Katildim katildim, belki tahmin etmissindir beni=) valla iyi hissetmiyorum kilo aldim diye, sporu birakmak iyi gelmiyo bana birakmamam lazim. sen napiyosun ablacim?Selam sokolam .. Kuzum zati fitsin 3-5 le sana bişi olmaz ama ver tabi dizginleri elden burakmaya gelmiyor
Kombin yarışına katıldınmı ?
günaydın, Allah yardımcısı olsun ablanın, güzel haberlerle gel hülyamKızlar merhaba,
Şu sıralar yoğunum burayı unuttum sanmayın..haftaya ablam pet çekilecek cumaya sonuç çıkacak...beklemedeyiz..dualarınızda ablama da dua eder misiniz?
kontesim ata hastalanmış geçmiş olsun canım şimdi iyidir inşallah.Kızlar merhaba,
Şu sıralar yoğunum burayı unuttum sanmayın..haftaya ablam pet çekilecek cumaya sonuç çıkacak...beklemedeyiz..dualarınızda ablama da dua eder misiniz?
Kısaca koşturuyorumKatildim katildim, belki tahmin etmissindir beni=) valla iyi hissetmiyorum kilo aldim diye, sporu birakmak iyi gelmiyo bana birakmamam lazim. sen napiyosun ablacim?
Sende canımGünaydın milletBir kaç gün giremedim derslerden dolayı maalesef , 2 hafta yokum ben.. Kendinize cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?