rol yapmıyorum hanımefendi onunla beraberken gayet güzel vakit geçiyoruz bunların önemi kalmıyor benim de zaten tereddütte kaldığım nokta bu ben onun yanındayken ya sen ne kadar çirkinsin demiyorum doyasıya sarılıyorum öpüyorum benim burdaki sorunum sadece ileride tipini hiç önemsemeyip evlendiğimde pişman olur muyum buydu ?Yapmayın arkadaşım.
Karşınızdaki insanı küçümsemeyin.
Siz adamı beğenmeyeceksiniz tipini ve bazı huylarını ama adam bunu hissetmeyecek!
Çok mu iyi rol yapıyorsunuz yani?
evet daha önceki mesajları okudu iseniz bende bundan bahsettim yukarıda benim için tip zaten birinci öncelik olsa 1,5 sene beraber olmazdım değil mi ben direk karakterine yanında mutlu olduğum ve güvende hissettiğim için beraberim benim sorum tipine bakmayıp bu şekilde devam edip evlendiğimde daha sonra pişman olur muyum olay buyduTipe aldanmayın kardeşim Yarın dayak yediğinizde,aldatıldıgınızda,2 kuruş hesabı yaptıgınızda Mutsuzluktan kıvrandığınızda Pişirecek 1 tabak yemeginiz olmadıgında eşinizin güzel yüzünü pişirip yemiyecegize göre olgunluk kavramı arayın sizi mutlu edebilecek mi ,saygılı mı,deger veriyor mu, en önemlisi yanında mutlu ve güvende misiniz?İnanın ki evde ki mutluluk hayatın en güzel şeyleriyle ölçülemeyecek derece kıymetli.
mesleğini seviyorsun.evet dediğiniz gibi belkide ben çok aşık değilim ve esas sorun bu
Birine illa çirkinsin demeniz gerekmez zaten hal ve hareketlerden belli olur bu.rol yapmıyorum hanımefendi onunla beraberken gayet güzel vakit geçiyoruz bunların önemi kalmıyor benim de zaten tereddütte kaldığım nokta bu ben onun yanındayken ya sen ne kadar çirkinsin demiyorum doyasıya sarılıyorum öpüyorum benim burdaki sorunum sadece ileride tipini hiç önemsemeyip evlendiğimde pişman olur muyum buydu ?
Boşversene .yakışıklı boylu poslu bir doktor olsaydı emin ol sana gelmezdi EGO’dan .işte benim güvenim çok kırık ve çevremde o kadar şey gördüm ki güvenilir biri buldum diye aklım başımdan gitti
onu motive etmende sizi de motive eden unsur ortada: aşk değil malesef sadece mesleğiyok aksine erkek arkadaşımın ilk sevgilisi benim ve benle tanıştığında kendine güveni sıfırdı benim sayemde hayata döndü diyebilirim herkes de değişimii farketti yani benim onu üzüyor gibi olma ihtimalim olamaz daha çok onu motive ettim
Kesinlikle devam etmemelisin en ufak bir sorun olsa kaçıyor diyorsun yanında ablası gibiyim diyosun evlenseniz çocuğun olsa daha da irileşeceksin fark iyice açılacak sen bi başkası olarak düşün minyon ufak tefek bi adam uzun boylu yapılı bir kadın fizik kurallarına aykırı o da uzun olsa senin yapılı olman önemli değil ama bi defa güven vermez hakikaten senden ebat olarak küçük adama nasıl sığınıp güvende hissedeceksin doktor olması seni mestediyo sadecearkadaşlar birazdan sizden fikir almak istediğim konu yüzünden buraya üye oldum diyebilirim üye olmasam bile burda ki açılan konuların çok sıkı takipçisiyim ve bana da yardımcı olacağınızı umut ediyorum. Benim sorunum erkek arkadaşım. Onu kısaca tanıtmam gerekirse 1,65 boy 55 kilo ve tip olarak kimse beğenmiyor kendimi gerçekten övmek için söylemiyorum ama kimse yanıma yakıştırmıyor bende zaten dış güzelliğine değil iç güzelliği için beraberim ,mesleği doktor pratisyen hekim. Kişisel özellikler olarak inatçı çabuk sinirlenen bi sorun olduğunda kaçma eylemi gösteren ve sürekli benim çabalarımla yürüyen bir ilişki gel gelelim ki iyi zamanlarımız da da çok ilgili nereye gidip geldiğini haber verir beni merakta bırakmaz güvenilir dürüst ve sadık biri. Ve benim için güven vermesi sadık olması ve dürüst olması çok önemli kriterler olduğu için ayrılamıyorum başkasında bu özellikleri bulamayacağım gibi geliyor günümüz erkeklerini görünce ama tip olarak evet benim yıllarca bakmaya doyamayacağım hayalimdeki insan değil diyorum. Annemin ilişkimizi bi şekilde öğrenmesinden sonra içinin rahat etmesi için tanıştırmamı istedi bende tanıştırdım ve annem sevdi. Neyi var çocuğun kusuru yok saygılı efendi dedi annem için de fiziksel özellikler önemli değildir mesela benim boyum 1,70 ve 65 kiloyum ve onun yanında ben daha çok büyük ve yapılı duruyorum ve bu durum beni bayağı üzüyor bi kavga olduğunda beni koruyamayacak hissi geliyor çünkü çok aşırı zayıf ve bizi görenler abla kardeş sanıyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda ? lütfen bana yardımcı olun ve bir yön çizin her gün bu ikilem de kalmaktan çok yoruldum
bi kavga olduğu sırada erkek arkadaşınız zayıf ve güçsüz olduğu için karşıdaki adam size laf atsa bile dövülürüm diye birşey diyememesinden bahsediyorum illa boksör kadar güçlü olmasından değil ?
bi kavga olduğu sırada erkek arkadaşınız zayıf ve güçsüz olduğu için karşıdaki adam size laf atsa bile dövülürüm diye birşey diyememesinden bahsediyorum illa boksör kadar güçlü olmasından değil ?
arkadaşlar birazdan sizden fikir almak istediğim konu yüzünden buraya üye oldum diyebilirim üye olmasam bile burda ki açılan konuların çok sıkı takipçisiyim ve bana da yardımcı olacağınızı umut ediyorum. Benim sorunum erkek arkadaşım. Onu kısaca tanıtmam gerekirse 1,65 boy 55 kilo ve tip olarak kimse beğenmiyor kendimi gerçekten övmek için söylemiyorum ama kimse yanıma yakıştırmıyor bende zaten dış güzelliğine değil iç güzelliği için beraberim ,mesleği doktor pratisyen hekim. Kişisel özellikler olarak inatçı çabuk sinirlenen bi sorun olduğunda kaçma eylemi gösteren ve sürekli benim çabalarımla yürüyen bir ilişki gel gelelim ki iyi zamanlarımız da da çok ilgili nereye gidip geldiğini haber verir beni merakta bırakmaz güvenilir dürüst ve sadık biri. Ve benim için güven vermesi sadık olması ve dürüst olması çok önemli kriterler olduğu için ayrılamıyorum başkasında bu özellikleri bulamayacağım gibi geliyor günümüz erkeklerini görünce ama tip olarak evet benim yıllarca bakmaya doyamayacağım hayalimdeki insan değil diyorum. Annemin ilişkimizi bi şekilde öğrenmesinden sonra içinin rahat etmesi için tanıştırmamı istedi bende tanıştırdım ve annem sevdi. Neyi var çocuğun kusuru yok saygılı efendi dedi annem için de fiziksel özellikler önemli değildir mesela benim boyum 1,70 ve 65 kiloyum ve onun yanında ben daha çok büyük ve yapılı duruyorum ve bu durum beni bayağı üzüyor bi kavga olduğunda beni koruyamayacak hissi geliyor çünkü çok aşırı zayıf ve bizi görenler abla kardeş sanıyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda ? lütfen bana yardımcı olun ve bir yön çizin her gün bu ikilem de kalmaktan çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?