• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

iyi akşamlar..
diyet tarihimin en kötü menüsüyle geldim bugün anladım ki burası sakin olunca bende bir iradesizlik ortaya çıkıyor , daha doğru tabirle boşvermişlik oluyor, menüyü yazayım
sabah : 1 kupa türk kahvesi , 1 ç.kaşığı bal ( buna öğün denirse)
öğle : 1 havuç , çeyrek kaşarlı tost
akşam : 1 dilim vişneli 1 dilim portakallı kek ve yine 1 havuç
su : 2 lt
spor ise yok
berbat bir gün oldu tost ve kekleri arkadaşlarımın zoruyla yedim yoksa onlarıda yemiyordum

Kahvaltım
2 yumurta ile tava yağsız peynirli yumurt kırdım.
5 adet zeytin,2 dilim ekmek
Ara Öğün
1 elma
1 kupa tarçınlı neskafe
Öğle
2 tane tavuk but,biraz pattiz
1 kase bulgur pilavı
1 tabak salata,1 kase yoğurt
Akşam
Yok
Ara
1 bardak açık çay
3 litre su

tarçına taktım bu aralar mütüş ama ya :)) metobalizmam :D :D

Sabah yulaf kepekli az yağlı 2 yumurta 2-3 ceri domates yeşillik 2 salatalık ara nescafe 2-3 bardak çay aksam şehriye çorba ve patlıcan yemeği ara çay nescafe 2 si 1 arada ara yogurt

Selam sokolam .. Kuzum zati fitsin 3-5 le sana bişi olmaz ama ver tabi dizginleri elden burakmaya gelmiyor :-)
Kombin yarışına katıldınmı ?
Katildim katildim, belki tahmin etmissindir beni=) valla iyi hissetmiyorum kilo aldim diye, sporu birakmak iyi gelmiyo bana birakmamam lazim. sen napiyosun ablacim?

Benim diyet kotu gidiyor misafirlikti, dogumgunu partisiydi, disarda aksam yemegiydi karisti bu aralar .
Hic yazip da moral bozmiyim diyorum.
Yarin adam akilli bir menu ve sporum olur da insallah yazarim utanmadan.

günaydın.....
sabah bi pohça şekersiz nescafe
öğlen: çorba, yarım tbak kabuska yoğurt bi dl börek peynirli
ara : 2 çubuk
ara: bir muz bir elma
akşam: hamsi , salata domates marul maydanz 3 dl çavdar
ara şekersiz çay. kestane
1 lt su
spor yok
akşam pazara çıkınca yoruluyorum

Kızlar merhaba,

Şu sıralar yoğunum burayı unuttum sanmayın..haftaya ablam pet çekilecek cumaya sonuç çıkacak...beklemedeyiz..dualarınızda ablama da dua eder misiniz?
günaydın, Allah yardımcısı olsun ablanın, güzel haberlerle gel hülyam

Kızlar merhaba,

Şu sıralar yoğunum burayı unuttum sanmayın..haftaya ablam pet çekilecek cumaya sonuç çıkacak...beklemedeyiz..dualarınızda ablama da dua eder misiniz?
kontesim ata hastalanmış geçmiş olsun canım şimdi iyidir inşallah.
ablacığınada rabbim şifa versin sizlere bağışlasın canım inşallah güzel haberler alır çokça seviniriz.

günaydın
herkesin günü aydın olsn
sabhah: bir pohça şekersiz nescafe
öğlen: çorba yoğurt bi dl b.ekmeği
ara :bisküvi
akşam: bir tb taze fasulye yumrtalı ıspamak yarım dl köy ekmeği
ara : bir bardak süt

buraya kadar herşey normaldi ama takiii
kocam lahöacun getirene kadar çok yemedim yarım lahmacun
1,5 su
spor yok

Atanın bugün bulantısı oldukça azaldı rahatladım biraz..Veli toplantısı vardı maşallah oğlum yine gururlandırdı bizi...yarın okul kahvaltısı var benim diyet baya bozuldu...zaten 2 haftadır stresten tatlıya dadandım yine..önümüzdeki haftada ablamın sonucunu bekleyeceğiz...kendime çekidüzen vermem lazım yine..

Back