hepinize merhaba güzel insanlar yardımcı olandan Allah razı olsun.

170 boylarında 50 kiloda evlenen çocuktan sonra 90 lara çıkan veremeyen kadınlar var.
bunun sonucunda evlendigimde tig gibiydin diye surekli karısını inciten adam da var,
böyle de güzelsin diyende.yada sorun etmeyen de.
yani ilerdeki fiziksel değişim sizdede olabilir.bu çok göreceli bir konu bence.
bana göre sorun olan size göre olmayabilir.
önemli olan sizin ne hissettiğiniz.
burada kimisi huyu güzel olsun der.
kimisi dış görünüş önemli der.
sonuçta herkes kendi hayatından yola çıkarak cevap verir.size yine uymaz.
kendinizi dinleyin.
mantiginizla hayatta yol alan biriyseniz amenna
ama derseniz aşk kadınıyim,
bu adama asik değilseniz her an kapınızı çalabilir.
ilerde aşk sevgi tutku varmı ? diye sorgularsaniz bu tanımlara uyacak biri çıktığında karsiniza pişmanlık yaşarsınız.
karşınızdaki insanda beklentilerinizin ne kadarını karşılıyorsunuz iyi düşünün.
hakkinizda hayırlısı olsun..

burda yakışıklı değil ama doktor yazdığınıza göre gelen fırsatı tepmiyim mi diyorsunuz. Bence beyefendiyi oyalamayın ayrılın zira yarın gözünüz yoldan geçen birine kayacak ve kalbini kıracaksınızz

Ben olsam bırakırdım çünkü ben eşim benden uzun, benden iri olsun isterim. Yani dediğiniz gibi bu bana güvende olma hissi veriyor ve eşimin yanında topuklu ayakkabı giymek isterim. Evet iç güZellikte önemli ama tabiri caiZse sunumunu beğenmediğim yemeği yemem. Çok şükür istediğim gibi de oldu. Darısı başınıza :))

evet normal insanlarda olması gereken şeyler ama günümüz erkeklerinin kaçında var ?
Bu düşünceniz çok saçma.Esim 1.87 boyunda dışardan da dikkat çeker epey ama tam bir ev insanıdır hiçbir yanlışını görmedim.
Tüm erkekler güvenilmez aldatacak diye bir şey yok böyle sartlandirmayin kendinizi.
Ayrıca belki o da fiziksel anlamda sizden geri olduğu için sadıktır bu kadar.

1.65 cok kisa isterse padisah olsun olmaz benim icin size bilemem neticede adam daktir

Her canlı evrimsel açıdan en güçlü olan adayla çiftleşir. Diğer canlılarda bu, fiziksel sağlıklılık ve güçtür. Biz ise sosyal ve toplumsal canlılar olduğumuz için çiftleşeceğimiz insanı seçerken, sadece fiziksel gücüne bakmıyoruz. Her insanın güç algısı farklıdır. Biri için bu fiziksel yapı, diğeri için zeka, öbürü için para. Hepsinin amacı aynı ama. Aşk dediğimiz şey de bu güç algısı ve kriterler cercevesinde meydana gelir zaten. Ben tabii ki zekayı önde tutuyorsam kısa biriyle beraber olabilirim. İşte buna o zaman 'aşık olunca göz görmez' diyoruz.
Sizin için güç para da olabilir, bu eleştirilecek bir durum değil bence. Ya da fiziksel yapı da olabilir. Bunların hepsi doğal. Sadece karar vermelisiniz. Sizden kısa diye ayrılmak bence ayıp değil, demek ki önem verdiğiniz şey bu.

siz bence bilerek olayı farklı yere çekmeye çalışıyorsunuz hanımefendi ben dövmesinden bahsetmiyorum bi kadının kendini savunacağı yer var bi erkeğin var yalnız iken elbette savunurum kendimi ama eşiniz yanınızdayken dövülecem ben diye pasif durmasından bahsediyorum yanındaki kadına laf atılsa tacizde bulunulsa anlayamıyor musunuz

ne güzel Allah daim etsin canım sağol içimi anlayan birilerini görmek güzel sağol

haklısınız teşekkür ederim görüşünüz içim

çok teşekkür ederim Allah razı olsun beni anlamışsınız ve güzel iyi niyetli yazmışsınız

of siz anlayamıyormusunuz ya senin yanında eşin varken biri sana laf atsa eşin hiç birşey demese pısırık olsa hiç içerlemezmisin yada sana taciz edecek biri kolundan aldı tuttu o dövülecem diye tepki vermiyor ne hissedersin bunu bana söylesene bi

Adamı sevmiyorsunuz.. sevseydiniz bu konu sizin aklinizi karistirmazdi bile. Mesleği için berabersiniz gibi geldi. Ben bu adamla yozgatta yaşar miydim diye sorduğunda ne yanıt alıyorsun mesela:)

Adamı sevmiyorsunuz.. sevseydiniz bu konu sizin aklinizi karistirmazdi bile. Mesleği için berabersiniz gibi geldi. Ben bu adamla yozgatta yaşar miydim diye sorduğunda ne yanıt alıyorsun mesela:)
yozgatta yaşar mıydım hayır yaşamazdım bu başka bi adamda olsa yaşamazdım annemden uzakta olmak istemem bu brad pit de olsa öyle olur :) güzel örneğinizle beni gülümsettiniz teşekkür ederim :)

Ayni durumdayiz biliyor musunuz ben de 1 haftadir gorusiyorum cok ilgili cok uzerime dusuyor. Lakin benim boy takintim var cocugun huyuna suyuna odaklanamiyorum diyordum sadece ben mi boyleyim. Benimkinin boyu da 165 ve ayni boydayiz. Aklima sizin soyledikleriniz geliyor hep. Koruyamayacakmis gibi geliyo. Sacma sapan bi sekilde ta eski gorustugum uzun boylu asik oldugum ama guvenmedigim icin terk ettigim cocuk aklima geliyor sıkça.

sorma işte seni çok iyi anlıyorum benim sorunum sadece boy da değil tip olarak da kimse yakıştırmıyor ve ben sırf güveniyorum diye ileride üzülür müyüm aklım dışarıda kalır mı diye çok korkuyorum sizinki daha 1 hafta imiş bağlılık yoktur henüz benimki 1,5 sene oldu ve bağlandım

Sanirim güven tek basina yetersiz insan ilk once kendi yakistiracak. Benim yillardir boy takintim var. Mesela hafta sonu bulustugumuzda yan yana yururken acaba arkadaslarimla tanistirirken gogsumu gere gere tanistirabilir miyim diye dusundum. Bir de sirf evlenmek icin evlendi tipsiz bi adamla evlendi denmesini istemiyorum arkamdan. Cocugun yuzune de ters davranamiyorum her bulustugumuzda elinde çicekle geliyor. Vicdanen cok rahatsiz oluyorum. Arkadasim cocuk icin cok iyi diyor. Ben de ne yapacagimi sasirdim heyecanlanamiyorum. Bulusacagim zaman ayaklarim yere degmesin cok heyecanlanayim isterdim. Bu hisler yok bende. Sizin hisleriniz nasil ona karsi?

Yahu sevmiyorsun işte zorlama. Beğenmiyorsun, güçlü kuvvetli bulmuyorsun. Evlendin bir noktada paraya doyacaksın ama gözün daha iri yarı erkeklerle brlikte olan kızların ilişkilerinde olacak. Ayrıca sen de çalışırsın alırsın 2 bin, bir de 2 bin kazanan bulursun 4 binle de bir aile geçinir ama arkadaşlarının şakaları, milletin bakışı falan seni hep diken üstünde tutacak.

bende de heyecan yok bende heyecan duymak istiyorum ama aynı senin gibi mesela tipli birini bulunca da beni aldatırsa güven vermezse diye düşünmekten de kendimi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…