• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

malesef öyle oluyor benimde kaç gündür çekirdek istiyor canım yiyemiyorum , cumadan arkadaşım gelecek yatılı misafir haftasonu beraberiz o günleri nasıl atlatıcam bilmiyorum illaki kaçıyor , arkadaş sporcu gayet fit zaten kilo verme sürecinde bana çok yardımcı oldu ama beni yoldan çıkaranda o bakalım onun izin verdiği ölçüde kaçamaklarım olabilir benimde:KK48:
eşitlersin sen kararlısın kilo vermede :KK66:

İşte o gün geldi,

Üzerinde ekru renginde hafif salaş bi gömlek boynunda bordo şık bi kolye, altında 36 beden koyu mavi skınny bi Jean pantolon ayagında bordo renk bi stiletto saçların at kuyruğu kulagında kolyen le uyumlu minik bi küpe,gözlerini ortaya çıkaran abartısız makyajın parlak dudak rengi rujun, incecik belin sıkı kalçalarınla çok
fitsin topuk tıkırtıların apartmanda yankılanıyor seninle kilon yüzünden alay eden arkadaşlarınla kahve içmeye gidiyorsun hadi tatlım gitmeden önce o çikolatayı sakin ve yavaşça aldıgın yere bırak...

Tatlı yemeden önce iki kez düşünelim kızlar :KK200::KK51::KK48:

Kızlar merhaba,sabah gidip akşam döndüm...ben 2 amcamın eşine isimlerinin sonuna anne ekleyip hitap ederdim,bütün sülale aslında...küçükken benim 3 annem var herkesin 1 tane derdim..şimdi üçüde göçüp gitti...dün o kelime hayatımdan tamamen çıktı...annemi kaybedince kayınvalideme anne diyemedim.,..hala diyemiyorum..,dün tamamen annesiz kaldım..Fadime annem sonsuzluğa tertemiz uçtu...Rabbim mekanını cennet etsin..sağolun başsağlığı Dilekleriniz için..

İyi akşamlar kızlar..
Sabah: 2 dilim ekmek, yarım minik kase tahin-pekmez, şekersiz çay
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
Ara: 1 çay bardağı tarçınlı süt
Akşam: 10 adet yaprak sarması, 1 patlıcan+1 kabak, 1 kase yoğurt
Su: 3lt
10dk twister
25 squat
50 mekik

Kızlar merhaba,sabah gidip akşam döndüm...ben 2 amcamın eşine isimlerinin sonuna anne ekleyip hitap ederdim,bütün sülale aslında...küçükken benim 3 annem var herkesin 1 tane derdim..şimdi üçüde göçüp gitti...dün o kelime hayatımdan tamamen çıktı...annemi kaybedince kayınvalideme anne diyemedim.,..hala diyemiyorum..,dün tamamen annesiz kaldım..Fadime annem sonsuzluğa tertemiz uçtu...Rabbim mekanını cennet etsin..sağolun başsağlığı Dilekleriniz için..
:( ölüm acı ama gerçek, hepimiz tadacağız. Sabırlı olun bol bol dua edin, Rabbim mekanını cennet eylesin

Hüyam biz yalan dünyadayız onlar gerçegine ve sonsuzuna gitti , elbet buluşacagız .. Biraz zor olacak biliyorum ama sabır etmekden , dua etmekten başka çaremiz yok , zaman acıyı silmesede hafifletecektir inşallah ,

hülyacım söylenecek kelime yada bir ifade şekli yok insanın dili lal oluyor rabbim sizlere sabır versin dayanma gücü versin yengeciğininde mekanı cennet olsun inşallah:KK200:

İşte o gün geldi,

Üzerinde ekru renginde hafif salaş bi gömlek boynunda bordo şık bi kolye, altında 36 beden koyu mavi skınny bi Jean pantolon ayagında bordo renk bi stiletto saçların at kuyruğu kulagında kolyen le uyumlu minik bi küpe,gözlerini ortaya çıkaran abartısız makyajın parlak dudak rengi rujun, incecik belin sıkı kalçalarınla çok
fitsin topuk tıkırtıların apartmanda yankılanıyor seninle kilon yüzünden alay eden arkadaşlarınla kahve içmeye gidiyorsun hadi tatlım gitmeden önce o çikolatayı sakin ve yavaşça aldıgın yere bırak...

Tatlı yemeden önce iki kez düşünelim kızlar :KK200::KK51::KK48:
Vay be böyle olmak vardı istersek yaparız kadın isterde ne olmazki :KK71:

günaydın kzılar
benişm bu hafta diyet haftam değil
kaçırdım ipin ucunu iyice

sabah: bir adet katmer . bir dilim yağlı ekmek küçük parça çikolata sekersiz nescafe
öğlen: iki kaşık çorba bir ayran
ara : iki portakal
akşam :
akşam söylemesem keşke
bir tabak taze fasulye iki tabak ıspanak bir dilim ekmek lahan turşusu bunlar annemlerde yedikler
bide eve gidincesi var et kızarttım ekmek arası yedim
kocişle oturduk çekirdek çitledik
bide uydum bi saat uyandım çikolatalı gofret yedim
spor dersen yok
verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım ohhh :KK61::KK61::KK61::KK61:

günaydın kzılar

sabah: bir adet katmer . bir dilim yağlı ekmek küçük parça çikolata sekersiz nescafe
akşam :
akşam söylemesem keşke
bir tabak taze fasulye iki tabak ıspanak bir dilim ekmek lahan turşusu bunlar annemlerde yedikler
spor dersen yok
Anam anaaaaam :KK57:

günaydın kzılar

akşam :
akşam söylemesem keşke
spor dersen yok
vaoww:KK57:

Back