- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
ay sağol sende fıstıksın ama sağlıklı daha fıstık olma yolunda ilerlemek lazım ddeğil miFıstık gibisin sen zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sağol sende fıstıksın ama sağlıklı daha fıstık olma yolunda ilerlemek lazım ddeğil miFıstık gibisin sen zaten
Aynen kuzum bende sırf onun için istiyorum zaten yüryüş içinde bugün arkadaşlarla konuştuk her sabah saat 8 gibi yürüyüş yapıcaz bakalım inşallah ekmezlerhep hazır gıdalardan canım ama kilo verdikçe düşüyor herşeyden önce sağlık için kilo vermeliyiz birde benim dr um açık havada yürüyüş öneriyordu bana hem şeker hem kolestrolu düşürüyor düzenli yürüyüş en azından haftada 3 gün yapılmalı demişti hiç bişey yapmıyorsan bence karamarlık yapma kilo vermeye odaklan feracelim herşeyden önce sağlık için
Yok ya nerem fıstık tabikide hersey sağlıkiçinay sağol sende fıstıksın ama sağlıklı daha fıstık olma yolunda ilerlemek lazım ddeğil mi
inşallah ekmezler ama havalar sğuk yüzünü gözünü sar yürüyüş yaparken terleniyor ya hasta olmaAynen kuzum bende sırf onun için istiyorum zaten yüryüş içinde bugün arkadaşlarla konuştuk her sabah saat 8 gibi yürüyüş yapıcaz bakalım inşallah ekmezler
ya basbaya fıstıksın kızYok ya nerem fıstık tabikide hersey sağlıkiçin
Tamam canım doğru söylüyorsun bakalım umarım ekmezler sende öyleinşallah ekmezler ama havalar sğuk yüzünü gözünü sar yürüyüş yaparken terleniyor ya hasta olma
ya basbaya fıstıksın kız
çok geçmiş olsun ablamTünaydın kızlar,
Çok yoruldum sabah hastaneye gittik tahliller yapıldı kolesterol çıktı diyet yapacağız,bulantı devam ediyorum.akşam gelirim belki...
yemeeee olmaz kız akşam hele çok tehlikeli valla tecrübe ettim geçen hafta direk kilo ve yağ olarak dönüyor gündüz kahve yanında olsa hadi neyse oda sadece 1 kez hergün değiliyi akşamlar herkese...
sabah : 1 sandvinç (salam -kaşar-salatalık-domates) , çay
öğle : 1 porsiyon dalyan köfte , 2 kaşık yoğurt , 2 dilim ekmek
ara : elma
akşam : pattisli yumurta , çay
ara : 1 avuç kuruyemiş
su : 1,5 litre anca oldu bunu tamamlarım
spor : 5km yürüyüş , 349 kal yakıldı
not : sonunda regl oldum buna mutlu olacağım aklıma gelmezdi
acıcık sohbet muhabbet edelim yahu , bide bugün bana sütlü çikolata yeme hakkı versek
hallerim geldi benimyemeeee olmaz kız akşam hele çok tehlikeli valla tecrübe ettim geçen hafta direk kilo ve yağ olarak dönüyor gündüz kahve yanında olsa hadi neyse oda sadece 1 kez hergün değil
gelmesin daha geçen gün burger menü yemedin mi hakkını kullandın git elma üstüne tarçın dök ye yada süte tarçın at içhallerim geldi benim
spor az menü su on numara kuzumİyi akşamlar fıstıklar
Ablacım çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah. Üzme kendini, oğluşun için güçlü durman gerekiyor, Rabbim daha beterinden korusun..
Bugünkü Menümm=>>>
Aç karnına 1 kupa limonlu sıcak su.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta,
1,5 kk kaşar peynir,
4 çeri domates, 2 salatalık, 1 kapya biber..
1,5 dilim kepek ekmek, 1 fincan şekersiz çay..
Ara:
1 fincan az şekerli(2gr) dibek kahvesi
Öğlen: 1 kase yoğurt
Ara: 2 ceviz, 1/2 muz, 1 mandalina
Akşam: 1,5 yemek tabağı ıspanak yemeği, 2 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
Spor: 1 mil Leslie, 10 squat, 50 mekik.
Su: 3lt
Biraz daha yapıcaktım da çok yoruldum derslerle zor oluyo canım yaspor az menü su on numara kuzum
bilmezmiyim gel beraber ağlayalımBiraz daha yapıcaktım da çok yoruldum derslerle zor oluyo canım ya
Selam sokolam .. Kuzum zati fitsin 3-5 le sana bişi olmaz ama ver tabi dizginleri elden burakmaya gelmiyor
Geçmiş olsun . Sağlıklı beslenmeye geçmek için belkide bir sebeptir hülyam üzülme sağlıklı beslenmeyle düzelecek bir durum inşallahAtada çıktı...bizde de ırsi...karaciğeri de yağlanmış..keyfim yok hiç.,