Aslında hepimiz görüntümüzün altında bir ruha sahibiz ona aşık olan hep seviyor, değişmiyor sevgisi ama görünüşe aşık olan herhangi bir problemde bitiyor. Tipe bu kadar takılmayın derim yarn başımıza ne geleceği bilinmez yüzümüz yanabilir Allah korusun ama biz biz olmaktan cikmayiz. Düşüncelerimiz,karakterimiz bize aittir. Hayırlısını diliyorum sizin için :)
siz bence bilerek olayı farklı yere çekmeye çalışıyorsunuz hanımefendi ben dövmesinden bahsetmiyorum bi kadının kendini savunacağı yer var bi erkeğin var yalnız iken elbette savunurum kendimi ama eşiniz yanınızdayken dövülecem ben diye pasif durmasından bahsediyorum yanındaki kadına laf atılsa tacizde bulunulsa anlayamıyor musunuz
size laf atıldı. sevgilinizde yanınıza. sırf sizin bu düşüncenizden dolayı laf atan kişiye çattı. o kişiden çıkardı bıçağı sevgilinizi bıçakladı. sonuç ? konunun geri kalanı umrumda deği ben bu konudaki bakış açınızı değiştirmeye çalışıyorum. biri size laf ettğinde yanınızda ordu da olsa dönün gidin zira karşıdaki nasıl bilmiyosunuz. sevgiliniz de laf atan kişiye çatmıyosa en doğrusunu yapıyodur. bu onun boyu posu ile alakalı değil.
Bence sırf dr. olduğu için birliktesiniz, düzenli maddi gelir ve sadık, efendi oluşu sizi onda tutuyor. Eğer anlattığınız tipte, başka bir meslek sahibi olsaydı eminim şimdiye ayrılırdınız.
Hayir canm durust sadik olmadini falan begenmedin doktor olmasini begendin orasi cirkin burasi cirkin diosan zaten sevmiyosun ayril adamdan ona da yazik