amin canım, tekrar başın sağolsunKızlar merhaba,sabah gidip akşam döndüm...ben 2 amcamın eşine isimlerinin sonuna anne ekleyip hitap ederdim,bütün sülale aslında...küçükken benim 3 annem var herkesin 1 tane derdim..şimdi üçüde göçüp gitti...dün o kelime hayatımdan tamamen çıktı...annemi kaybedince kayınvalideme anne diyemedim.,..hala diyemiyorum..,dün tamamen annesiz kaldım..Fadime annem sonsuzluğa tertemiz uçtu...Rabbim mekanını cennet etsin..sağolun başsağlığı Dilekleriniz için..
günaydın kzılar
benişm bu hafta diyet haftam değil
kaçırdım ipin ucunu iyice
sabah: bir adet katmer . bir dilim yağlı ekmek küçük parça çikolata sekersiz nescafe
öğlen: iki kaşık çorba bir ayran
ara : iki portakal
akşam :
akşam söylemesem keşke
bir tabak taze fasulye iki tabak ıspanak bir dilim ekmek lahan turşusu bunlar annemlerde yedikler
bide eve gidincesi var et kızarttım ekmek arası yedim
kocişle oturduk çekirdek çitledik
bide uydum bi saat uyandım çikolatalı gofret yedim
spor dersen yok
verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım ohhh
bugün niye böyle yedin Roksim?az olmuş..sabah : 2 yumurtadan omlet , 1 kk peynir , 2 dilim ekmek , 5 yeşil 5 siyah zeytin , 1 domates
ara , öğle yok
akşam : sabahın aynısı
su : 2 lt
spor : salona gitmedim bugün yürüyüşle 273 kal yaktım bugün böyle
öğlen az olmuş ama gerisi gayet güzelselam kızlar hemen menü bildirip spora başlıyorum
Kahvaltı
yağsız tavada 2 yumurta
8 kırma zeytin
1 dilim buğday ekmeği
Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
Öğle
2 kaşık makarna 2kaşık yoğurt
Akşam 16.00
yoğurtlu soslu tereyağsız iskender
alt pidesinden yemedim kocişim vitaminsiz kalma karıcım dedi ısrar etti mecbur yedim
erimiştir bile o kadar dolaştık ki onun üstüne +şimdi 1 saat spor yapcam
Kahvaltım:1 haşlama yumurta
7 zeytin,1 kk peynir,1 ceviz
2 dilim k.k.ekmeği
Ara:1 dilim baklava(sırf nasıl olduğuna bakmak için)
Öğle:1 tabak pırasa yemeği
Ara:1 tane mandalina
Akşam:yarım kase yoğurt
2-3 dilim papates(fırında)
Bi avuç kadar tavuk(fırında)
1 dilim kepek ekmeği
Ara:2 ceviz,1 fincan ıhlamur çayı
3 litre su
Abim ve babamın ısrarları yüzünden baklava yaptım onlara kırmak istemedim çok istiyorlardı kaç aydır...O kadar yorgunum ki canım hiç birşey istemiyor yorgunluktan yüzümdeki kanım çekildiannemin ablama gidişi benim açımdan çok kötü oldu sınavım var ona çalışmam gerek offf ruhen ve bedenen çok yorgunum
evet canım sabah yumurtadan olsa gerek bayağı toktum ,tekrardan başın sağ olsun bende yeni dedemi kaybettim ,babamdı o büyüttü acını anlıyorum dilerim cennetten bizi görüyorlardır,sürekli yasin okurum öyle haberdar olurlarmış sende bol bol oku canım Allah kabul etsin inşallah..öğlen az olmuş ama gerisi gayet güzel
kendin mi açtın canım bende eşime yapmak istiyorum ama açamam galiba o kadar ince ya hazır yufkayla da güzel olmaz galiba ...Kahvaltım:1 haşlama yumurta
7 zeytin,1 kk peynir,1 ceviz
2 dilim k.k.ekmeği
Ara:1 dilim baklava(sırf nasıl olduğuna bakmak için)
Öğle:1 tabak pırasa yemeği
Ara:1 tane mandalina
Akşam:yarım kase yoğurt
2-3 dilim papates(fırında)
Bi avuç kadar tavuk(fırında)
1 dilim kepek ekmeği
Ara:2 ceviz,1 fincan ıhlamur çayı
3 litre su
Abim ve babamın ısrarları yüzünden baklava yaptım onlara kırmak istemedim çok istiyorlardı kaç aydır...O kadar yorgunum ki canım hiç birşey istemiyor yorgunluktan yüzümdeki kanım çekildiannemin ablama gidişi benim açımdan çok kötü oldu sınavım var ona çalışmam gerek offf ruhen ve bedenen çok yorgunum
verme canım tabi acın çok yeni ben mayısta kaybettim dedemi 1 ay kendimi sudan çıkmış balık gibi hissettimbikaç gün menü vermeyeim kızlar mahsuru olmazsa...kafamı toparlayayım biraz..olur mu?
ablam okuldaydım zamanım olmadı yemek için yanımada almamıştım yiyecek meyve süt felan sabahta çok yiyince acıkmadım bi sade kahve içtim arada oda tok tuttu bugün böyle oldu sporada gitmicektim zaten iyi oldu bence hatta ekmek fazla geldi banabugün niye böyle yedin Roksim?az olmuş..
Evet kendim açtım evet ya en güzeli kendin açmakkendin mi açtın canım bende eşime yapmak istiyorum ama açamam galiba o kadar ince ya hazır yufkayla da güzel olmaz galiba ...
Maşallah Rabişim...baklava yaptın demek...okadar yorgunluğa 1 dilimden bişey olmaz...gerisi güzel
Olur ablam ama biralarda ol :)bikaç gün menü vermeyeim kızlar mahsuru olmazsa...kafamı toparlayayım biraz..olur mu?
buralardayım kuzum menü diyete uyamıyorum bikaç gün lazım..Olur ablam ama biralarda ol :)
Hiç kasma bi kaç gün müsade et kendine sonra zaten bünye diyeti istiyorburalardayım kuzum menü diyete uyamıyorum bikaç gün lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?