Annemlerin oradaki komşumuz ikinci bebeğine doğum yaptı.Balkonda oturuyorlardı bende slm verdim.Bebeğe baktım uzaktan Allah bağışlasın dedim.Cümlemin devamını getiremeden kadın tokat gibi çarpan sözler söyledi gayet lakayt bir şekilde..."aman fazla bakma göz edersin bebeğime" dedi.Bende bişey söyleyecek sandım dinliyordum kadını.Allah analı babalı büyütsün diye dua etmeye devam edecekken bu sözleri duymak yıktı beni.Hadi benim duymamıda bi kenara bırakın annemde duydu o yüz halini görmek içimi çok burktu.Kadına çok sinirlendim bişeyler söylemeliydim kalbini kıracak sözler.Annem kötü şeyler söyleyeceğimi anladı ve bana "boşver kızım işte dünyada böyle insanlarda var Artık şükürün yerini verilenlerle böbürlenmek almış sus ve Rabbime havale et dedi.
İşin tuhaf tarafı çevremdeki tek doğum yapan kadın o değil bir kaç kişi daha var onlarıda seviyordum hiçbirinede nazarım değmedi.Eve zor attım kendimi ağlamaktan bir hal oldum.Bebeğim içindi tüm gözyaşlarım.Bu insanlar neden byle yaaasenağlama
Annemlerin oradaki komşumuz ikinci bebeğine doğum yaptı.Balkonda oturuyorlardı bende slm verdim.Bebeğe baktım uzaktan Allah bağışlasın dedim.Cümlemin devamını getiremeden kadın tokat gibi çarpan sözler söyledi gayet lakayt bir şekilde..."aman fazla bakma göz edersin bebeğime" dedi.Bende bişey söyleyecek sandım dinliyordum kadını.Allah analı babalı büyütsün diye dua etmeye devam edecekken bu sözleri duymak yıktı beni.Hadi benim duymamıda bi kenara bırakın annemde duydu o yüz halini görmek içimi çok burktu.Kadına çok sinirlendim bişeyler söylemeliydim kalbini kıracak sözler.Annem kötü şeyler söyleyeceğimi anladı ve bana "boşver kızım işte dünyada böyle insanlarda var Artık şükürün yerini verilenlerle böbürlenmek almış sus ve Rabbime havale et dedi.
İşin tuhaf tarafı çevremdeki tek doğum yapan kadın o değil bir kaç kişi daha var onlarıda seviyordum hiçbirinede nazarım değmedi.Eve zor attım kendimi ağlamaktan bir hal oldum.Bebeğim içindi tüm gözyaşlarım.Bu insanlar neden byle yaaasenağlama
Ya insanlar neden böyle bu cahillik olamaz bu kalp kötülüğüdür. Oysa ki insan çocuğu olmayan birine böyle şey dermi ya ben daha birbuçuk yıl olacak evliyim şimdiden fiskoslar başlamış. Anlam vermiyorum kendi teyzemin küçük çocuğu daha geçen gün bana sizin çocuğunuz neden yok olsa şimidye kadar olurdu demezmi :1shok:
Kimbilir başkaları ne diyordur aman canım üzme kendini bilmez bir kafasız için ben takmam şahsen keşke içinden geçeni o an deseydin....
cahil insanlar hic aldirma canim bosver oyle insanlara karsi sagir olucaksin. ne yazikki bilmiyorlar evlatda ,mal ,mulk de hersey bit imtihan bu dunyada.allah islah etsin oylelerini .uzme kendinia.s.
canım benim o gözyaşlarına degermi degersiz insanlar için.
bozma moralini ALLAH büyük tatlım inşallah hayırlısı ile seninde kucagın bebişinle dolar.
kıyamam sana ben.gerçektende çevremizde o kadar çok dengesiz ve kıendini bilmezler varki.
kendini bilen bi insan zaten sana o lafı etmez.
ALLAH gönlüne göre versin.
Hiç canini sikma öyle insanlara veren allah almayida bilir.bir çoçuk doğurmak bence büyük bir meziyet değilll önemli olan o çoçuğu hayirli iyi yetiştirmektir.o düşüncedeki insanlarin çoçuklarida bence hayirsiz evlat olur.allaha havale et üzülmene gerek yok herşeyin başi sağlik hayirliysa olur zaten üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?