- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
Çok teşekkür ederim Allah sizin dualarınızı kabul etsin, hayırlı şeyler nasip etsin inşallahCANIM YA COK SEVINDIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Allah sizin dualarınızı kabul etsin, hayırlı şeyler nasip etsin inşallahCANIM YA COK SEVINDIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH
Ne güzel bir haber bu gerçekten çok mutlu oldumNego cum benim cüzüm tamam (12.) Bu arada bir şeyler yazmak istiyorum. Sevgili Nego bu hatimleri ilk başlattığından beri buradayım. Nego’ya hatim duasını yaparken, benim için de sağlıklı bir evlat dilemesini istiyordum. Böyle kaç ay geçti Allah bilir İki kimyasal üzerine psikolojim alt üsttü. Şimdi sağlıkla devam eden bir gebeliğim var. Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma da alırım Nego, bu topiğin gücüne çok inanıyorum. 30 kişi, birbirimiz için dua ediyor gibiyiz. Ben her cüzümün sonunda “Allah’ım bu hatime katılan arkadaşlarımın da dualarını kabul et” diyorum. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler ya Tüm bu hatimlere katılan arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum Hep sizlere dua ediyorum. Siz de beni unutmayın, şu an tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak Nego seni seviyoruz
Ağzına sağlık amin27 okundu rabbim dualarımızı kabul etsin
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin . Benımde 1 yaşında oglum var . Herseye gec kalıyorum diyebılırım yani bütün enerjimi ev oglum alıyor benden . Haftalık katıldıgım hatim grubu günlük katıldıgım yasin grubu bide bu grup var . Bi an için acaba ocak ayına katılmasam mı diye düşünürken senın yazını okudum . İyiki burdayım dedim Nego ocakta inşaAllah yine burdayımNego cum benim cüzüm tamam (12.) Bu arada bir şeyler yazmak istiyorum. Sevgili Nego bu hatimleri ilk başlattığından beri buradayım. Nego’ya hatim duasını yaparken, benim için de sağlıklı bir evlat dilemesini istiyordum. Böyle kaç ay geçti Allah bilir İki kimyasal üzerine psikolojim alt üsttü. Şimdi sağlıkla devam eden bir gebeliğim var. Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma da alırım Nego, bu topiğin gücüne çok inanıyorum. 30 kişi, birbirimiz için dua ediyor gibiyiz. Ben her cüzümün sonunda “Allah’ım bu hatime katılan arkadaşlarımın da dualarını kabul et” diyorum. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler ya Tüm bu hatimlere katılan arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum Hep sizlere dua ediyorum. Siz de beni unutmayın, şu an tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak Nego seni seviyoruz
Rabbim sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin çook ama çok teşekkür ederimNego cum benim cüzüm tamam (12.) Bu arada bir şeyler yazmak istiyorum. Sevgili Nego bu hatimleri ilk başlattığından beri buradayım. Nego’ya hatim duasını yaparken, benim için de sağlıklı bir evlat dilemesini istiyordum. Böyle kaç ay geçti Allah bilir İki kimyasal üzerine psikolojim alt üsttü. Şimdi sağlıkla devam eden bir gebeliğim var. Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma da alırım Nego, bu topiğin gücüne çok inanıyorum. 30 kişi, birbirimiz için dua ediyor gibiyiz. Ben her cüzümün sonunda “Allah’ım bu hatime katılan arkadaşlarımın da dualarını kabul et” diyorum. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler ya Tüm bu hatimlere katılan arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum Hep sizlere dua ediyorum. Siz de beni unutmayın, şu an tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak Nego seni seviyoruz
Çok teşekkür ederim. Benim de bazı aylar katılmamayı düşündüğüm oldu. Ama hiç bırakamadım. Şimdi Allah nasip ederse lohusayken bile bırakmayacağım, eşime okuturum diyorumRabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin . Benımde 1 yaşında oglum var . Herseye gec kalıyorum diyebılırım yani bütün enerjimi ev oglum alıyor benden . Haftalık katıldıgım hatim grubu günlük katıldıgım yasin grubu bide bu grup var . Bi an için acaba ocak ayına katılmasam mı diye düşünürken senın yazını okudum . İyiki burdayım dedim Nego ocakta inşaAllah yine burdayım
Allah razı olsun. Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinNego cum benim cüzüm tamam (12.) Bu arada bir şeyler yazmak istiyorum. Sevgili Nego bu hatimleri ilk başlattığından beri buradayım. Nego’ya hatim duasını yaparken, benim için de sağlıklı bir evlat dilemesini istiyordum. Böyle kaç ay geçti Allah bilir İki kimyasal üzerine psikolojim alt üsttü. Şimdi sağlıkla devam eden bir gebeliğim var. Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma da alırım Nego, bu topiğin gücüne çok inanıyorum. 30 kişi, birbirimiz için dua ediyor gibiyiz. Ben her cüzümün sonunda “Allah’ım bu hatime katılan arkadaşlarımın da dualarını kabul et” diyorum. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler ya Tüm bu hatimlere katılan arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum Hep sizlere dua ediyorum. Siz de beni unutmayın, şu an tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak Nego seni seviyoruz
3.cüzü okumak ister misin?Bende 22 yi alıyorum bitiririm inşallah gün sonuna kadar
Cevap vermedi görmedi sanırım, yine soralım.Okutamadım henüz negocum. Alabilirse arkadaş çok mutlu olurum
Amin
Tabi okumak isterim.3.cüzü okumak ister misin?
Cevap vermedi görmedi sanırım, yine soralım.
Amin
Ne zaman okuyabilirsinTabi okumak isterim.
1 saate kadar okurum inşallahNe zaman okuyabilirsin
Harika1 saate kadar okurum inşallah
Bende okudum. Rabbim kabul etsin inşaallah.Ne güzel bir haber bu gerçekten çok mutlu oldum
İyi niyetin duaların için teşekkür ederim.
Sağlıkla doğsun büyütün
Herkesin haberi olsun
1. Ataayemi zeynepyu
2. Efser
3. H hogwarts
4. burcusami
5. C Cikolataparcacigi
6. deynepnaz
7. HejaR12
8. HejaR12
9. Bonus
10. M Musluk Suyu