• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı kandiller Rabbım dualarımızi kabul etsin inşallah, ne güzel bi günde hatimimiz bağıslanicak Nego Nego şimdiden Allah kabul etsin, ağzına yüreğine sağlık

Recebin bereketi ,cumanın nuru, peygamberimizin şefaati üzerimize olsun, kandiliniz mübarek olsun hanımlar🌹 Rabbim her neye sıkıntınız varsa gidersin, feraha erştirsin, her ne arzunuz varsa hayırlarla nasip etsin, hatmimiz kabul olsun ölmüşlerimizin ruhuna erişsin,amin.

Recebin bereketi ,cumanın nuru, peygamberimizin şefaati üzerimize olsun, kandiliniz mübarek olsun hanımlar🌹 Rabbim her neye sıkıntınız varsa gidersin, feraha erştirsin, her ne arzunuz varsa hayırlarla nasip etsin, hatmimiz kabul olsun ölmüşlerimizin ruhuna erişsin,amin.
Aminn

Hayırlı cumalar hanımlar akşam hatim duasını yaptım. Rabbim kabul etsin okuduğumuz hatmi şerifi. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun hayırlı ömür ,iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, derdi sıkıntısı olana deva, hastalığı hastası olana şifa,kim ne niyetle okuduysa onun için,ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar için hatim duasına katarak yaptım duamızı.
Eksiğimiz hatamız olduysa Allah affetsin. Kuranın yolundan ayırmasın, okuduğumuzu anlamayı nasip etsin.
Ağzınıza, gözlerinize sağlık. 💜

Ocak ayı hatim listesi.
1. K Kardelen1981 ✅
2. K Kardelen1981 ✅
3. Nego Nego ✅
4. MssPARE MssPARE ✅
5. RedGirl RedGirl ✅
6. slnn12345 slnn12345 ✅
7. _ASTRAL_ _ASTRAL_ ✅
8. R rana20 ✅
9. penyez83 penyez83 ✅
10. agustos72 agustos72 ✅
11. safi.naz safi.naz ✅
12. safi.naz safi.naz ✅
13. safi.naz safi.naz ✅
14. Safransari Safransari ✅
15. Safransari Safransari ✅
16. Amine Busra Amine Busra ✅
17. Nego Nego ✅
18. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
19. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
20. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
21. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
22. HejaR12 HejaR12 ✅
23. RedGirl RedGirl ✅
24. burcusami burcusami ✅
25. burcusami burcusami ✅
26. burcusami burcusami ✅
27. Leyl-i-fer Leyl-i-fer ✅
28. A R Y A A R Y A ✅
29. A R Y A A R Y A ✅
30. penyez83 penyez83 ✅

Hayırlı cumalar hanımlar akşam hatim duasını yaptım. Rabbim kabul etsin okuduğumuz hatmi şerifi. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun hayırlı ömür ,iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, derdi sıkıntısı olana deva, hastalığı hastası olana şifa,kim ne niyetle okuduysa onun için,ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar için hatim duasına katarak yaptım duamızı.
Eksiğimiz hatamız olduysa Allah affetsin. Kuranın yolundan ayırmasın, okuduğumuzu anlamayı nasip etsin.
Ağzınıza, gözlerinize sağlık. 💜

Ocak ayı hatim listesi.
1. K Kardelen1981 ✅
2. K Kardelen1981 ✅
3. Nego Nego ✅
4. MssPARE MssPARE ✅
5. RedGirl RedGirl ✅
6. slnn12345 slnn12345 ✅
7. _ASTRAL_ _ASTRAL_ ✅
8. R rana20 ✅
9. penyez83 penyez83 ✅
10. agustos72 agustos72 ✅
11. safi.naz safi.naz ✅
12. safi.naz safi.naz ✅
13. safi.naz safi.naz ✅
14. Safransari Safransari ✅
15. Safransari Safransari ✅
16. Amine Busra Amine Busra ✅
17. Nego Nego ✅
18. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
19. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
20. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
21. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ✅
22. HejaR12 HejaR12 ✅
23. RedGirl RedGirl ✅
24. burcusami burcusami ✅
25. burcusami burcusami ✅
26. burcusami burcusami ✅
27. Leyl-i-fer Leyl-i-fer ✅
28. A R Y A A R Y A ✅
29. A R Y A A R Y A ✅
30. penyez83 penyez83 ✅
Allah kabul etsin☘️

Olur canım. Hubarada ben bitirdim okumamı sonraki için 6 boşsa onu alabilir miyim

Safransari Safransari aldı 29 u, 27.cüzü okudum Allah kabul etsin.. Bencede o gün bagislasak güzel olur

Back