Ay sonuna kadar okunma süresiNegocum ya ben hiç beklemiyordum regl oldum. Hatim duasını ne zaman yapıyorsun. Kusura bakma 3. Cüz kaldı
Amin ağzına sağlıkNego 2.cüzü okudum
Hak kattında eksiklerini tamamlayarak Rabbim kabul ettsin...
Önümüzdeki ayın 3.cüzüne talibim.
Amin ağzına sağlıkNego Okundu Rabbim kabul etsin
13 ve 22 boş hangisini alırsan ama iki gün süresi kaldı.BENDE KATILABILIRMIYIM HANIMLAR
13. CÜZÜ ALAYIM ÇALIŞTIGIM İÇİN AKSAMA OKURUM İNŞALLAH13 ve 22 boş hangisini alırsan ama iki gün süresi kaldı.
Tamam13. CÜZÜ ALAYIM ÇALIŞTIGIM İÇİN AKSAMA OKURUM İNŞALLAH
Tamam ben bugün veya yarın başkasına okutucam kendi cüzümüAy sonuna kadar okunma süresi
Amin ağzına sağlık
Amin ağzına sağlık
OkudumAralık ayı hatim listesi. Ay sonuna kadar okunacak. Tilavet secdelerini unutmayalım
1.Ataayemi zeynepyu
2.Efser
3. H hogwarts
4.burcusami
5. C Cikolataparcacigi
6.deynepnaz
7.HejaR12
8.HejaR12
9.Bonus
10. M Musluk Suyu
11. C Cemreww
12.E c e
13.
14. C Calcifer
15. C Calcifer
16.Aktif Lora
17. D Denizdeniz14
18.Migrenben
19.Nego
20. R Ruhumda SIZI
21.karamel Latte
22.
23.cevizli tarcinli kek
24.SoLeiL12
25.Magnifiaque
26.agustos72
27. T Tubiskooo
28.HatueL
29. M M_atruska
30. C Cemreww
Canım 22.cüz boşta sanırım onu da ben aldım. Bu akşam okurum. Okundu diye işaretliyebilirsin.13 ve 22 boş hangisini alırsan ama iki gün süresi kaldı.
Bende 22 yi alıyorum bitiririm inşallah gün sonuna kadar13 ve 22 boş hangisini alırsan ama iki gün süresi kaldı.
Ağzına sağlık Allah kabul etsin
Ağzına sağlık Allah kabul etsinOkudum
TamamCanım 22.cüz boşta sanırım onu da ben aldım. Bu akşam okurum. Okundu diye işaretliyebilirsin.
Tamam İnşallah. Ağzına sağlık Allah kabul etsinNego 28.cüz okundu.Önümüzdeki ay kimse yazmadıysa 29-30 u alırsam sevinirim.Böyle olursa 2 cüz okuyabilirim.
Merhaba ortak okuma yapıyoruz, herkes me niyetle okuyorsa kendisi niyetini yapıyor cüzünü okurken.Merhabalar bende Ocak ayı hatim icin sıraya girmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Soleil okumuş 22 yiBende 22 yi alıyorum bitiririm inşallah gün sonuna kadar
Bende 22 yi alıyorum bitiririm inşallah gün sonuna kadar
27 okundu rabbim dualarımızı kabul etsinAralık ayı hatim listesi. Bugün son gün, yarın duasını yaparız İnşallah
Okuyup da işaretlemediğim varsa söylesin lütfen.
1.Ataayemi zeynepyu
2.Efser
3. H hogwarts
4.burcusami
5. C Cikolataparcacigi
6.deynepnaz
7.HejaR12
8.HejaR12
9.Bonus
10. M Musluk Suyu
11. C Cemreww
12.E c e
13. Z zeynepmuratselo
14. C Calcifer
15. C Calcifer
16.Aktif Lora
17. D Denizdeniz14
18.Migrenben
19.Nego
20. R Ruhumda SIZI
21.karamel Latte
22.SoLeiL12
23.cevizli tarcinli kek
24.SoLeiL12
25.Magnifiaque
26.agustos72
27. T Tubiskooo
28.HatueL
29. M M_atruska
30. C Cemreww
CANIM YA COK SEVINDIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAHNego cum benim cüzüm tamam (12.) Bu arada bir şeyler yazmak istiyorum. Sevgili Nego bu hatimleri ilk başlattığından beri buradayım. Nego’ya hatim duasını yaparken, benim için de sağlıklı bir evlat dilemesini istiyordum. Böyle kaç ay geçti Allah bilir İki kimyasal üzerine psikolojim alt üsttü. Şimdi sağlıkla devam eden bir gebeliğim var. Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma da alırım Nego, bu topiğin gücüne çok inanıyorum. 30 kişi, birbirimiz için dua ediyor gibiyiz. Ben her cüzümün sonunda “Allah’ım bu hatime katılan arkadaşlarımın da dualarını kabul et” diyorum. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler ya Tüm bu hatimlere katılan arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum Hep sizlere dua ediyorum. Siz de beni unutmayın, şu an tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak Nego seni seviyoruz