Allah labul etsinGünaydın kızlar...Kilomu iftara yakın yazacağım..
Sağol Rabişim..Allah labul etsin
hülya merhaba ata nasıl oldu yaptırdınızmı endoskopi ablanın sonuçlarını aldınızmı merak ettim canım yazarsan sevinirim74.8 çıktım artıdayım
Yasom merhaba canıııım,Ata cumartesi sabah endoskopi olacak ablamın sonuçları pazartesi çıkacak...bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız...hülya merhaba ata nasıl oldu yaptırdınızmı endoskopi ablanın sonuçlarını aldınızmı merak ettim canım yazarsan sevinirim
Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin çok üzüldüm ataya ne oldu böyle acaba sınav stresi falanmı yaşıyor of stres yaptım endoskopide uyulacaktır demi? İnşallah iyi sonuçlar aliriz canım yerime öp kuzuyu.Yasom merhaba canıııım,Ata cumartesi sabah endoskopi olacak ablamın sonuçları pazartesi çıkacak...bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız...
Pazartesiye kaldı endoskopisi..narkoz vermeyecekmiş uyutacağım dedi telefonda...toplam 15 dk sürüyormuş..Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin çok üzüldüm ataya ne oldu böyle acaba sınav stresi falanmı yaşıyor of stres yaptım endoskopide uyulacaktır demi? İnşallah iyi sonuçlar aliriz canım yerime öp kuzuyu.
Ablacım çok geçmiş olsun Ata'ya. İnşallah ablanın da oğlunun da sonuçları iyi olurYasom merhaba canıııım,Ata cumartesi sabah endoskopi olacak ablamın sonuçları pazartesi çıkacak...bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız...
Hafif ilaç verilip sersemletir dayanamaz çocuk ay ben 3 kere oldum ilkinde canlı canli uyatmadan ogurmak çok kötüydü .Rabbim yavruya sağlık sıhhat versin ins bişey çıkmayacak.Pazartesiye kaldı endoskopisi..narkoz vermeyecekmiş uyutacağım dedi telefonda...toplam 15 dk sürüyormuş..
İnşallah bişey çıkmaz ablamPazartesiye kaldı endoskopisi..narkoz vermeyecekmiş uyutacağım dedi telefonda...toplam 15 dk sürüyormuş..
Ata nasıl oldu hülyam ?
Ablayın durumu nedir bahsetmedin ?
Takıma yazıyormusun ben pek takıma bakamıyorum . Burdan sorayım dedim ,
hülyam neredesin, hiç uğramaz oldun
oğlun nasıl
ablan nasıl
bizi haberdar et lütfen
Canlarııııım özledim sizii,Evet bende merak ettim atayı nasıl? Ablan nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?