- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anladınız ben başka birinin yakışıklılığna aldanıp da gidersem sonra huyu kötü çıkarsa anlamında yazdımBaşka birinin tipine neden aldansın ki ?Sizi seviyorsa .
Birde yanınıza yakışmayacak çirkinlikte ise sadece mesleği için yanaşan olabilir,umarım siz gerçekten sevgilinizi sadece kendi olduğu için seviyor ve saygı duyuyorsunuz dur.
Anladım .ben işletme bitirdim şu an yüksek yapıyorum
devam etmeyebilirdim mesleği tabiki bir faktör çünkü ben hep küçüklüğümden beri dr olmak istenişimdir ve doktorlara karşı acayip bii ilgim var ama ona karşı sonsuz güvenmem beni tedirgin etmiyor olması aklımı şüphede bırakmıyor olması sadık olması bunlar da çok ilgimi çekiyorMesleği sizi baya etkiliyo, hekim değil de başka bi mesleği olsaydı devam eder miydiniz? (Maaşı az,daha az toplumda saygı duyulan bi meslek)
Bilemicem yani sevginin ne olduğunu bilmemek için büyük bir travma yaşamak gerek.annem bize sevgisini her daim vermiştir ama babam konusunda aynı şeyleri pek söylemem oda vermek isteiştir belki ama duygularını hiç dışa vuran bi adam değildir
işte benim güvenim çok kırık ve çevremde o kadar şey gördüm ki güvenilir biri buldum diye aklım başımdan gittiAnladım .
Siz bu adamı sevmiyorsunuz .doktor olması da size cazip gelmiş olabilir . Bir laf vArdır .göz gördü , gönül sevdi diye .bir düşündümde ikinizi, cidden çok orantısız .
İllaki iyi ,dürüst diye de beraber olmayın beğenmediğiniz biriyle . Şahsen ben hayatta istemezdim .
sevgi nedir bilmiyorum derken bu hiç sevgi görmedim anlamında değil yanlış anlamışsınız sonuçta anneden babadan aldığımız sevgi farklı karşı cinsden evlilik yolunda aldığımız sevgi farklı ben bunu ayırt edememekten bahsettim sizeBilemicem yani sevginin ne olduğunu bilmemek için büyük bir travma yaşamak gerek.
O yüzden dikkatli yazdım,şükür sizde öyle büyük sıkıntılar yokmuş.
Kendinizi boş yere doldurmayın.
Belli ki zorluyorsunuz bu ilişki olsun diye.
Ne gerek var anlamadım?
Dışarıda sevip sevileceğiniz bir sürü erkek var.
Sevgisiz devam etmek çok yanlış.
Hım evet yanlış anlamışım ,ozaman siz bu adamı sevmiyorsunuz ?yanlış anladınız ben başka birinin yakışıklılığna aldanıp da gidersem sonra huyu kötü çıkarsa anlamında yazdım
deve cüce olayını ordaki arkadaşlarım ben wc ye giderken söyleyip dalga geçti ve gerçekten de öyleydideve cüce diyorsunuz..
siz diyorsunuz bunu, başkaları değil.
fiziğe takılıyorsunuz, boyu sizden uzun olmadığı için huzursuz oluyorsunuz.
bunları bu aşamada görmüyor olmanız gerekirdi.
dürüst, sadık diye biriyle beraber olunmaz.
doktor diye de olunmaz.
bi kavga olduğu sırada erkek arkadaşınız zayıf ve güçsüz olduğu için karşıdaki adam size laf atsa bile dövülürüm diye birşey diyememesinden bahsediyorum illa boksör kadar güçlü olmasından değil ?bi kavga olduğunda beni koruyamayacak nedir yahu. boksorle sevgili olun siz madem.
Yooo ben sizi anladım da siz beni anlamamışsınız.sevgi nedir bilmiyorum derken bu hiç sevgi görmedim anlamında değil yanlış anlamışsınız sonuçta anneden babadan aldığımız sevgi farklı karşı cinsden evlilik yolunda aldığımız sevgi farklı ben bunu ayırt edememekten bahsettim size
1,5 yıllıkHım evet yanlış anlamışım ,ozaman siz bu adamı sevmiyorsunuz ?
Kaç yıllık ilişkiniz acaba,
yok aksine erkek arkadaşımın ilk sevgilisi benim ve benle tanıştığında kendine güveni sıfırdı benim sayemde hayata döndü diyebilirim herkes de değişimii farketti yani benim onu üzüyor gibi olma ihtimalim olamaz daha çok onu motive ettimYooo ben sizi anladım da siz beni anlamamışsınız.
Neyse insan psikolojisi için burası yetersiz,uzmanlarla görüşün gerekirse.
Boşa zorladığınızı düşünüyorum kendinizi de erkek arkadaşınızı da.
Adam zaten bu beğenmemezliklerinizin farkındadır yeteri kadar üzülüyordur,kimsenin de günahına girmeye gerek yok bence.
Eğer 1,5 yılda hala gözüm kayabilir diyorsanız siz zaten zorunlu ilişki yürütüyorsunuz demektir.1,5 yıllık
Yapmayın arkadaşım.yok aksine erkek arkadaşımın ilk sevgilisi benim ve benle tanıştığında kendine güveni sıfırdı benim sayemde hayata döndü diyebilirim herkes de değişimii farketti yani benim onu üzüyor gibi olma ihtimalim olamaz daha çok onu motive ettim
sen güzelsin yazık olur güzelliğine o çocukla evlenirsen yanında dalyan gibi delikanlılar olmalı mesela.Ne dememizi istiyosun.Yakışıklılık nedir ya ne önemi var insan olmadıktn sonra.Eğer ki sen onu sevseydin kim ne demiş umrunda olur muydu?Eğer bu kanıdaysan bırak onu yazık sen ve çevren tarafından yarın çirkinlik komplexine girer adam.arkadaşlar birazdan sizden fikir almak istediğim konu yüzünden buraya üye oldum diyebilirim üye olmasam bile burda ki açılan konuların çok sıkı takipçisiyim ve bana da yardımcı olacağınızı umut ediyorum. Benim sorunum erkek arkadaşım. Onu kısaca tanıtmam gerekirse 1,65 boy 55 kilo ve tip olarak kimse beğenmiyor kendimi gerçekten övmek için söylemiyorum ama kimse yanıma yakıştırmıyor bende zaten dış güzelliğine değil iç güzelliği için beraberim ,mesleği doktor pratisyen hekim. Kişisel özellikler olarak inatçı çabuk sinirlenen bi sorun olduğunda kaçma eylemi gösteren ve sürekli benim çabalarımla yürüyen bir ilişki gel gelelim ki iyi zamanlarımız da da çok ilgili nereye gidip geldiğini haber verir beni merakta bırakmaz güvenilir dürüst ve sadık biri. Ve benim için güven vermesi sadık olması ve dürüst olması çok önemli kriterler olduğu için ayrılamıyorum başkasında bu özellikleri bulamayacağım gibi geliyor günümüz erkeklerini görünce ama tip olarak evet benim yıllarca bakmaya doyamayacağım hayalimdeki insan değil diyorum. Annemin ilişkimizi bi şekilde öğrenmesinden sonra içinin rahat etmesi için tanıştırmamı istedi bende tanıştırdım ve annem sevdi. Neyi var çocuğun kusuru yok saygılı efendi dedi annem için de fiziksel özellikler önemli değildir mesela benim boyum 1,70 ve 65 kiloyum ve onun yanında ben daha çok büyük ve yapılı duruyorum ve bu durum beni bayağı üzüyor bi kavga olduğunda beni koruyamayacak hissi geliyor çünkü çok aşırı zayıf ve bizi görenler abla kardeş sanıyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda ? lütfen bana yardımcı olun ve bir yön çizin her gün bu ikilem de kalmaktan çok yoruldum