• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kızlar merhaba,sabah gidip akşam döndüm...ben 2 amcamın eşine isimlerinin sonuna anne ekleyip hitap ederdim,bütün sülale aslında...küçükken benim 3 annem var herkesin 1 tane derdim..şimdi üçüde göçüp gitti...dün o kelime hayatımdan tamamen çıktı...annemi kaybedince kayınvalideme anne diyemedim.,..hala diyemiyorum..,dün tamamen annesiz kaldım..Fadime annem sonsuzluğa tertemiz uçtu...Rabbim mekanını cennet etsin..sağolun başsağlığı Dilekleriniz için..
amin canım, tekrar başın sağolsun

Kahvaltım:1 haşlama yumurta
7 zeytin,1 kk peynir,1 ceviz
2 dilim k.k.ekmeği

Ara:1 dilim baklava(sırf nasıl olduğuna bakmak için)

Öğle:1 tabak pırasa yemeği

Ara:1 tane mandalina

Akşam:yarım kase yoğurt
2-3 dilim papates(fırında)
Bi avuç kadar tavuk(fırında)
1 dilim kepek ekmeği

Ara:2 ceviz,1 fincan ıhlamur çayı
3 litre su

Abim ve babamın ısrarları yüzünden baklava yaptım onlara kırmak istemedim çok istiyorlardı kaç aydır...O kadar yorgunum ki canım hiç birşey istemiyor yorgunluktan yüzümdeki kanım çekildi :( annemin ablama gidişi benim açımdan çok kötü oldu sınavım var ona çalışmam gerek :( offf ruhen ve bedenen çok yorgunum :(

selam kızlar hemen menü bildirip spora başlıyorum
Kahvaltı
yağsız tavada 2 yumurta
8 kırma zeytin
1 dilim buğday ekmeği

Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
Öğle
2 kaşık makarna 2kaşık yoğurt

Akşam 16.00
yoğurtlu soslu tereyağsız iskender
alt pidesinden yemedim kocişim vitaminsiz kalma karıcım dedi ısrar etti mecbur yedim:KK200:
erimiştir bile o kadar dolaştık ki onun üstüne +şimdi 1 saat spor yapcam

günaydın kzılar
benişm bu hafta diyet haftam değil
kaçırdım ipin ucunu iyice

sabah: bir adet katmer . bir dilim yağlı ekmek küçük parça çikolata sekersiz nescafe
öğlen: iki kaşık çorba bir ayran
ara : iki portakal
akşam :
akşam söylemesem keşke
bir tabak taze fasulye iki tabak ıspanak bir dilim ekmek lahan turşusu bunlar annemlerde yedikler
bide eve gidincesi var et kızarttım ekmek arası yedim
kocişle oturduk çekirdek çitledik
bide uydum bi saat uyandım çikolatalı gofret yedim
spor dersen yok
verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım ohhh :KK61::KK61::KK61::KK61:
:KK57::KK57::KK57:

sabah : 2 yumurtadan omlet , 1 kk peynir , 2 dilim ekmek , 5 yeşil 5 siyah zeytin , 1 domates
ara , öğle yok
akşam : sabahın aynısı
su : 2 lt
spor : salona gitmedim bugün yürüyüşle 273 kal yaktım bugün böyle
bugün niye böyle yedin Roksim?az olmuş..

selam kızlar hemen menü bildirip spora başlıyorum
Kahvaltı
yağsız tavada 2 yumurta
8 kırma zeytin
1 dilim buğday ekmeği

Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
Öğle
2 kaşık makarna 2kaşık yoğurt

Akşam 16.00
yoğurtlu soslu tereyağsız iskender
alt pidesinden yemedim kocişim vitaminsiz kalma karıcım dedi ısrar etti mecbur yedim:KK200:
erimiştir bile o kadar dolaştık ki onun üstüne +şimdi 1 saat spor yapcam
öğlen az olmuş ama gerisi gayet güzel :KK68:

kızlar geçmişi tam okuyamadım umarım bişey kaçırmamışımdır..

2 dilim k.k.ekmeği

1 dilim kepek ekmeği

3 litre su

Abim ve babamın ısrarları yüzünden baklava yaptım onlara kırmak istemedim çok istiyorlardı kaç aydır...O kadar yorgunum ki canım hiç birşey istemiyor yorgunluktan yüzümdeki kanım çekildi :KK43: annemin ablama gidişi benim açımdan çok kötü oldu sınavım var ona çalışmam gerek :KK43: offf ruhen ve bedenen çok yorgunum :KK43:
:nazar:Maşallah Rabişim...baklava yaptın demek...okadar yorgunluğa 1 dilimden bişey olmaz...gerisi güzel :KK68:

öğlen az olmuş ama gerisi gayet güzel :KK68:
evet canım sabah yumurtadan olsa gerek bayağı toktum ,tekrardan başın sağ olsun bende yeni dedemi kaybettim ,babamdı o büyüttü acını anlıyorum dilerim cennetten bizi görüyorlardır,sürekli yasin okurum öyle haberdar olurlarmış sende bol bol oku canım Allah kabul etsin inşallah..

2 dilim k.k.ekmeği

1 dilim kepek ekmeği

3 litre su

Abim ve babamın ısrarları yüzünden baklava yaptım onlara kırmak istemedim çok istiyorlardı kaç aydır...O kadar yorgunum ki canım hiç birşey istemiyor yorgunluktan yüzümdeki kanım çekildi :KK43: annemin ablama gidişi benim açımdan çok kötü oldu sınavım var ona çalışmam gerek :KK43: offf ruhen ve bedenen çok yorgunum :KK43:
kendin mi açtın canım bende eşime yapmak istiyorum ama açamam galiba o kadar ince ya hazır yufkayla da güzel olmaz galiba ...

bugün niye böyle yedin Roksim?az olmuş..
ablam okuldaydım zamanım olmadı yemek için yanımada almamıştım yiyecek meyve süt felan sabahta çok yiyince acıkmadım bi sade kahve içtim arada oda tok tuttu bugün böyle oldu sporada gitmicektim zaten iyi oldu bence hatta ekmek fazla geldi bana

Back