• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Aynen ya bi ağız tanıyla şu kadan bebeyim va şu kadan yıllık evliyin diyomiyok bekarım iste öyle :KK70: öldüm gülmekten ay :KK70:
bekarız biz bu kadar :D neyse bekarlık sultanlık demişler bir süre tadını çıkaralım:KK53:
2si lohusa 1 hamile yerler merak etme hatta beni bile yiyebilirler:KK70:
yesinler kalmasın ya sonra yazık olur hatta bitmezse de paket yapıp kalanları ver bence:oops: ben öyle yapıyorum bazen yemeyim diye:KK53:

Wuuu ters psikoloji siz yiyin yiyin sende ye diyecek ler tabi işte orda kalıyorum ben ay ben diyetteyim demek var ahh ahh başımı alıp gitmek istiyorum yaa
ben zaten obur biri değilim onlarda biliyolar diyette olduğumu dile kolay 8 9 aydır diyetteyim o yüzden kimse israr etmez gittiğim yerdede. ben ne yemek istiyorsam yerim bazen bane göre yiyecekler yaparlar.

bekarız biz bu kadar :KK70: neyse bekarlık sultanlık demişler bir süre tadını çıkaralım:KK53:

yesinler kalmasın ya sonra yazık olur hatta bitmezse de paket yapıp kalanları ver bence:oops: ben öyle yapıyorum bazen yemeyim diye:KK53:
evde kırıntısını bile bırakmıyorum yiyeceğimden değil çöpe atacağımdan dolayı hepsini paket paket yapıp yanlarına veriyorum:KK70: bide diyolar yasemin abla anne gibi her gittiğimizde nevalemizide koyup gönderiyor:KK70:

Yehooo biz sultanmışız yehooo :KK70: :KK70: uykjm geldi gakiba beyini uyuşuyorda :KK70:
benimde uykum geldi ya saçmalama noktasına ulaştım bende :D

rabişş siz evsiz bekarsınız bende evli bekarım ne yapacağız:KK70: bekarlık sultanlıktır boşver okadar heves etme evliliğe.
evet ama bencede :) acaba evli bekar nasıl oluyor ki merak ettim:KK64:

benimde uykum geldi ya saçmalama noktasına ulaştım bende :KK70:

evet ama bencede :) acaba evli bekar nasıl oluyor ki merak ettim:KK64:

Evsiz bekar??? Evli bekar??? anlamadım ben
Ben hiiiç heves etmiyrum aeben aeben ablam biliyor tepikliyorum gelenleri :KK70: hiç öyle bi düşüncem yok
:KK70::KK70::KK70: ben evliyim ama eşim yanımda değil oğlumda okulda kimsecikler yok sizden başka yani evli ama bekar yaşıyorum:KK70:

Back