Hoşbuldum ablam bende özlemişim senin emojilericanımsın hoşgeldinnn ablamm emojilerini özlemişiz
Allah razı olsun ablaMart ayı hatim duası
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüd namazı kılıp Yasin okudum ve Hatim duasını yaptım. dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak dua ettim. dua gruplarından da az çok niyetlerinizi biliyorumayrıca reynax, selin18, aysen, aktif lora, halleys ve KurkmantoluS mesaj atmış olduğunuz dualarınızı da hatim duasına kattım.
Kim ne niyetle okuduysa, mübarek günler ve Kadir gecesi hürmetine, Rabbim kolaylıkla, afiyetle, hayırlısıyla kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına hediye eyledik. Kabirlerini nurlandır ALLAH ım
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhıbbül afve fafu anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle) Allah ım günahlarımızı, hatalarımızı affet. Tövbelerimizi kabul eyle ibadetlerimizi dosdoğru daim eyle ve kolaylaştır. Son nefesimizde imanla ölmeyi nasip et. Nefsimizin kötülüklerinden koru. Dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eyle aminnnn
Hepinizin ağzına, yüreğine, gözüne, ruhuna sağlık. Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim her birimizi, razı olduğu kullarından eylesin aminnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
1- K Kardelen1981
2- K Kardelen1981
3- A Ada-Anne
4-Lna16
5-Yesmar Yesmarr
6-HepmigencizHepmiguzel
7-RedGirl kuzeni
8-Lidlaylim
9- C Cittaslow
10-Peeves
11-reynax
12-zeyno genc ilk on sayfa
12-MMorsalkimm son on sayfa
13-Breave Heart
14-Breave Heart
15-bir civciv annesi
16-penyez83
17-penyez83
18- K Kardelen1981
19-Aktif Lora
20-deynepnaz
21-deynepnaz
22- K KurkmantoluS
23-MssPARE
24- @selin18
25-HALLEYS
26-esoss88
27-aysen-
28-RedGirl
29-HejaR12
30-HejaR12
Sevdiklerimizle geçireceğiniz mutlu, huzurlu bayramlarımız olsun selam ve dua ile
Penyezim Allah razi olsun canim emeklerin icinMart ayı hatim duası
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Teheccüd namazı kılıp Yasin okudum ve Hatim duasını yaptım. dua kardeşlerim isimlerinizi tek tek okuyarak dua ettim. dua gruplarından da az çok niyetlerinizi biliyorumayrıca reynax, selin18, aysen, aktif lora, halleys ve KurkmantoluS mesaj atmış olduğunuz dualarınızı da hatim duasına kattım.
Kim ne niyetle okuduysa, mübarek günler ve Kadir gecesi hürmetine, Rabbim kolaylıkla, afiyetle, hayırlısıyla kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına hediye eyledik. Kabirlerini nurlandır ALLAH ım
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhıbbül afve fafu anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle) Allah ım günahlarımızı, hatalarımızı affet. Tövbelerimizi kabul eyle ibadetlerimizi dosdoğru daim eyle ve kolaylaştır. Son nefesimizde imanla ölmeyi nasip et. Nefsimizin kötülüklerinden koru. Dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eyle aminnnn
Hepinizin ağzına, yüreğine, gözüne, ruhuna sağlık. Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim her birimizi, razı olduğu kullarından eylesin aminnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
1- K Kardelen1981
2- K Kardelen1981
3- A Ada-Anne
4-Lna16
5-Yesmar Yesmarr
6-HepmigencizHepmiguzel
7-RedGirl kuzeni
8-Lidlaylim
9- C Cittaslow
10-Peeves
11-reynax
13-Breave Heart
14-Breave Heart
15-bir civciv annesi
16-penyez83
17-penyez83
18- K Kardelen1981
19-Aktif Lora
20-deynepnaz
21-deynepnaz
22- K KurkmantoluS
23-MssPARE
24- @selin18
25-HALLEYS
26-esoss88
27-aysen-
28-RedGirl
29-HejaR12
30-HejaR12
Sevdiklerimizle geçireceğiniz mutlu, huzurlu bayramlarımız olsun selam ve dua ile
Allah razı olsun ablacımm ağzına yüreğine sağlık Allahim kabul etsin inşallahMart ayı hatim duası
1- K Kardelen1981
2- K Kardelen1981
3- A Ada-Anne
4-Lna16
5-Yesmar Yesmarr
6-HepmigencizHepmiguzel
7-RedGirl kuzeni
8-Lidlaylim
9- C Cittaslow
10-Peeves
11-reynax
13-Breave Heart
14-Breave Heart
15-bir civciv annesi
16-penyez83
17-penyez83
18- K Kardelen1981
19-Aktif Lora
20-deynepnaz
21-deynepnaz
22- K KurkmantoluS
23-MssPARE
24- @selin18
25-HALLEYS
26-esoss88
27-aysen-
28-RedGirl
29-HejaR12
30-HejaR12
Eki Görüntüle 3413760
Nisan Hatim Listesi
25 Nisan Son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-Aktif Lora
2-RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981okudu
4-aysen-
5-Cuel okundu
6-HALLEYS okundu
7-HepmigencizHepmiguzel
8-HepmigencizHepmiguzel
9-Lidlaylim
10- C Cittaslow
11-Lna16 okundu
12-reynax okundu
13-ParlayanGece
14-Bonus
15- K Kardelen1981okudu
16-Breave Heart okundu
17-Breave Heart okundu
18-penyez83 okundu
19-penyez83 okundu
20-MMorsalkimm
21- K KurkmantoluSokundu
22-deynepnaz
23-deynepnaz
24-deynepnaz
25- @selin18okundu
26-penyez83
27-penyez83
28-RedGirl annesi
29-MssPARE okundu
30-RedGirl
selam ve dua ile canlar
Aminnnnnn canim ağzına yüreğine sağlıkpenyez83 canim öncelikle bayramınız mübarek olsun, Rabbim oruçlarımızı kabul ettiği bir bayram yaşatsın inşallah hepimize.
7. ve 8. cüzleri okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Anladım çok geçmiş olsun 13 martta cüzü almışsınız zamanınız olmadı demek ki nasip değilmiş.. iyi hissettiğiniz zaman gelirsiniz istersenizArkadaşlar 13. cüz almıştım. Okumak isteyen olursa verebilirim. Olmazsa okucam elbette ama bu aralar hiç halim yok. Okumak isteyen olursa verebilirim. Bir sonraki ay alırım
Martta aldım ama Nisan içindi. Çünkü marta kalmamıştı nisan içindi. Yanlış anlamadım değil mi? Şuan biraz ateşimde var o yüzden şuan mı yanlış anladım bilmiyorumAnladım çok geçmiş olsun 13 martta cüzü almışsınız zamanınız olmadı demek ki nasip değilmiş.. iyi hissettiğiniz zaman gelirsiniz isterseniz
Gonulmeyvesi gönülüm müsaitlik durumun varsa ve hatime katılmak istersen 25 nisana kadar 13. cüzü okurmusun ablamm
Doğru Nisan hatimi için almıştınız baya zaman önce aldınız, fırsatınız olmadı okumaya demek ki, demek istedim. Sıkıntı yok siz iyi olun buradan bir arkadaşıMartta aldım ama Nisan içindi. Çünkü marta kalmamıştı nisan içindi. Yanlış anlamadım değil mi? Şuan biraz ateşimde var o yüzden şuan mı yanlış anladım bilmiyorum