Her ay 1 hatim yapıyoruz

Tamam yazıyorum 😊
Hoşgeldin tekrar aramıza 😍 bebekler nasıl 😊
Hoşbuldum canım 🤗 bebişler iyiler maşallah büyüyorlar teyzesi ellerinizden öperler 😁
Ben 19 ve 20 yi okudum, 21 i de aldım mart sonuna kadar olan hatim için. Nisan ayı hatimi için mi okuyup aldın?
Kuzum yok ben 18 de kalmıştım, kendi sıramdan devam ettim. 19 u okudum. 20 ve 21 i de sırayı bozmamak için bu ay grupla değil kendi kendime okurum. 22 boştaydı 22 yi sizle okuyacağım. Nisan için de 23 24 25 26 aldım 👍🏻

17 Mart Berat Kandili hatim listesi.

Duasını yaptım hanımlar inşaAllah kabul olmuştur. Bu güzel geceye yetiştirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Kim ne niyetle okuduysa onun için dedim, bu gece doğacak olanların yazıldığı gece bebek hasreti çekenlere bebek diledim, hamile olanlara sağlıklı doğum, kimin ne müşkülü varsa onun için. Hatim duasını ayrıca bağışlanma duasını da okudum.
Rabbim kabul etsin ,okuduğumuz Kuranı anlamayı, onunla amel etmeyi nasip etsin. Gözlerimizin ,yüzümüzün nurunu artırsın Allah.
Beratı verilenlerden eylesin.

1. RedGirl RedGirl
2. @zeynepmuratselo
3. Nego Nego
4. Aysen012 Aysen012
5. @Aktif Lora
6. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
7. @Kendikendine
8. @Kendikendine
9. @Selizay
10. @Selizay
11. @Selizay
12. Nego Nego
13. HejaR12 HejaR12
14. HejaR12 HejaR12
15. _ASTRAL_ _ASTRAL_
16. _ASTRAL_ _ASTRAL_
17. deynepnaz deynepnaz
18. deynepnaz deynepnaz
19. Cookiie Cookiie
20. SoLeiL12 SoLeiL12
21. @Gecenin Tenhasi
22. _ASTRAL_ _ASTRAL_
23. HatueL HatueL
24. @LittleDreams
25. R rana20
26. Kukrim Kukrim
27. E c e E c e
28. A R Y A A R Y A
29. agustos72 agustos72
30. Bonus Bonus
Agzına saglık Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine kabul eder insallah 🙏

Hoşbuldum canım 🤗 bebişler iyiler maşallah büyüyorlar teyzesi ellerinizden öperler 😁

Kuzum yok ben 18 de kalmıştım, kendi sıramdan devam ettim. 19 u okudum. 20 ve 21 i de sırayı bozmamak için bu ay grupla değil kendi kendime okurum. 22 boştaydı 22 yi sizle okuyacağım. Nisan için de 23 24 25 26 aldım 👍🏻
2.cüzü okumadım henüz. O zaman onu okumayayım o da senin olsun. 🌹

Hayırlı sabahlar hanımlar,şimdi geçmişe bakıp kim hangi cüzü aldı toparlayayım. İki gündür başım ağrıyordu yoğundu da günler, karışıklık olmasın.

Canım Nisan için 23 ü deynepnaz deynepnaz a yazayım olur mu çünkü o da her ay kaydırıp okuyor iki cüz alıyor 😊

Son düzenleme:
Canım Nisan için 23 ü deynepnaz deynepnaz a yazayım olur mu çünkü o da her ay kaydırıp okuyor iki cüz alıyor 😊
Canım bu ay 21 ve 22 yi okuyup Nisan ayında diğer cüzleri okuyacağını yazmış. Benim aldığım bu ayki 21.cüzü de larissaya ver bu ay yetiştirebilecekse ben eksik cüz de alırım sıkıntı değil. Gelecek aya da 21 ve 22.cüzü alırım

Canım bu ay 21 ve 22 yi okuyup Nisan ayında diğer cüzleri okuyacağını yazmış. Benim aldığım bu ayki 21.cüzü de larissaya ver bu ay yetiştirebilecekse ben eksik cüz de alırım sıkıntı değil. Gelecek aya da 21 ve 22.cüzü alırım
Öyle yaptım zaten 😊 21 i isterse veririm bu ay.

17 Mart Berat Kandili hatim listesi.

Duasını yaptım hanımlar inşaAllah kabul olmuştur. Bu güzel geceye yetiştirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Kim ne niyetle okuduysa onun için dedim, bu gece doğacak olanların yazıldığı gece bebek hasreti çekenlere bebek diledim, hamile olanlara sağlıklı doğum, kimin ne müşkülü varsa onun için. Hatim duasını ayrıca bağışlanma duasını da okudum.
Rabbim kabul etsin ,okuduğumuz Kuranı anlamayı, onunla amel etmeyi nasip etsin. Gözlerimizin ,yüzümüzün nurunu artırsın Allah.
Beratı verilenlerden eylesin.

1. RedGirl RedGirl
2. @zeynepmuratselo
3. Nego Nego
4. Aysen012 Aysen012
5. @Aktif Lora
6. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
7. @Kendikendine
8. @Kendikendine
9. @Selizay
10. @Selizay
11. @Selizay
12. Nego Nego
13. HejaR12 HejaR12
14. HejaR12 HejaR12
15. _ASTRAL_ _ASTRAL_
16. _ASTRAL_ _ASTRAL_
17. deynepnaz deynepnaz
18. deynepnaz deynepnaz
19. Cookiie Cookiie
20. SoLeiL12 SoLeiL12
21. @Gecenin Tenhasi
22. _ASTRAL_ _ASTRAL_
23. HatueL HatueL
24. @LittleDreams
25. R rana20
26. Kukrim Kukrim
27. E c e E c e
28. A R Y A A R Y A
29. agustos72 agustos72
30. Bonus Bonus
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin Aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕

Canım ben 4. cüzü okudum Allah kabul etsin senin vesilen ile Şaban ayında bir hatime daha katılmak nasip etti Rabbim 😍🥰 Ramazan topiğinde benide etiketler misin Allah'ın izni ile cüz verirsen alıp okurum inşallah 🤲🏻🌺🌺♥️ Rabbim seninde ve burda olan arkadaşların hepsinin niyetlerini kabul etsin Aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌺🌺🌺🌺💜💜💜
Ooo maşallah canım amin😍

Ağzına sağlık.Allah razı olsun.
Cüzleri de okuyan herkesin ağzına sağlık.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.

Amin Allah razı olsun senden de negom 🤲💜

Amin. Ağzına, yüreğine sağlık. 😍Okuyan herkesten Allah razı olsun. Niyetlerini kabul etsin Rabbim 🤲

Amin amin amin canım 🤲❤️ Allah razı olsun

Agzına saglık Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine kabul eder insallah 🙏

Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin Aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕
Aminn Allah razı olsun hepimizden😊

Son düzenleme:
X