- 29 Haziran 2022
- 1.405
- 2.013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım listeye canım 20.cuz senindir20. Cüz kaldıysa onu da ben alabilirim penyez83
Aminnn ağzına yüreğine sağlıkMart hatimi icin 26. Cüzü okudum Allah kabul etsin penyez83
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Elhamdülillah hejarimm ALLAH cümlemizden razı olsun. bizleri bir araya getiren RABBİM imize sonsuz hamdü senalar şükürler olsunHerkesin ağzına sağlık, çok şükür Rabbim nasip etti kadir gecesi hatmin de bulundum Allahım dualarımızı kabul etsin penyez83 canım sayende her ay hatim yaptık, elhamdülillah iyi ki bizi biraraya getirdin, Allah razı olsun
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Aminnnn canım ağzına yüreğine sağlıkpenyez83 canım 21.cüzü okudum inşallah Allahım kabul etsin nisan için okunan
Canım ben Nisan okuması olan 5. Cüz’ü okudum. Allah kabul etsin inşallahNisan Hatim Listesi
25 Nisan Son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- Aktif Lora
2- RedGirl kuzeni
3- K Kardelen1981
4- aysen-
5- Cuel
6- HALLEYS okundu
7- HepmigencizHepmiguzel
8- HepmigencizHepmiguzel
9- Lidlaylim
10- C Cittaslow
11- Lna16
12- reynax
13- ParlayanGece
14- Bonus
15- K Kardelen1981
16- Breave Heart okundu
17- Breave Heart okundu
18- penyez83 okundu
19- penyez83 okundu
20- MMorsalkimm
21- K KurkmantoluS
22- deynepnaz
23- deynepnaz
24- deynepnaz
25- @selin18 okundu
26- penyez83
27- penyez83
28- RedGirl annesi
29- MssPARE
30- RedGirl
Secde ayetlerinin bulunduğu cüzler, sureler ve ayet numaraları;
• 9. CÜZ - A`raf sûresi - 206 .Ayet
• 13. CÜZ - Ra`d Sûresi - 15. Ayet
• 14. CÜZ - Nahl sûresi - 49. Ayet
• 15. CÜZ - İsrâ sûresi - 107. Ayet
• 16. CÜZ - Meryem sûresi - 58. Ayet
• 17. CÜZ - Hacc sûresi - 18. Ayet
• 19. CÜZ - Furkan sûresi - 60 .Ayet
• 19. CÜZ - Neml sûresi - 25.Ayet
• 21. CÜZ - Secde sûresi - 15.Ayet
• 23. CÜZ - Sâd sûresi - 24.Ayet
• 24. CÜZ - Fussılet sûresi - 37.Ayet
• 27. CÜZ - Necm sûresi - 62. Ayet
• 30. CÜZ - İnşikak sûresi - 21. Ayet
• 30. CÜZ - Alâk sûresi - 19.Ayet
TİLAVET SECDESİ NASIL YAPILIR?
Başta, tilâvet secdesi yapacak kişinin abdestli, üstünün başının temiz ve avret yerlerinin de örtülü olması şarttır. Tilâvet secdesi yapmak niyetiyle abdestli olarak kıbleye dönülür ve eller kaldırılmaksızın "Allâhüekber" diyerek secdeye varılır.
Üç kere "Sübhâne rabbiye'l-a‘lâ" denildikten sonra yine Allâhüekber diyerek kalkılır. Bu secdede aslolan, yüzün yere konulması, yani secde edilmesidir. Secdeye giderken ve kalkarken "Allâhüekber" ve secde esnasında "Sübhâne rabbiye'l-a‘lâ" denilmesi sünnettir. Aynı şekilde secdenin oturduğu yerden değil de, ayaktan yere inilerek yapılması, secde yapıp oturmak yerine ayağa kalkılması ve secdeden kalkarken "gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" denilmesi müstehaptır.
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım cuelimCanım ben Nisan okuması olan 5. Cüz’ü okudum. Allah kabul etsin inşallah
11.cüz Nisan hatimi için Lna16 canımcım okudu ağzına yüreğine sağlık
canımsın hoşgeldinnn ablamm emojilerini özlemişiz