- Konu Sahibi kahvekokusu
-
fiyatlarını siz söyleyin beğendiğinizi alın :)fiyatlar nedir? ayrıca resimler biraz karışmış galiba
hepsi olur:)ürünlerinizi begendim ama benim kızım henüz 1 aylık yaza olabilecek ürünler hangileri
fiyatlarını siz söyleyin alın gitsin :)6.sırada batik marka Kot etek İle 7.sıradaki mavi jeans marka kot eteeğin fiyatı nedir?
beğendiğiniz ürünleri ve fiyatlarını siz belirleyin anlaşalım :)merhaba 9-12 aylık olanların fiyatlarını rica etsem bide taytlar kaç aylık....
oooo bize kalırsa ucuz ucuz almak isteriz :)
Siz bir fiyat aaralığı söyleseniz lütfen ben bilemem şimdi.. bi de. boy uzunlukları gerekli..kısa mı,, uzun mu gelecek boyuma diye..
Merhaba kot elbiselerin ikisi 12-18 ay yazlık elbise ve tişörtleri almak istiyorum ne kadar olur fiyatı acaba?
yazlık elbise kaç numara ve kaç numaradaki tişörtler , yazarsanız yardımcı olucam :)
özelden mesaj yazdım ama cevap vermediniz
bende bunların fiyat aralığını istiyorum....
kızım daha 3.5 aylık ama dayanamıyorum cicileri görünce 9-12 ayı yaza denk geliyor uygun olur mu bunlar acaba ?
Eki Görüntüle 909575 Eki Görüntüle 909576 Eki Görüntüle 909577 Eki Görüntüle 909578 Eki Görüntüle 909579 Eki Görüntüle 909580
17,18,21 ve 28 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?