- 8 Ağustos 2023
- 5.511
- 5.782
Teşekkür ederim Mart ayı hatmim vardı o arada onu bitirdim. Bu da Nisan ayı diye Nisan'da okurum dedim ama pek iyi geçmedi benim için bu ay. Bir de dediğim gibi rahatsızım. Çok çok özür dilerimDoğru Nisan hatimi için almıştınız baya zaman önce aldınız, fırsatınız olmadı okumaya demek ki, demek istedim. Sıkıntı yok siz iyi olun buradan bir arkadaşıGonulmeyvesi etiket ettim cevap gelsin, okuyamaz ise ben okurum
Allah kabul etsin hatiminiziTeşekkür ederim Mart ayı hatmim vardı o arada onu bitirdim. Bu da Nisan ayı diye Nisan'da okurum dedim ama pek iyi geçmedi benim için bu ay. Bir de dediğim gibi rahatsızım. Çok çok özür dilerim
Arkadaşlar 13. cüz almıştım. Okumak isteyen olursa verebilirim. Olmazsa okucam elbette ama bu aralar hiç halim yok. Okumak isteyen olursa verebilirim. Bir sonraki ay alırım
Okurum abla inşallah 13.cuz bendeAnladım çok geçmiş olsun 13 martta cüzü almışsınız zamanınız olmadı demek ki nasip değilmiş.. iyi hissettiğiniz zaman gelirsiniz isterseniz
Gonulmeyvesi gönülüm müsaitlik durumun varsa ve hatime katılmak istersen 25 nisana kadar 13. cüzü okurmusun ablamm
Tamam ablam Allah razı olsunOkurum abla inşallah 13.cuz bende
Okuyunca yazarım inşallahTamam ablam Allah razı olsun
Ağzına yüreğine sağlık canım
Amin ablaAğzına yüreğine sağlık canım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
ALLAH razı olsunnn
4. Cüzü okudum ablacim Rabbim kabul etsin inşallahEki Görüntüle 3413760
Nisan Hatim Listesi
25 Nisan Son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-Aktif Lora
2-RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981okudu
4-aysen-
5-Cuel okundu
6-HALLEYS okundu
7-HepmigencizHepmiguzel
8-HepmigencizHepmiguzel
9-Lidlaylim
10- C Cittaslow
11-Lna16 okundu
12-reynax okundu