Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aktif 28.cüz okuyunca buraya yazarmısın Allah razı olsunMesajı geö gördüm kusura bakmayın eğer hala aktifse okurum
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımpenyez83 mart hatmi için 18.cuzu okuudm rabbim kabul etsin
Ben okudum cüzleri canım.Şubat Hatim Listesi
11 Şubat salı günü son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-HALLEYS
2- S selin18
3-HepmigencizHepmiguzel
4-HepmigencizHepmiguzel
5-RedGirl
6-reynax
7-agustos72
8-agustos72
9-RedGirl annesi
10- B begonviil
11- H Hazellll
12-burcusami
13-Bonus
14-RedGirl kuzeni
15-Safransari
16-Breave Heart
17-Breave Heart
18-penyez83
![]()
19-penyez83
![]()
20-deynepnaz
21-deynepnaz
22-deynepnaz
23-Cuel
24-Minaa95
25-MssPARE
26-burcusami
27- C Cittaslow
28- C Cittaslow
29- K Kardelen1981
30- K Kardelen1981
Şubat hatim duası 13 şubat Beraat Kandilinde yapılacaktır nasipse
![]()
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Mart için 23.24 ve 25.cüzler senindir listeye yazdım canımBen okudum cüzleri canım.Rabbim kabul etsin
![]()
Evet okundu. Kusura bakmayın haber vermeyi unuttum. Allah kabul etsinSafransari canım 15.cüz senindi şubat hatimi için okuman ne durumda ( yarına kadar bitiyor mu)
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canımEvet okundu. Kusura bakmayın haber vermeyi unuttum. Allah kabul etsin
Mart ayına kadar 1 hatim daha olur sanki ama siiz bilirsinizAminnn ağzına yüreğine sağlık Mart için 23.24 ve 25.cüzler senindir listeye yazdım canım![]()
Hatim grubunda olan çoğu arkadaşımız diğer günlük okunan dua gruplarında da var ben dahil. Ayrıca kendilerine hatim başlayan olabilir. Ben başlayacağım.Mart ayına kadar 1 hatim daha olur sanki ama siiz bilirsiniz![]()
Toplanabilirsek isterim bende katılmakHatim grubunda olan çoğu arkadaşımız diğer günlük okunan dua gruplarında da var ben dahil. Ayrıca kendilerine hatim başlayan olabilir. Ben başlayacağım.
Ramazan ayı için talep olursa 1 hatim daha yaparız inşaAllah canım![]()
Penyezim Bolu yangınında ölenler için okuduğumuz hatimi de bu hatimle birlikte bağışlayalım olur mu?
Kim yapacak duasını bilmiyorum tabi sadece 28. Cüz kaldı.
Cüzü alan arkadaşımız çok hastalanmış okuyamamış.
Ben de müsait değilim okuyamadım
Mesajı geö gördüm kusura bakmayın eğer hala aktifse okurum
Aktif 28.cüz okuyunca buraya yazarmısın Allah razı olsun![]()
Z zgendr aminnn ağzına yüreğine sağlıkOkudum allah kabul etsin
Ağzına yüreğine sağlık bonusumpenyez83 13.cüzü okudum penyezim
Şubat hatimimiz okundu bitti Elhamdülillah
Hatim duasını berat gecesinde nasipse yapacağım![]()
![]()