Bu yoruma katılıyorum yemekli değilse sıkıcı geçerYemekli falan Bi düğünse gayet olabilir zaten yemek yerken arkada müzik zaman geçer. Ama klasik salon düğünü ise ben davetli olsam sıkılırım gıy gıy müzik kimi izlicemtabi düğün sizin karar sizin nasıl istiyorsanız öyle yaparsınız.
Böyle Bi düğün isteniyorsa alternatif olarak düğün salonu yerine tekne tutulabilir nikah dans pasta küçük atıştırmalıklar manzara eşliğinde nezih ama sıkıcı olmayan Bi ortam sağlanabilir.Bu yoruma katılıyorum yemekli değilse sıkıcı geçer
Evet salon dediğimiz yerde sürekli bir aktivite olması bekleniyor yani müzik çalacak birileri oynayacak.Böyle Bi düğün isteniyorsa alternatif olarak düğün salonu yerine tekne tutulabilir nikah dans pasta küçük atıştırmalıklar manzara eşliğinde nezih ama sıkıcı olmayan Bi ortam sağlanabilir.
Ben düğün salonunda sadece nikah töreniyle evlendim. Valla o bile yorucuydu.Kızlar düğün konusunda bana bir fikir verin. Biz nişanlımla sadece girişte bir zeybek devamında dansın olduğu bir düğün istiyoruz. Nikahimiz da düğünde kiyilacak. Ancak düğün salonu sahibi bize bunun cok boş bir program olacağını söyledi. Bizim kafamizda ara ara dansin edildiği güzel bir program var. Arkada surekli olarak fon çalacak. Davet havasında. Tek tek gelin damat masaları gezip hoş geldiniz diyecek. Çok mu absürt ya hu?
İkramdan kastınız ordorv tabağı ya da yemek mi acaba? Bir de nasıl oldu sıkıcı ya da boş geçmedi mi? Bir saatte bitsin de istemem açıkçasıBen düğün salonunda sadece nikah töreniyle evlendim. Valla o bile yorucuydu.
Biz ilk girişte dans ettik, sonra nikah oldu.
Nikahtan sonra pasta kesildi, misafirlere ikram yapıldı. En son da takıya geçtik.
Dediğiniz gibi de fon da hep müzik vardı, listeyi kendim hazirlamistim.
2015'te evlendim.
Oynama olmayacak mıKızlar düğün konusunda bana bir fikir verin. Biz nişanlımla sadece girişte bir zeybek devamında dansın olduğu bir düğün istiyoruz. Nikahimiz da düğünde kiyilacak. Ancak düğün salonu sahibi bize bunun cok boş bir program olacağını söyledi. Bizim kafamizda ara ara dansin edildiği güzel bir program var. Arkada surekli olarak fon çalacak. Davet havasında. Tek tek gelin damat masaları gezip hoş geldiniz diyecek. Çok mu absürt ya hu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?