• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tmm bonusum berat gecesinde duası yapılır inşaAllah

Z zgendr cüz istemiştiniz belki okumak istersiniz diye etiket ettim. 11 şubat salı gününe kadar

28. cüzü okuyabilirmisiniz bolu yangında vefat edenlere bağışlanacak
Mesajı geö gördüm kusura bakmayın eğer hala aktifse okurum

📖 Şubat Hatim Listesi 📖

➡️ 11 Şubat salı günü son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım ⬅️

💜 Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım 💜

1- HALLEYS HALLEYS

2- S selin18 💚

3- HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel 💚

4- HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel 💚

5- RedGirl RedGirl 💚

6- reynax reynax 💚

7- agustos72 agustos72

8- agustos72 agustos72

9- RedGirl RedGirl annesi 💚

10- B begonviil

11- H Hazellll 💚

12- burcusami burcusami 💚

13- Bonus Bonus

14- RedGirl RedGirl kuzeni 💚

15- Safransari Safransari

16- Breave Heart Breave Heart 💚

17- Breave Heart Breave Heart 💚

18- penyez83 penyez83 💚

19- penyez83 penyez83 💚

20- deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.

21- deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.

22- deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.

23- Cuel Cuel

24- Minaa95 Minaa95 💚

25- MssPARE MssPARE 💚

26- burcusami burcusami 💚

27- C Cittaslow 💚

28- C Cittaslow 💚

29- K Kardelen1981 💚

30- K Kardelen1981 💚

📖 Şubat hatim duası 13 şubat Beraat Kandilinde yapılacaktır nasipse 🤲🏻
Ben okudum cüzleri canım.👍Rabbim kabul etsin🤲

Safransari Safransari canım 15.cüz senindi şubat hatimi için okuman ne durumda ( yarına kadar bitiyor mu)

Mart ayına kadar 1 hatim daha olur sanki ama siiz bilirsiniz🤔
Hatim grubunda olan çoğu arkadaşımız diğer günlük okunan dua gruplarında da var ben dahil. Ayrıca kendilerine hatim başlayan olabilir. Ben başlayacağım.

Ramazan ayı için talep olursa 1 hatim daha yaparız inşaAllah canım ❤️

Hatim grubunda olan çoğu arkadaşımız diğer günlük okunan dua gruplarında da var ben dahil. Ayrıca kendilerine hatim başlayan olabilir. Ben başlayacağım.

Ramazan ayı için talep olursa 1 hatim daha yaparız inşaAllah canım ❤️
Toplanabilirsek isterim bende katılmak

Penyezim Bolu yangınında ölenler için okuduğumuz hatimi de bu hatimle birlikte bağışlayalım olur mu?

Kim yapacak duasını bilmiyorum tabi sadece 28. Cüz kaldı.
Cüzü alan arkadaşımız çok hastalanmış okuyamamış.
Ben de müsait değilim okuyamadım

Tmm bonusum berat gecesinde duası yapılır inşaAllah

Z zgendr cüz istemiştiniz belki okumak istersiniz diye etiket ettim. 11 şubat salı gününe kadar

28. cüzü okuyabilirmisiniz bolu yangında vefat edenlere bağışlanacak
Mesajı geö gördüm kusura bakmayın eğer hala aktifse okurum
Aktif 28.cüz okuyunca buraya yazarmısın Allah razı olsun🌹
Okudum allah kabul etsin
Z zgendr aminnn ağzına yüreğine sağlık ❤️

Bonus Bonus okundu canım hatim duası sende ❤️

📖 Şubat hatimimiz okundu bitti Elhamdülillah

Hatim duasını berat gecesinde nasipse yapacağım 🤲🏻 📖

Üzgünüm hatim duasını yapmak nasip olmadı

Bu gece K Kardelen1981 arkadaşımız hatim duasını yapacak. Yapınca sizleri etiket edeceğim inşaAllah

📖🤲🏻 Şubat Hatim Duası 🤲🏻📖

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü Lillahi Rabbil Alemin Ves Salatü Ves Selamü Ala Rasülina Muhammedin Ve Alihi Ve Sahbihi Ecmein.

❤️ Rabbim okuduğumuz hatmi şerifi kabul eylesin isimlerimizi tek tek okuyarak niyetlerimize, ölmüşlerimize bağışladı K Kardelen1981 arkadaşımız ❤️

ALLAH’ım 🤲 Azabından affına sığınır, gazabından rızana sığınır, senden yine sana sığınırız. Sen kendini sena ettiğin gibi yücesin. Ellerimizi açtık senin huzuruna geldik. Senden yardım diler, yalnızca sana kulluk ederiz. Bu gece bizleri affettiğin, bağışladığın, temizlediğin, arındırdığın kullarından eyle. Her şeyin yazılacağı bu mübarek gecede, bizleri iyiler zümresine yaz Allah ım beratimizi pak eyle. Kaderimize güzellikler yaz.

ALLAH’ım 🤲 gerek fert olarak gerek toplum olarak, sana inanan ümmeti Muhammedin evlatlarını, islam coğrafyasını, vatanımızı, milletimizi, her türlü musibet ve belalardan, yangınlardan, sellerden, afatlardan, depremlerden, görünür görünmez kazalardan, belalardan muhafaza eyle. Ülkemizi tez vakitte selamete kavuştur.

ALLAH’ım 🤲 evlat hasreti ile yanan hanelere Salih ve Saliha evlatlar nasip eyle. Sağlıkla kolaylıkla hamile kalabilmeyi, sağ salim kucaklarına alabilecekleri hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip eyle. Hamile olup anne olmayı bekleyen kardeşlerimize sağlıcakla zamanında kolay doğum nasip eyle. Evlatlarını sağlıklı hayırlı imanlı evlatlardan eyle. Anne olmuş evladı olan kardeşlerimizin evlatlarını Salih ve Saliha sağlıklı evlatlardan eyle. Hasta olan, hastası olan kullarına kalıcı şifalar nasip eyle.

ALLAH’ım 🤲 hasta olan kullarına şifa, borcu olan kullarına ödeme kolaylığı, maddi ve manevi sıkıntılar çeken kardeşlerimize ferahlık, iş isteyen kardeşlerimize bereketli bol kazançlı işler, evlenmek isteyen kardeşlerimize huzurlu yuva kurmalarını, atanmayı bekleyen kardeşlerimizin tez günde görevlendirilmesini nasip eyle. Ev sahibi olmak için uğraşan kardeşlerimize hayırlı evler nasip eyle.
Sınava girecek olanlara zihin açıklığı ver, başarılar nasip eyle.

ALLAH’ım 🤲 kandil geceleri hürmetine, 3 aylar hürmetine ve bir yıl boyunca neler olacağının yazılacağı bu mübarek gece hürmetine inşallah hayırlar yazılsın güzellikler yazılsın. Hatmimizde cüz okuyan kardeşlerimizin ne niyeti varsa bu niyetler hayırlara vesile olacaksa o yazılsın. Ya Rabbim sen bizden daha iyisini bilirsin niyetlerimizin kabul olmasını ve okuduğumuz hatmi şerifi, dualarımızı makamına ulaşmasını istiyoruz kabul eyle aminn

ALLAH’ım 🤲 Peygamber efendimiz (s.a.v) senden neler istediyse bizde istiyoruz. Nelerden kaçınmayı arzu ettiyse bizde onlardan kaçınmayı istiyoruz. Gönlümüzden geçen dualarımızı hakkımızda hayırlı eyle. Son nefeste kelimeyi şahadet; “ Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü “ diyerek çene kapamayı cümlemize nasip eyle.

Rabbim cümlemizden razı olsun ağzınıza yüreğinize nefesine sağlık canlar ❤️ Hatmi Şerifimiz kabulü, dualarımızın kabulü, ölmüşlerimiz ruhuna ve kendi ruhaniyetimize;
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (Salavat )

1- HALLEYS HALLEYS 💚

2- S selin18 💚

3- HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel 💚

4- HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel 💚

5- RedGirl RedGirl 💚

6- reynax reynax 💚

7- agustos72 agustos72 💚

8- agustos72 agustos72 💚

9- RedGirl RedGirl annesi 💚

10- B begonviil 💚

11- H Hazellll 💚

12- burcusami burcusami 💚