canım hangi iğneyi vuruluyorsun?Ben de her ay iğne vuruluyorumçok şiddetli oluyor..Bir sürü doktora gittim bir sorun olmadığını söylediler.Şu an ben de sancıdan ölüyorum Affedersin tuvalete sık sık çıkmaya çalışıyorum ve banyo yapıyorum beni bunlar az da olsa rahatlatıyor.Bir de bazı pozisyonlarda ağrı azalıyor yatağın içinde o pozisyonu bulup öyle duruyorum.İnanın ağrıdan yorgun düşüp öyle uyuyabiliyorum anca.
ya majezikle novalgin de bende öyleydim ikinci hapı mutlaka atıyordum aleve denedim en son çareyi dolorexte buldum şak diye kesiyo ya
baş ağrısında ağrı kesici kullanmam zaten babam eczacı ölsem kullandırmaz ama adet sancısı bambaşka birşey dayanamıyorum ki nasıl dayanayım ağlayarak uyuyorum ilaç aldığım haldeya arkadaşlar dayanmaya çalışsanız sürekli ağrı kesici içmek de hiç iyi birşey değil yazık vücudunuzaben de çok kötü oluyorum ağrı halsizlik tansiyonum düşüyo ama ne kdr zor olsa da dayanıyorum 1-2 günde sürüyo yani çok kötü çünkü ilaç içmek. bazen o ağrı başıma vuruyor o zaman içmek zorunda kalıyorum başımın ağrısını hiçbirşey geçirmez çünkü ilaçtan başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?