• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kendimi tanıtayım
3 yıllık evli ve pco hastasıymışım bebek istiyorum kontrole gidince öğrendim doktor acil kilo ver dedi 1 ekim tarihinde zayıflamaya karar verdim 94.1 ile başladım 88.4 e kadar indim hastalanınca 89 u gördüm 2 gün önce ve tartılmadım o günden beri boyum 1.72 , benim hergün tuvalete çıkamama rahatsızlığım var önerebileceğiniz bişey var mı ?
Hoşgeldin .
Kronikmi , Beslenme kaynaklımı ?

İnşallah hülyam ...

Bugun bi agırlık var üstümde kızlar güye evdeyim derse bakayım dedim elimde telefon haberlere daldım canım bişi istemiyor öylece yatıyorum. Eşimde yok şehir dışına gitti pööfff yAni :KK43:
Bugünde keyif günün olsun yap kahveni..ohhh mis gibi Siesta yap :)

Slm kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 adet salatalık

Öğle
Biraz sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt

Akşam 16.00
1 porsiyon Pastırmalı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 saat spor yaptım, ve devam ediyorum
Yatan kadar elma ve mandalin yiyebilirim
Salata ve su ! ;)

Slm kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 adet salatalık

Öğle
Biraz sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt

Akşam 16.00
1 porsiyon Pastırmalı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 saat spor yaptım, ve devam ediyorum
Yatan kadar elma ve mandalin yiyebilirim
http://www.ajanspress.com.tr/new_video_stream/tv/CD18324168.mp4şunu izlemenizi tavsiye ederim
herhangi bir isme bağlı diyetmi yapırdunuz?karatay dukan gibi şunun için sordum menülerinizi youmlmak kolay olsun pko varsa muhtemelen insilin direncide buna bağlı yüksektir o yüzden gı değeri daha düşük besleninki kilo vermeniz kolay olsun.

Kozacim bu tek renk bez biraz pahalı anacığın in kullandığı bez farklidir
Anneminkilerin fotoğrafını koyayım biraz daha farklı sanırım :KK70:
image.jpeg

Teşekkür ederim canım 100 gr vermeyi başardım sonunda bu hafta :-) günlükleri geziyordum bende ya bakıyorum arada neler oluyor konularda :KK66: sen nasılsın nasıl gidiyor:KK66:
benmi:KK70: merdivenler bayağı uzun iniyom çıkıyom çogu zaman yerimde sayıyırum anca çene çalıyorum:KK50: kilo aynı . bu arada 100 gr küçümseme damlaya damlaya göl olur unutma.

Back