hepinize merhaba güzel insanlar yardımcı olandan Allah razı olsun.

İçinize sinmeyen birisi ile evlenmeyin. Evlilik lunapark değil. Karşınızdakinde gördüğünüz özellikler sadece vitrin. Evlenmeden asla gerçek yüzünü göremezsiniz. Onun için ayrılın derim.

Bana göre bir erkek bayanın yanında biraz daha uzun yapılı olmalı koruyup kollamalı sarılınca göğsüne denk gelmeli bu benim düşüncem tabi..
Sizin için eksikleri ne olur ,
Beğendiğiniz topuklu ayakkabıyı giyemezsiniz , saçınızı topuz yaptıramazsınız ve krepe atamazsınız daha da uzun olursunuz çünkü dans ederken ya da söz nişan olduğunda yanyana olunca bariz belli olur.
Elbette tercih sizin ama sadece sadık ve dürüst diye devam etmeyin zaten bir arkadaşımın da dediği gibi bunlar normal insan da Olması gereken özellikler..

nesini beğendim dürüst sadık ve güvenilir bi insan olmasını beğendim biraz da mantığım öne basıyor sanırım
işte mantık bi süre sonra insanın elinde patlıyor aşk sevgi illa lazım yoksa insan insana katlanamaz
daha bir arada yaşayacaksınız bir de

evet bende zayıflamak için çaba gösteriyorum ama o kilo almak için çaba sarfetmiyor bi erkek için gerçekten acayip zayıf
Bu arada siz kilolu değilsiniz ki boyunuz var belki 5kg fazlalığıniz vardır bu da aman aman bisi değil bence siz baştan beğenmemekle başlamışsınız zaten bunlar önemli değil eğer gerçekten aşık olsaydınız siz kilo verirsiniz erkek arkadaşınız kilo alır bu seferde başka birseye takilirsiniz

işte benim psıkolojım bunu hiç algılayamıyor evet normalde de olması gereken özellikler ama çevremde o kadarçok şeyler duydum ki artık böyle bi insanı bulmuş olmak altın bulmuş olmak ile eşdeğer gibi geliyor

Haklısınız bu devir de dürüst insan kolay bulunmuyor ama sadece dürüst diye bir ömür geçireceksiniz onu da düşünün göze alın derim. Tam anlamıyla aşık değilsiniz gibi geldi bana eğer öyle olsa hiç takılmazdınız çünkü sevdiğiniz adam size her şekilde dünyanın en yakışıklısı gelirdi. İyi düşünmenizi tavsiye ederim bu karar sizin hayatınızı etkileyecek ama fikir soracak olursanız devam etmeyin derim

teşekkür ederim yardımınız için bide mesela şunu sorayım ayrıldık bir kaç defa çok üzüldüm hep peşinden koştum yada ne biliyim o farklı şehirde buluştuğumuz zaman hep öpüyorum sarılmak istiyorum tipini beğenmesem bunları hisseder miydim yada sevmesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…