ya olay para değil işte hep bu açıdan bakıyorsunuz ben güvendiğim için gözüm arkada kalmadığı için beraberimYahu sevmiyorsun işte zorlama. Beğenmiyorsun, güçlü kuvvetli bulmuyorsun. Evlendin bir noktada paraya doyacaksın ama gözün daha iri yarı erkeklerle brlikte olan kızların ilişkilerinde olacak. Ayrıca sen de çalışırsın alırsın 2 bin, bir de 2 bin kazanan bulursun 4 binle de bir aile geçinir ama arkadaşlarının şakaları, milletin bakışı falan seni hep diken üstünde tutacak.
benim sevgilimin de tek özelliği iyi mesleği değil kültürlü ve zeki birisi oda benim gibi gezmeyi yeni kültürler tanımayı yemeyi içmeyi seviyor bunlar da artı şeyler mesela benim içinBu arada ben de hoşlanmıştım böyle bir çocuktan, çocuk benden kısa değil bir kaç cm uzun ama ben topuklu giymeyi seven bir insanım. Neyse adamın yanında babet falan giyiyorum, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum falan. Ama adamın en küçük gıcık davranışı beni aşırı irite ediyor, ve ne çirkin bu adam ya diyorum burnu uzun geliyor, kaşı bitişik geliyor. Sevmiyorum işte. Onun da güzel mesleği vardı ama benimki hakikaten tek meslek değildi, iyi bir çocuktu ve acayip zekiydi. Ama sevmiyorum, arkadaşlarımın ne diyeceğini düşünürdüm, ikimiz yozgatta yaşasak seve seve yaşarım bak ama istanbul'da cemiyet hayatına sokmaktan utanırım çünkü yanıma yakıştırmıyorum. Neyse yani zaten olmadı, başlamadan soğudum :)
ya olay para değil işte hep bu açıdan bakıyorsunuz ben güvendiğim için gözüm arkada kalmadığı için beraberim
aynen benim de mesleğim var çok şükür ama neden böyle algılanıyor bilmiyorumahahah aynı bizim mesele . bana soruyolar mesleği yüzünden mi beraber oldun diye ( kendi mesleğimde çok güzel) vallaha çok aşığım diyorum kimse inanmıyo. ama ben gerçekten çok aşığım kokusu yeter. gerçi biz aynı boydayız
işte bende tam bunun cevabını arıyorum kendi içimdeE gözün arkada kalmıyor ama yanyana olunca da milletin şakasına bozuluyorsun kafaya takıyorsun, ileride takmayacak mısın
sizin meslekler nelerahahah aynı bizim mesele . bana soruyolar mesleği yüzünden mi beraber oldun diye ( kendi mesleğimde çok güzel) vallaha çok aşığım diyorum kimse inanmıyo. ama ben gerçekten çok aşığım kokusu yeter. gerçi biz aynı boydayız
işte bende tam bunun cevabını arıyorum kendi içimde
haklı olabilrsinizBuraya konu açtığınıza göre hisleriniz’den çokda emin değilsiniz, eninde sonunda ayrılacağınıza eminim.işi ,duruşu, osu ,busu biyere kadar bunlar sizi ona bağlı tutar ama bizamandan sonra malesef yetmez..
hadi ya tövbe yarabbimBurada bir tane abla vardı, pantolonunu ütülerken bile sinirleniyorum düdük gibi diyeSonun ona dönmesin.
ama biraz sizin anlatımınızdan öyle algılanıyor insanlara kızmayın. ki bence para da güzellik gibi ya da mesela kültürlülük gibi bi ölçü insanlar kabul etsede etmesede. ama mesela ben aşk olmadan yapamam. bunları problem ediyosanız şimdiden ilerde daha çok problem oluraynen benim de mesleğim var çok şükür ama neden böyle algılanıyor bilmiyorum
bi kavga olduğunda beni koruyamayacak hissi geliyor
of siz anlayamıyormusunuz ya senin yanında eşin varken biri sana laf atsa eşin hiç birşey demese pısırık olsa hiç içerlemezmisin yada sana taciz edecek biri kolundan aldı tuttu o dövülecem diye tepki vermiyor ne hissedersin bunu bana söylesene bi
Aynenn ben de oyle dusunuyorum. Tabi ben senin kadar tanimadim daha 1 haftalik. Hadi gonlum baskasina kayarsa falan diyorum. Ya karizmatik gelmiyo. Mesaj atinca falan cok mutlu olmuyorum. Cok ama cok kararsizim ben de.bende de heyecan yok bende heyecan duymak istiyorum ama aynı senin gibi mesela tipli birini bulunca da beni aldatırsa güven vermezse diye düşünmekten de kendimi alamıyorum
Burada bir tane abla vardı, pantolonunu ütülerken bile sinirleniyorum düdük gibi diyeSonun ona dönmesin.
size cevap vermek bile mantıksız 3 defa belirttim ama gene yazayım ben kavgadan hoşlanmam kavga olmasını da istemem kendimi korumasını da bilirim merak etme senden daha fazla belkide ama bazen karşındaki insan düzgün laf ile brişey anlamayan biri olabilir o esnada o sana zarar vermeye çalışıyorsa sen hala güzel konuşmaya mı çalışırsın yoksa gereğini mi yaparsın gerçekten anlamaya çalışacaksan cevap ver ya burdaBöyle bir durum oldu da susup durdu mu ?
Hayır ilk mesajınızda sadece olabilirlik bir durumda bahsediyorsunuz,burada bir senaryo var şu an.Şahsen böyle bir durumda yanımda susan kişiyi ben sevgili veya arkadaş olarak görmezdim zaten.
Onun dışında illa dövmesi mi gerek anlamadım.Sorunları konuşarak halletmiyor musunuz ? Yok koruyup kollasın falan bana çok abes geliyor kusura bakmayın ama.Sevgiliniz yokken dışarı da çıkmayın madem korunmaya bu kadar muhtaç olduğunuzu düşünüyorsunuz.
Ahh aşk ahh..Sen varsan işin içinde, denizler su damlası gelir sevenin gözüne..sen varsan yüce dağlar erir gider Şirin için,ferhatın elinde..Senin varsan işin içinde,çöller aşılır sevgilinin izinde..
sen yoksan eğer, boy da mesele..yüz mesele..göz de mesele...Aşkda noksanlık olursa, kusur görürüsün sevgilide..Aşığa kusur aramak mı yakışır,,ki aşık kusur görür mü hiç sevdiğinden sor hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?