hepinize merhaba güzel insanlar yardımcı olandan Allah razı olsun.

teşekkür ederim yardımınız için bide mesela şunu sorayım ayrıldık bir kaç defa çok üzüldüm hep peşinden koştum yada ne biliyim o farklı şehirde buluştuğumuz zaman hep öpüyorum sarılmak istiyorum tipini beğenmesem bunları hisseder miydim yada sevmesem

Rica ederim , ilginiz vardır ikisi aynı şey değil ki hoşlanıyor olabilirsiniz , aşk ve sevgi tam anlamıyla Yok gibi hissettim ben. Yanlış anlamayın burda evliyiz çoğumuz hepimizin evlenmeden önce sevgilisi , erkek arkadaşı oldu onlara da sarıldık ama ben daha önce sevmemişim diyorum şuan aşığım eşime ben sevgiyi yeni öğrendim diyorum. Eğer gerçekten aşık olsanız hiç birşeyine takılmaz düşünmezsiniz. Bu size ileride sorun çıkarır.

offf nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum sanırım ben gerçek aşkı ve sevgiyi bu dünyada tadamadan öleceğim

Şu soruyu sormanız bile sevgi olmadığını gösteriyor bana göre.
belkide ben sevginin nasıl birşey olduğunu tam manasıyla bilmiyorumdur ?

belkide haklısınızdır ama mesela o farklı şehirde buraaya geldiğinde onu öpmek sarılmak istiyorum hep başımı omzuna koymak istiyorum huzur alıyorum bunun sevgi ile alakası yok mudur
bence yok sadece değer verdiğiniz size huzur veren güven veren bir insan o

offf nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum sanırım ben gerçek aşkı ve sevgiyi bu dünyada tadamadan öleceğim
O kişi karşınıza çıktığında anlayacaksınız ama bunun bi kuralı ya da yazılı belgesi Yok ki isteyince gelsin..
şuan ki erkek arkadaşınızla ilişkinizde beğeni,ilgi,hoşlantı var hepsi bundan ibaret bununla da bir evlilik olmaz olursa da yürümez.. çünkü evlilikte zor zamanlarınız ufak tartışmalarınız olduğunda aşkınız kurtaracak ya da cinselliğiniz kurtaracak bu da sevgi olursa olacak..

O zaman sıkıntı sizde demektir.
Ebeveynleriniz hayatta mı bilmiyorum,onlarla olan ilişkinize bakmalı.
Malum sevgiyi ilk önce aileden alıyoruz.
annem bize sevgisini her daim vermiştir ama babam konusunda aynı şeyleri pek söylemem oda vermek isteiştir belki ama duygularını hiç dışa vuran bi adam değildir

Başka birinin tipine neden aldansın ki ?Sizi seviyorsa .
Birde yanınıza yakışmayacak çirkinlikte ise sadece mesleği için yanaşan olabilir,umarım siz gerçekten sevgilinizi sadece kendi olduğu için seviyor ve saygı duyuyorsunuz dur.

cinsellik konusunda tam bi ilişki olmasa bile ufak bi yakınlaşma oldu ve ben bundan tiksinmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…