Benim diyet kotu gidiyorAaaaa kimse menü vermemiş hadi ben kafayı yedim 2 haftadır adapte olamadım da niye kimse menü yazmadııııroxen2303 Feraceli A Ayazpoyraz-2018 @deadline @CookiesMonster yumiti @elma_sekerim01 Sismaniye Rolla unuttuğum var mı ki?
Yazssakta yazmasakta değişen birsey yok abla sayfa hiç aktif değil kimsenin yazası gelmiyirAaaaa kimse menü vermemiş hadi ben kafayı yedim 2 haftadır adapte olamadım da niye kimse menü yazmadııııroxen2303 Feraceli A Ayazpoyraz-2018 @deadline @CookiesMonster yumiti @elma_sekerim01 Sismaniye Rolla unuttuğum var mı ki?
ben hafta sonları çok yoğun oluyorum ve açıkçası benim yaptığım şey diyetlikten çıktı, final haftam yaklaşıyor (1hafta kaldı)Aaaaa kimse menü vermemiş hadi ben kafayı yedim 2 haftadır adapte olamadım da niye kimse menü yazmadııııroxen2303 Feraceli A Ayazpoyraz-2018 @deadline @CookiesMonster yumiti @elma_sekerim01 Sismaniye Rolla unuttuğum var mı ki?
Valla bende adapte olamıyorum birde zaman sıkıntısı yaşıyorum çalışan birisi olarak ev işleri yemek çamaşır derken ben içinde kayboluyorum ya unutuyorum yada vakit bulamıyorum kusura bakayın isterseniz gruptan çıkartın vakit buldukça sohbette uğramaya çalışırimAaaaa kimse menü vermemiş hadi ben kafayı yedim 2 haftadır adapte olamadım da niye kimse menü yazmadııııroxen2303 Feraceli A Ayazpoyraz-2018 @deadline @CookiesMonster yumiti @elma_sekerim01 Sismaniye Rolla unuttuğum var mı ki?
günaydın canım, Allah yardımcısı olsun oğlunun, tez zamanda şifasını versin (amin)Günaydın kızlar,
Bugün oğlumu çocuk gastroentoloğuna götüreceğiz...bulantı başladı yine...nolur dua edin bişey çıkmasın..
Bende meraklandım iyce ..Günaydın kızlar,
Bugün oğlumu çocuk gastroentoloğuna götüreceğiz...bulantı başladı yine...nolur dua edin bişey çıkmasın..
günaydın canım, Allah yardımcısı olsun oğlunun, tez zamanda şifasını versin (amin)
Sağolun kızlar genel durumu iyi iştahında iyi ama bulantı kafayı yedirdi bize...mikrop mu var midesinde ne var delireceğim ya...bakalım bugünki doktor ne diyecek...Bende meraklandım iyce ..
Bişi yoktur inşallah hülyam , haber et bizede ...
Allah sifa versin insallahSağolun kızlar genel durumu iyi iştahında iyi ama bulantı kafayı yedirdi bize...mikrop mu var midesinde ne var delireceğim ya...bakalım bugünki doktor ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?