Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Allah cennetinde kavuştursun inşallah ablam bizde de aynı durum var annem ve babam en buyuk kardeş oldukları için amca çocuklarım anneme de anne der içimden aldın ablam ya

Selamm kızlar,

Avm deydim yarın ablamın dogumgünü ona hediye aldım, gezdim dolaştım menüm

Sbh:1 brdk nescafe
Ara:2kuru kayısı
Öglen :2 kadınbudu köfte, az yoğurtlu havuç salatası,
Ara:1 armut 2 tane bisküvi
Akşam : 1 tane lahmacun 1 tane ayran

Spor 45mekik 20 squat öpüyorum sizi

Ayaz sen artık korumaya başla bence böyle devam edersen zayıflarsın..

kızlar hepinizin menüleri süper sizin mideler küçülmül sanırım artık

günaydın bende menümü yazayım

sabah : ekmek yağ kuşburnu pekmezi zeytin şekersz nescafe
öğlen : bir kase çorba bir biber dolmasının yarısı bir kase yoğurt
3' te ara : bir dilim börek (öğlen yemekte vardı yiyememiştim)
5'te ara : bir elma br mandalin azcık kavrulmuş mısır
akşam : fırında balık 2-3 dilim buğday ekmeği roka
1,5 litre su

baharcım kaç kilosun, kahvaltın hep böyle mi oluyor,
kahvaltını daha sağlıklı yiyeceklerle yapsan nasıl olur, mesela peynir, yumurta, bol yeşillik eklesen

kahvaltını güzelce yapıp öğlen o kekleri yemeseydin keşke3 dilim birde sanırım günlük kalori ihtiyacının hepsini ordan almışın bence kahbaltını daha sağlam yapmalısın yumurta zeytin 1 kk peynir yeşillik gör bak ne kadar tok tutuyor

Cookiescim çok sağlıksız ve kalorili bir gün olmuş,bugün pro ağırlıklı beslen derim.,

hayırlı cumalar herkeslere
Daydream- ablam daha iyisin inşallah rabbim içine ferahlık versin diye bugün sana ayrıca dua edeceğim ve diğer arkadaşlarımada tabiki
Amin kuzum çok sağol..iyiyim şükür..

baharcım kaç kilosun, kahvaltın hep böyle mi oluyor,
kahvaltını daha sağlıklı yiyeceklerle yapsan nasıl olur, mesela peynir, yumurta, bol yeşillik eklesen
24 yaşındayım
evet haklısın pazar günleri o şekilde yapıyorum ama hafta içi olmuyor iş yerinde arkadaşlarla yapıyorum kahvaltıyı ne varsa onu yiyoruz işte ama yeşillik getirebilirim
yumurta soğuk yiyemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…