- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Yok bacılar ya baskül 70 şi göründe taşlık kalmadıBide Aebenim 3 çocuk doğurmuş maşallah..taş gibi :)aeben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacılar ya baskül 70 şi göründe taşlık kalmadıBide Aebenim 3 çocuk doğurmuş maşallah..taş gibi :)aeben
Baskülün 70 i son görüşü olacaaaak :)Yok bacılar ya baskül 70 şi göründe taşlık kalmadı![]()
Hoşgeldin .Kendimi tanıtayım
3 yıllık evli ve pco hastasıymışım bebek istiyorum kontrole gidince öğrendim doktor acil kilo ver dedi 1 ekim tarihinde zayıflamaya karar verdim 94.1 ile başladım 88.4 e kadar indim hastalanınca 89 u gördüm 2 gün önce ve tartılmadım o günden beri boyum 1.72 , benim hergün tuvalete çıkamama rahatsızlığım var önerebileceğiniz bişey var mı ?
Yarın hemen kayısı alıyorum o zaman teşekkür ederim canımKayısı çayı ve bol lifli gıdalar iyi geliyor kabızlığa...
Hayır canım beslenme işte diyet az beslenmeden olduğunu düşünüyorumHoşgeldin .
Kronikmi , Beslenme kaynaklımı ?
İnşallah hülyam ...Baskülün 70 i son görüşü olacaaaak :)
O zaman kolay menülerine bi bakalımHayır canım beslenme işte diyet az beslenmeden olduğunu düşünüyorum
Bugünde keyif günün olsun yap kahveni..ohhh mis gibi Siesta yap :)İnşallah hülyam ...
Bugun bi agırlık var üstümde kızlar güye evdeyim derse bakayım dedim elimde telefon haberlere daldım canım bişi istemiyor öylece yatıyorum. Eşimde yok şehir dışına gitti pööfff yAni![]()
Çay , kahve ve benBugünde keyif günün olsun yap kahveni..ohhh mis gibi Siesta yap :)
Salata ve su !Slm kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 adet salatalık
Öğle
Biraz sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt
Akşam 16.00
1 porsiyon Pastırmalı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 saat spor yaptım, ve devam ediyorum
Yatan kadar elma ve mandalin yiyebilirim
http://www.ajanspress.com.tr/new_video_stream/tv/CD18324168.mp4şunu izlemenizi tavsiye ederimSlm kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 adet salatalık
Öğle
Biraz sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt
Akşam 16.00
1 porsiyon Pastırmalı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 saat spor yaptım, ve devam ediyorum
Yatan kadar elma ve mandalin yiyebilirim
ben ne yapayım aeben bacım bazen kendi kendime konuşuyorumÇay , kahve ve benkeyif değil sıkılıyorum böyle boş günlerde
totoma koltuk batıyo
![]()
Sanada Allah sabır versin bacım yanlızlık zorben ne yapayım aeben bacım bazen kendi kendime konuşuyorum![]()
Anneminkilerin fotoğrafını koyayım biraz daha farklı sanırımKozacim bu tek renk bez biraz pahalı anacığın in kullandığı bez farklidir
Teşekkür ederim canım 100 gr vermeyi başardım sonunda bu haftadeadline hoşgeldin canım nasıl gidiyor bu hafta kilo vermişsin çok sevindim.
benmiTeşekkür ederim canım 100 gr vermeyi başardım sonunda bu haftagünlükleri geziyordum bende ya bakıyorum arada neler oluyor konularda
sen nasılsın nasıl gidiyor
![]()
Tşk ettiiimRegl olduğun gün bekliyoruz onun dışında muhabbete herzaman açık kapı :)