Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

amin canım, tekrar başın sağolsun

Kahvaltım:1 haşlama yumurta
7 zeytin,1 kk peynir,1 ceviz
2 dilim k.k.ekmeği

Ara:1 dilim baklava(sırf nasıl olduğuna bakmak için)

Öğle:1 tabak pırasa yemeği

Ara:1 tane mandalina

Akşam:yarım kase yoğurt
2-3 dilim papates(fırında)
Bi avuç kadar tavuk(fırında)
1 dilim kepek ekmeği

Ara:2 ceviz,1 fincan ıhlamur çayı
3 litre su

Abim ve babamın ısrarları yüzünden baklava yaptım onlara kırmak istemedim çok istiyorlardı kaç aydır...O kadar yorgunum ki canım hiç birşey istemiyor yorgunluktan yüzümdeki kanım çekildi annemin ablama gidişi benim açımdan çok kötü oldu sınavım var ona çalışmam gerek offf ruhen ve bedenen çok yorgunum

selam kızlar hemen menü bildirip spora başlıyorum
Kahvaltı
yağsız tavada 2 yumurta
8 kırma zeytin
1 dilim buğday ekmeği

Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
Öğle
2 kaşık makarna 2kaşık yoğurt

Akşam 16.00
yoğurtlu soslu tereyağsız iskender
alt pidesinden yemedim kocişim vitaminsiz kalma karıcım dedi ısrar etti mecbur yedim
erimiştir bile o kadar dolaştık ki onun üstüne +şimdi 1 saat spor yapcam

bugün niye böyle yedin Roksim?az olmuş..

öğlen az olmuş ama gerisi gayet güzel

kızlar geçmişi tam okuyamadım umarım bişey kaçırmamışımdır..

Maşallah Rabişim...baklava yaptın demek...okadar yorgunluğa 1 dilimden bişey olmaz...gerisi güzel

öğlen az olmuş ama gerisi gayet güzel
evet canım sabah yumurtadan olsa gerek bayağı toktum ,tekrardan başın sağ olsun bende yeni dedemi kaybettim ,babamdı o büyüttü acını anlıyorum dilerim cennetten bizi görüyorlardır,sürekli yasin okurum öyle haberdar olurlarmış sende bol bol oku canım Allah kabul etsin inşallah..

kendin mi açtın canım bende eşime yapmak istiyorum ama açamam galiba o kadar ince ya hazır yufkayla da güzel olmaz galiba ...

bugün niye böyle yedin Roksim?az olmuş..
ablam okuldaydım zamanım olmadı yemek için yanımada almamıştım yiyecek meyve süt felan sabahta çok yiyince acıkmadım bi sade kahve içtim arada oda tok tuttu bugün böyle oldu sporada gitmicektim zaten iyi oldu bence hatta ekmek fazla geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…