• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

canım özledim seni daha sık uğra lütfen, babanlar nasıl, keyifiniz yerinde mi. iyi eğlenceler size.:KK60:

geçmiş olsun canım:KK60:

başınız sağolsun hülyam:KK43:

kıyamam ya, bende koptum 1 aydır yeni yeni kendime geliyorum, ama sen çabuk toparlanırsın :KK60:
İyiyim canım babamın tansiyon dusmuyor onla uğraştık endokrine gidecektik bugün sıra almıştım sabah gidemem dedi kaldı Batuhan geldi bu sabah vizeleri bitmişti bende pazartesi nobetciydim hafta sonuda site kapalıydı bi türlü gelemedim çocukları öp yerime canim:KK60:

İyiyim canım babamın tansiyon dusmuyor onla uğraştık endokrine gidecektik bugün sıra almıştım sabah gidemem dedi kaldı Batuhan geldi bu sabah vizeleri bitmişti bende pazartesi nobetciydim hafta sonuda site kapalıydı bi türlü gelemedim çocukları öp yerime canim:KK60:
geçmiş olsun babacına canım, inşallah düzelir tansiyonu..

gözün aydın ayrıca oğluşun gelmiş, :KK60:

iyi akşamlar
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 1 kk peynir , 1 etimek , 5 zeytin , 1 acı biber
ara : 200 ml süt
öğle : fırında tavuk patates ( 3-4 dilim) , mercimek çorbası , 2 dilim ekmek , salatalık domates
ara : 1 yeşil elma
akşam : 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , domates biber , 2 etimek
su : 2 lt
spor : 1 saat salonda çalıştım 40 dksı cardio 20dk ağırlık ve dışarda yürüdüm ondana 538 cal harcamışım , ayrıca asansör tadilatta 5. katta oturuyorum in çık in çık bacaklar gitti

selam
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
2 ceviz
5 çekirdekli üzüm
1 dilim lihgt peynir

Ara
elma

Öğle
kumru (domates ve peynirli)

Ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter

Akşam
1 kepçe tarhana
2 yumurta ve 2 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
1 salatalık
1 bardak ayran
1 saat bel hareketleri çalıştım,onun dışında bütün gün dışarıdaydım hareket halinde yani..

iyi akşamlar
sabah : 1 haşlanmış yumurta , 1 kk peynir , 1 etimek , 5 zeytin , 1 acı biber
ara : 200 ml süt
öğle : fırında tavuk patates ( 3-4 dilim) , mercimek çorbası , 2 dilim ekmek , salatalık domates
ara : 1 yeşil elma
akşam : 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , domates biber , 2 etimek
su : 2 lt
spor : 1 saat salonda çalıştım 40 dksı cardio 20dk ağırlık ve dışarda yürüdüm ondana 538 cal harcamışım , ayrıca asansör tadilatta 5. katta oturuyorum in çık in çık bacaklar gitti
menün güzel ama bana ekmek ve etimekler çok geldi canım,diyetisyen etimek masum değil 1 dilim ekmekle aynı unutmayın diye altını çiziyordu 2 hafta önce.

selam
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
2 ceviz
5 çekirdekli üzüm
1 dilim lihgt peynir

Ara
elma

Öğle
kumru (domates ve peynirli)

Ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter

Akşam
1 kepçe tarhana
2 yumurta ve 2 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
1 salatalık
1 bardak ayran
1 saat bel hareketleri çalıştım,onun dışında bütün gün dışarıdaydım hareket halinde yani..
:KK9::KK9: kumrunun kalorisini bilmiyorum o yüzden yorum yapmicam ama sabah akşam ve aralar çok güzel olmuş

Yarın ki yemegim hazır makarna ve salata yapacam :kk77:

Birazdan spora gidicem sonrada kız uyuyunca ders çalışacami yükselme sınavına gireceğim işyerinde nisandaEn Büyük TÜRKİYE

bitter yersin kuru kayısı kuru incir yersin benimde tutuyor o tatlı krizleri yiyorum o zaman:KK48:
bitter yiyorum 2 günde bir ama 2 dilim ,inanılmaz tatlı düşkünüyüm ama adetken eskiden antep fıstıklı kare bitter yerdim ve üzerine probis var ya bisküvi onu yerdim ama şimdi bitti o günler sözüm var kendime ,kilo verirken resmen cebelleşiyorum spor lar aç yatmalar ama alırken ne güzel alınıyor :mad:

bitter yiyorum 2 günde bir ama 2 dilim ,inanılmaz tatlı düşkünüyüm ama adetken eskiden antep fıstıklı kare bitter yerdim ve üzerine probis var ya bisküvi onu yerdim ama şimdi bitti o günler sözüm var kendime ,kilo verirken resmen cebelleşiyorum spor lar aç yatmalar ama alırken ne güzel alınıyor :mad:
malesef öyle oluyor benimde kaç gündür çekirdek istiyor canım yiyemiyorum , cumadan arkadaşım gelecek yatılı misafir haftasonu beraberiz o günleri nasıl atlatıcam bilmiyorum illaki kaçıyor , arkadaş sporcu gayet fit zaten kilo verme sürecinde bana çok yardımcı oldu ama beni yoldan çıkaranda o bakalım onun izin verdiği ölçüde kaçamaklarım olabilir benimde:KK48:

Back