- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
tartı günü öncesi hiç olmadı bu menü tatlışay ekmeği çok yemişim sanki ya olabilireve gelir gelmez ekmek yedim aslında o ekmek akşam yemeğinden bağımsız 40 dk önce falan ama çok olmuş hakikaten
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartı günü öncesi hiç olmadı bu menü tatlışay ekmeği çok yemişim sanki ya olabilireve gelir gelmez ekmek yedim aslında o ekmek akşam yemeğinden bağımsız 40 dk önce falan ama çok olmuş hakikaten
![]()
iyi akşamlar herkese:) yarın tartı günü hadi bakalım:)
sabah: 1 yumurta , 1etimek , 1portakal
öğle : 1 kase yoğurt , 1 portakal , 2 etimek , 1 yumurta
akşam: 1portakal , marul , yoğurt , etimek (aç değildim)
su : 2 lt
spor : 35 dk cardio , 30 dk ağırlıklı bacak karın egzersizleri
kahve tabiki bugünde içtim![]()
Ablaam siz de gençsiniiz dahaa genceciksiniiz valla hepimize taş çıkartırsınıızTeşekkür ederim bitanem
Yaaa işte zamanında boğazımızı tutmazsak sonrada böyle vercez diye uğraşıyoruz
Ne güzel siz gençler erkenden önleminizi alıyorsunuz
ay vicdan yaptım şimcik ama yedim de kız gidip spor yapayım bari biraz kh tan eritirim belkitartı günü öncesi hiç olmadı bu menü tatlış![]()
tişikkirlir efinim onure oldum
Ayy sağol ablamSevindim kız eğlenİrsiniz bol bol ama arkadaşlarına söyle test falan getirmesinler partiye![]()
koş spora koş hadiay vicdan yaptım şimcik ama yedim de kız gidip spor yapayım bari biraz kh tan eritirim belki![]()
Sağol canııımay ben sevindim niye bilmem , hadi gözün aydın
![]()
görüdm fazla örnek olmuş
Cuma günü tartısı için 3 gün vicdan çorbası yapsan olur aslında..ay vicdan yaptım şimcik ama yedim de kız gidip spor yapayım bari biraz kh tan eritirim belki![]()
Allah razı olsun bacım buna da şükürGünaydın bayanlar...
Dün menu biraz acayipti bugün ya ödem ya kilo bir an evvel vermem gerek. Vicdan çorbası yapsam mi diye kararsız kaldım. Bu aradaasfarovski geçmiş olsun canım babana da. Rabbim hayırlı sifasini versin.
Benim menüde ekte kızlar :)
8.30 gibi spora gidicem inş
2 günlük aradan sonra yine portakala döndüm kızİyi akşamlar ...
Roxen örnek menüler falan ne iştir hala portekilmi yapıyonuz![]()
Baban daha iyidir inşallah fatmamAllah razı olsun bacım buna da şükür![]()
Beğendim menünü akşam yoğurt yesen olurdu ama bi kase...kolay gelsin kilolar yansıııın :)Benim menüde ekte kızlar :)
8.30 gibi spora gidicem inş
Yumiti naptın hiç olmamış...öğlen yaş pasta akşam tatlı ,kola...Ben sabah 1kk peynir Öğlen 2 kase sebze çorbası 1 dilim yaş Pasta aksam 1 kase sebze çorbası 1Karışık tost tost ekmeğinde kabak tatlısı 2 bardak kola 2lt su