• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

ay canım ya 26 mı, çok zor, umarım erken iyileşir, birazda yaşı varsa, aman dikkat etsin, sağlık bu ihmale hiç gelmez...

ooo işe başlıyorsun, maşallah diyeyim, ilk zamanlar yorucu olur belki ama zamanla alışırsın .. güzel haberlerinle bekliyoruz seni...:nazar::KK200:

ay ben bile sabahları geçmişi okuyamıyorum, ancak bu kadar bereketli olur günlük, iyi ki açmış hülya, böylelikle sizlerle sohbet imkanım oluyor:KK60:

Yas 53 canım ama gönlü 17 değilse atlar mi 4 metreden :D:D şaka bir yana is kazası oldu resmen allah korudu buna şükrediyoruz.

Evet ya sabahları nasıl ise gidecegim oradaki insanlar nasıl baya stres yaptım şimdiden ama alisirim gibime geliyor hayırlısı bakalım

Sağol Saraycam..Oldu da yarın sabah yine savaş alanı....oğlan bi ders çalışıyor bütün kitaplar ortada..o yattıktan sonra kitap toplamaca işi benim tabi,çok şımarttım ben bu çocuğu.., :KK68:
Aman ablam unutma ata bir bir boğa eğer bir alisirsa arkasını toplayan birine asla bir daha el atmaz bi seye :D:D nerden mi biliyorum ??? Sizce ;)

Buradan mağaza ismi yazmak yasak mı bilmiyorum ama dün banyoya koca yolluk aldım yarı fiyatına düşmüş 20 liraya aldım çok şık..Eng.... Home diye bi yer var ya ordan..ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum..
Hadi ya ben de bakayım incecik yolluk istiyrium mutfak tezgahinin önüne hali krem valla 3 aya les oluyor

Ben yemege kaçar kızlar öpüyorum sizi :21:
afiyet olsun
Yas 53 canım ama gönlü 17 değilse atlar mi 4 metreden :KK70::KK70: şaka bir yana is kazası oldu resmen allah korudu buna şükrediyoruz.

Evet ya sabahları nasıl ise gidecegim oradaki insanlar nasıl baya stres yaptım şimdiden ama alisirim gibime geliyor hayırlısı bakalım
Allah korumuş babanı, tez zamanda iyileşsin inşallah

iş stresi zor olur ya :) ama alışırsın zamanla, ilk ginini anlat bize :)

Aman ablam unutma ata bir bir boğa eğer bir alisirsa arkasını toplayan birine asla bir daha el atmaz bi seye :KK70::KK70: nerden mi biliyorum ??? Sizce :KK66:

sende de var demek ki, canım erkekler hep aynı, burçlara bakma sen:KK70:

O modelden bide bende var :D
Hamdolsun artık yatagını topluyor ;)
Ya sorma ablam fark ettim ki ben 30 senedir büyük temizlik dışında hiç elimi sürmemişim bazen utanıyorum sonra hemen geçiyor tabi bosverr diyorum nasıl olsa yapan varmis ama yurt alışkanlığı kalkar kalkmaz yatağımi yaparım

afiyet olsun

Allah korumuş babanı, tez zamanda iyileşsin inşallah

iş stresi zor olur ya :) ama alışırsın zamanla, ilk ginini anlat bize :)

sende de var demek ki, canım erkekler hep aynı, burçlara bakma sen:KK70:

Allah razı olsun canım.

Yok kız yanlış anladın tembel olan benim kocam benden titiz benden çok temizlik yapar. Mesela dün 12 market posetinj kendi yerleştirdi ;) ben sadece yemek ısıttım onun bilmediği 3 parçayı yerleştirdim :D:D ay ne utanmaz kadın oldum ben yaaaa

Allah razı olsun canım.

Yok kız yanlış anladın tembel olan benim kocam benden titiz benden çok temizlik yapar. Mesela dün 12 market posetinj kendi yerleştirdi :KK66: ben sadece yemek ısıttım onun bilmediği 3 parçayı yerleştirdim :KK70::KK70: ay ne utanmaz kadın oldum ben yaaaa
hadi ya, kıymetini bil o zaman, onun bilmediği 3 parça ne ola ki:KK53:, bak merak ettim şimdi, ay çok meraklı oldum ben:KK70::KK70:

Hep bizde başka yer yok ki gidecek. Yalnız eve çıkmasını da ben istemem 65 yaşında dil bilmez yazık
zamanla oda sana alışır canım, bide işe başlıyorsun ya, senin için daha iyi olur,

kız inşallah kısa zamanda çocuğun olur da bakar kvden, senin içinde çok iyi olur, hemen çalışmalara başla derim:KK58:

zamanla oda sana alışır canım, bide işe başlıyorsun ya, senin için daha iyi olur,

kız inşallah kısa zamanda çocuğun olur da bakar kvden, senin içinde çok iyi olur, hemen çalışmalara başla derim:KK58:
Kuzum bebek istiyoruz ama kısmet meselesi malum ;) ama benim kv çocuk bakamaz beceremez yani çocuk olsun bakıcı kolay yakınımda çok kişi var

Back