Her ay 1 hatim yapıyoruz

Tamam yazıyorum
Hoşgeldin tekrar aramıza bebekler nasıl
Hoşbuldum canım bebişler iyiler maşallah büyüyorlar teyzesi ellerinizden öperler
Ben 19 ve 20 yi okudum, 21 i de aldım mart sonuna kadar olan hatim için. Nisan ayı hatimi için mi okuyup aldın?
Kuzum yok ben 18 de kalmıştım, kendi sıramdan devam ettim. 19 u okudum. 20 ve 21 i de sırayı bozmamak için bu ay grupla değil kendi kendime okurum. 22 boştaydı 22 yi sizle okuyacağım. Nisan için de 23 24 25 26 aldım

Agzına saglık Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine kabul eder insallah

2.cüzü okumadım henüz. O zaman onu okumayayım o da senin olsun.

Hayırlı sabahlar hanımlar,şimdi geçmişe bakıp kim hangi cüzü aldı toparlayayım. İki gündür başım ağrıyordu yoğundu da günler, karışıklık olmasın.

Canım Nisan için 23 ü deynepnaz a yazayım olur mu çünkü o da her ay kaydırıp okuyor iki cüz alıyor

Son düzenleme:
Canım Nisan için 23 ü deynepnaz a yazayım olur mu çünkü o da her ay kaydırıp okuyor iki cüz alıyor
Canım bu ay 21 ve 22 yi okuyup Nisan ayında diğer cüzleri okuyacağını yazmış. Benim aldığım bu ayki 21.cüzü de larissaya ver bu ay yetiştirebilecekse ben eksik cüz de alırım sıkıntı değil. Gelecek aya da 21 ve 22.cüzü alırım

Öyle yaptım zaten 21 i isterse veririm bu ay.

Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin Aminnn

Ooo maşallah canım amin

Ağzına sağlık.Allah razı olsun.
Cüzleri de okuyan herkesin ağzına sağlık.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.

Amin Allah razı olsun senden de negom

Amin. Ağzına, yüreğine sağlık. Okuyan herkesten Allah razı olsun. Niyetlerini kabul etsin Rabbim

Amin amin amin canım Allah razı olsun

Agzına saglık Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine kabul eder insallah

Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin Aminnn
Aminn Allah razı olsun hepimizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…