Evlenince geçecek derdi büyüklerim ama aksine daha beter oldum mide bulantısı yapmaya başladı ama yine de ağrıya dayanıp ilaç içmiyorum çünkü ya kanamayı kesiyor yada arttırıyorKızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Kullandım ben. İç çamaşırına yapıştırıyosun ısıtıyo orayı ama ısısı bana çok düşük geldi. Çok yararı olmadı bana, sıcak su torbası daha iyi geliyor :)nefret ediyorum daha dün ağlayarak uyudum resmen hapım bitmiş dolorex kullanıyorum ben 5 dakkada kesiyor sağolsuno değil de geçen özdilekte adet sancıları için ısıtıcı pedler varmış onu gördüm aldım kullanmadım henüz ama iyi gelirse yazarım buraya
bilmiyorum ki denemek nasip olmadı dahaKullandım ben. İç çamaşırına yapıştırıyosun ısıtıyo orayı ama ısısı bana çok düşük geldi. Çok yararı olmadı bana, sıcak su torbası daha iyi geliyor :)
Orasını bilmiyorum da inşallah tıp bu regl sancısna kalıcı çözüm bulur[/QUOTE]"minnakmimar, post: 41457535, member: 551786"]bazen ikinci ya da 3. çocukta geçtiği de oluyormuş
O kadar ağrılı oluyor ki ilk hapı yaklaşık 10 dakika sonra çıkarıyorum zaten ağrıyı kesemeden çıkıyo zaten vücuttanbilmiyorum ki denemek nasip olmadı dahaen iyisi hap ya atıyorum iki dakikada geçiyor
ya majezikle novalgin de bende öyleydim ikinci hapı mutlaka atıyordum aleve denedim en son çareyi dolorexte buldum şak diye kesiyo yaO kadar ağrılı oluyor ki ilk hapı yaklaşık 10 dakika sonra çıkarıyorum zaten ağrıyı kesemeden çıkıyo zaten vücuttan2. hapı da zor tutuyorum midede. Ona rağmen en az 1.5 saat ağrı çekiyorum. Doktor doktor gezdim sorun da yok. İğne falan kullandım bir ara onlar da fayda etmedi. Her ay ızdırap yani
Bi deniyim onu da. Ponstan forte diye bi ilaç var ben de ondan kullanıyorum. İlk kullandığım zamanlarda şak diye kesiyordu ama bünyem alıştı heralde şimdi bana mısın demiyor.ya majezikle novalgin de bende öyleydim ikinci hapı mutlaka atıyordum aleve denedim en son çareyi dolorexte buldum şak diye kesiyo ya
her ağrı kesici herkese iyi gelmez zaten herkesin bünyesine farklı etki eder majezik çoğuna iyi gelir mesela bende hiç etki yapmıyor zalım ilaçBi deniyim onu da. Ponstan forte diye bi ilaç var ben de ondan kullanıyorum. İlk kullandığım zamanlarda şak diye kesiyordu ama bünyem alıştı heralde şimdi bana mısın demiyor.
Not: Doktorunuza, eczacınıza danışmadan burada ismi söylenen ilaçları kullanmayın.
Majezik çok ağır bi ağrı kesici, mideyi mahvediyor. Gastrit mağduru olarak onu zaten hiç yutamıyorum, karın ağrısını kesse mide ağrısı başlıyor. x2 ızdırap anlayacağınher ağrı kesici herkese iyi gelmez zaten herkesin bünyesine farklı etki eder majezik çoğuna iyi gelir mesela bende hiç etki yapmıyor zalım ilaç
canim sakin karnina koyma, cok zararli. Su torbasini ayaklarina koymalisinSağ ol canım sıcak su torbası var zaten şuan Karnım yandı artıkAda çayını denicem ama Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?