Her ay 1 hatim yapıyoruz

@negocum 22 yi alayım. Bugün 19 u okudum 20-21 i de okurum kendim 22 ile size eşlik edeyim nisanda 23-24-25-26 alırım inşallah

17 Mart Berat Kandili hatim listesi.

Duasını yaptım hanımlar inşaAllah kabul olmuştur. Bu güzel geceye yetiştirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Kim ne niyetle okuduysa onun için dedim, bu gece doğacak olanların yazıldığı gece bebek hasreti çekenlere bebek diledim, hamile olanlara sağlıklı doğum, kimin ne müşkülü varsa onun için. Hatim duasını ayrıca bağışlanma duasını da okudum.
Rabbim kabul etsin ,okuduğumuz Kuranı anlamayı, onunla amel etmeyi nasip etsin. Gözlerimizin ,yüzümüzün nurunu artırsın Allah.
Beratı verilenlerden eylesin.

1. RedGirl
2. Z zeynepmuratselo
3. Nego
4. Aysen012
5. Aktif Lora
6. Tavuk_suyu_
7. @Kendikendine
8. @Kendikendine
9. Selizay
10. Selizay
11. Selizay
12. Nego
13. HejaR12
14. HejaR12
15. _ASTRAL_
16. _ASTRAL_
17. deynepnaz
18. deynepnaz
19. Cookiie
20. SoLeiL12
21. M Musluk Suyu
22. _ASTRAL_
23. HatueL
24. MaviMujdem
25. R rana20
26. Kukrim
27. E c e
28. A R Y A
29. agustos72
30. Bonus

Ağzına sağlık kuzucm. Dualarımız kabul olsun inşallah

Agzina sağlık canım benim. Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin ve bizleri affetsin

Amin Allah razı olsun senden de negom

Amin. Ağzına, yüreğine sağlık. Okuyan herkesten Allah razı olsun. Niyetlerini kabul etsin Rabbim

Aminn

Amin amin amin canım Allah razı olsun

Canım ben 4. cüzü okudum Allah kabul etsin senin vesilen ile Şaban ayında bir hatime daha katılmak nasip etti Rabbim Ramazan topiğinde benide etiketler misin Allah'ın izni ile cüz verirsen alıp okurum inşallah Rabbim seninde ve burda olan arkadaşların hepsinin niyetlerini kabul etsin Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…