Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

hülya merhaba ata nasıl oldu yaptırdınızmı endoskopi ablanın sonuçlarını aldınızmı merak ettim canım yazarsan sevinirim
Yasom merhaba canıııım,Ata cumartesi sabah endoskopi olacak ablamın sonuçları pazartesi çıkacak...bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız...

Yasom merhaba canıııım,Ata cumartesi sabah endoskopi olacak ablamın sonuçları pazartesi çıkacak...bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız...
Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin çok üzüldüm ataya ne oldu böyle acaba sınav stresi falanmı yaşıyor of stres yaptım endoskopide uyulacaktır demi? İnşallah iyi sonuçlar aliriz canım yerime öp kuzuyu.

Pazartesiye kaldı endoskopisi..narkoz vermeyecekmiş uyutacağım dedi telefonda...toplam 15 dk sürüyormuş..

Ablacım çok geçmiş olsun Ata'ya. İnşallah ablanın da oğlunun da sonuçları iyi olur

Pazartesiye kaldı endoskopisi..narkoz vermeyecekmiş uyutacağım dedi telefonda...toplam 15 dk sürüyormuş..
Hafif ilaç verilip sersemletir dayanamaz çocuk ay ben 3 kere oldum ilkinde canlı canli uyatmadan ogurmak çok kötüydü .Rabbim yavruya sağlık sıhhat versin ins bişey çıkmayacak.

Endoskopi yapıldı dün gastrit çıktı sebebini bulmak için patolojiye sıvı gönderdik yarın sonucu çıkacak bakteri olabilir belki....sağolun kızlar.. aeben roxen2303
Ata nasıl oldu hülyam ?
Ablayın durumu nedir bahsetmedin ?
Takıma yazıyormusun ben pek takıma bakamıyorum . Burdan sorayım dedim ,

Ata nasıl oldu hülyam ?
Ablayın durumu nedir bahsetmedin ?
Takıma yazıyormusun ben pek takıma bakamıyorum . Burdan sorayım dedim ,

hülyam neredesin, hiç uğramaz oldun

oğlun nasıl
ablan nasıl

bizi haberdar et lütfen

Evet bende merak ettim atayı nasıl? Ablan nasıl?
Canlarııııım özledim sizii,

Çok gelmiyorum bende bu aralar yoğunum baya...Ata da helikobakteri çıktı...antibiyotik kullanıyor...ablam iyi üç ayda bir kontrole gidecek...kızı sözleniyor bu hafta keyfi yerinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…