• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Hayatı diyetle kilo alıp vermekle geçmiş,44 bedeni de 36 bedeni de görmüş bir fani olarak son zamanlarda acayip açılmış iştahıma dur diyemediğimi ,diyete başlayayım dedikçe tabak tabak tatlıları götürdüğümü hayretle izlerken 3. Diyet günlüğümü açayım da şu kiloları vereyim artık dedim...Diyete başlayınca ağzıma bir yudum tatlı koymam ama nerede ne ara o diyetten çıktığımı da anlayamam...öyle deli gibi iştahlı değilimdir aslında ama havalar soğuyunca ailecek iştahlarımız bi açıldı bi açıldı ki sormayın..,Dün gece söylemesi ayıp işkembe çorbalarını içip sonrasında "n'oluyo ya bize"diye serzenişlenirken bulduk kendimizi eşimle...
Sabah kilomu yazıyorum buraya hedef 10 aralığa kadar 7 kilo sonra ay ay hedefler koyacağım..varsa BENDE VARIM diyen buyursun...Benim diyet anlayışım esnek...kalorisine dikkat edip aç kalmadan yapacağım diyetimi.,,öyle çok yasak olunca soğuyorum diyetten..1 hafta Karataya uyar 1 hafta dukana..kafamıza göre amaaaaa 10 aralıkta -7 olacak işte orada esneklik yok ..

TAKIM KURALLARI
  • Tartı günü salı günleridir..sabah aç karna tartılıp bildirilecek..
  • Günlük 45 dakika spor yapılacak ,yapılamazsa ertesi güne enaz 30 dakika olarak eklenecek.
  • Akşam 6:30 da akşam yemeği yenmiş olacak..Çok acıkılırsa 9-10 gibi bir elma yenebilir yada tarçınlı süt içilebilir.,,
  • Günlük enaz 2litre su içilecek...Şekersiz çay kahve içilebilir.
  • İsteyen istediği diyeti yapabilir...Diyetin kurallarını belirtir bizde ona göre yorumlarız.
  • Her akşam o günün menüsü,sporu ve suyu belirtilecek...
KOLAY GELSİN :KK55::KK55::KK55::KK55:
Arkadaşlar kilomu şu an bilmiyorum ama tahminen 78 felan dir yarın tartılayım size yazarım olurmu

Arkadaşlar kilomu şu an bilmiyorum ama tahminen 78 felan dir yarın tartılayım size yazarım olurmu
Tamam sabah kilonu yazarsın aç karına...gün içinde yediğini,içtiğini,sporunu akşamdan yazarsın..spor şart bizde...geçmiş sayfaları oku istersen menüleri bi incele :)

Orda kilo belirtmek diye bir şey okuyamadım ki ben
Gruba ilk girildiğinde kilo bildiriliyor ondan sonra her salı bildirilecek...hafta hafta ne kadar verdiğimizi kontrol etmek için...yapmayı düşündüğün bir diyet var mı?

Birde alıntı yapıyorsun ya QUOTE yazıyor...ondan sonra cevabını yazıp cevaplaya basarsan cevaplamış oluyorsun ;)

Faraceli bende öyle tahmin ediyordum bence nazar değmesin diye öyle hem yaşın bi önemi yok bizim için genç de olsak yaşlıda olsak hemcinsiz sizleri sevmem için bu yeterli kimbilir neler öğreneceğim sizlerden

Yasom gözünün yağını yiyem zaten şu diyet psikolojisi beni mahvediyor bide sen aşure dedin oyşşşş olsada yesek yaaa :-D
önemli olan yapıp görüp yememek bunu başarmak okadar şey yapar hiç birinin tadına bakmam sizde öğreneceksiniz.

[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..[/QUOTE]
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin:KK70: ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi:KK70:

Back