Annemlerin oradaki komşumuz ikinci bebeğine doğum yaptı.Balkonda oturuyorlardı bende slm verdim.Bebeğe baktım uzaktan Allah bağışlasın dedim.Cümlemin devamını getiremeden kadın tokat gibi çarpan sözler söyledi gayet lakayt bir şekilde..."aman fazla bakma göz edersin bebeğime" dedi.Bende bişey söyleyecek sandım dinliyordum kadını.Allah analı babalı büyütsün diye dua etmeye devam edecekken bu sözleri duymak yıktı beni.Hadi benim duymamıda bi kenara bırakın annemde duydu o yüz halini görmek içimi çok burktu.Kadına çok sinirlendim bişeyler söylemeliydim kalbini kıracak sözler.Annem kötü şeyler söyleyeceğimi anladı ve bana "boşver kızım işte dünyada böyle insanlarda var Artık şükürün yerini verilenlerle böbürlenmek almış sus ve Rabbime havale et dedi.
İşin tuhaf tarafı çevremdeki tek doğum yapan kadın o değil bir kaç kişi daha var onlarıda seviyordum hiçbirinede nazarım değmedi.Eve zor attım kendimi ağlamaktan bir hal oldum.Bebeğim içindi tüm gözyaşlarım.Bu insanlar neden byle yaaasenağlama
Sedaa merhaba, eğer imzandaki çizelgende yanlişlik yoksa 13 aylik evlisin. Sence bu olayi bu kadar kafana takman için çok erken değilmi. Bende bebeğimi 5, yilimda kucağima aldim. Hepimiz çeşitli sorunlar yaşadik. Sen dişardaki laflara kulağini kapa ve kendine bile çocuğum olmuyor deme. Dr a gitsen bile sizden süre ister. Daha evliliğiniz çok yeni diye. Eğer fiziksel çok ciddi bir probleminiz yoksa (inşallah yoktur) eminim er yada geç olacaktir
bence hiç ağlamayın,üzülmeyin de,. insanlar gerçekten çok tuhaflar benimde bebeğim olmuyor 3 yıllık evliyim ama hiç kimseye annemde dahil bebeğim olmadığını henüz söylemedim istemiyorum diyorum çünkü biliyorum ki istediğimi olmadığını bilseler tuhaf tuhaf yorumlar yapıcaklar ve yorumların sonuda asla gelmeyecek bu gibi boş şeylerle zaten zorlu olan bu süreçte kendimi hiç yıpratmak istemiyorum
rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin.. evladımıda en hayırlı zamanda versin inşallah süphesizki o en iyi zamanı bilir ve boynu bükük bırakmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?