Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

canım nasılsın, ben kaçırdım sanırım baban hastaymış, nasıl oldu şimdi
Çok şükür canım iyiyiz. Babam düştü topugunu kırdı hem de 26 parça bizim aile biraz cinstir normal hasta olmayız kaval kemiği falan kesmez bizi kırdık mi topugu kirariz hem de param parcaaaaa ameliyat oldu pazar gün memlekete götürdüm pazartesi döndüm salı gün is görüşmesinin ikinci round unu yaptık kabul ettim haftaya salı başlıyorum inşallah. Şimdi evrak topluyorum. Sen nasılsın canım geçmişi simdi oluyorum az kaldı şükür maşallah ne bereketli günlük hulya ablam oku oku anca bitiyor

ay canım ya 26 mı, çok zor, umarım erken iyileşir, birazda yaşı varsa, aman dikkat etsin, sağlık bu ihmale hiç gelmez...

ooo işe başlıyorsun, maşallah diyeyim, ilk zamanlar yorucu olur belki ama zamanla alışırsın .. güzel haberlerinle bekliyoruz seni...

ay ben bile sabahları geçmişi okuyamıyorum, ancak bu kadar bereketli olur günlük, iyi ki açmış hülya, böylelikle sizlerle sohbet imkanım oluyor

İşin hayırlı olsun Fatma'm..,çok sevindim...arkadaşlar sağolsun muhabbet güzel :)

oh misss olmuştur evin, afiyet olsun canım
Sağol Saraycam..Oldu da yarın sabah yine savaş alanı....oğlan bi ders çalışıyor bütün kitaplar ortada..o yattıktan sonra kitap toplamaca işi benim tabi,çok şımarttım ben bu çocuğu..,

Sağol Saraycam..Oldu da yarın sabah yine savaş alanı....oğlan bi ders çalışıyor bütün kitaplar ortada..o yattıktan sonra kitap toplamaca işi benim tabi,çok şımarttım ben bu çocuğu..,
boşver şımarsın ya, 1 tane o, gerçi evleneceği kız kulaklarını çok çınlatır, o ayrı

Buradan mağaza ismi yazmak yasak mı bilmiyorum ama dün banyoya koca yolluk aldım yarı fiyatına düşmüş 20 liraya aldım çok şık..Eng.... Home diye bi yer var ya ordan..ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum..

Valla Saraycam eşim lisede çıkmış evden İstanbul'da okumuş liseyi...sonra hep öğrenci evleri..tek yaptığı duştan sonra kirlilerini sepete atmak..buna da şükür ben biryere gitsem çay bile yapmaz..

Valla Saraycam eşim lisede çıkmış evden İstanbul'da okumuş liseyi...sonra hep öğrenci evleri..tek yaptığı duştan sonra kirlilerini sepete atmak..buna da şükür ben biryere gitsem çay bile yapmaz..
benimkide öyle ya, tembel biraz, şimdi çocuklar var da ilgileniyor sağolsun, çocuk yokken daha beterdi, ama kvalidem ben onun yerinede yaparım der, sağolsun çok yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…