Hep sevgimizi haykrdk...Yok mu iinizde sevmedii insan haykrmak isteyen?

bana kafayı takan her ders saçma sapan sorular sorup beni sınıfta rezil etmeye çalışan çok sevgili! hocam

senden nefret ediyorum
sadece bil istedim

Senden nefret ediyorummm !!!

Ya var ya bi kere karşıma çık bir keeree ve seni eşşek sudan gelinceye kadar döveyim! O yumruğu yüzüne indirmessem adım da somberness değil! And içtim Senin için çok harika planlarım var kçk o.

Çok hafif oldu senin için.

Beni burda hanımefendi çizgimden çıkarıosun, salak şey!

Öküz bencil egoist nişanlımı başkalarının yanında ezmeye çalışan ama benim gibi bir duvara çarpınca bana suç atmaya çalışan şerefsiz adi köpek pislik herif kayın mıdır kaydırak mıdır neydüğü belirsiz salak senden NEFRET EDİYORUM.Biran önce evlende o muşmula suratını görmek zorunda kalmayalım.Beyinsiz heriiiffffffff karınıda al git

ayyyyyyyyy nasıl bır nefrettır bu bole gece gece oldurdun benı cok yasa sen emı

nedendır bılmem bu sayfayı okumak cooooooooook hosuma gıttı hepınız cok sekersınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kendi salak oyunlarıyla bizim huzurumuzu kaçırabileceğine inanan, benden altı yaş büyük olmasına rağmen bi bezelye kadar beyin taşıyan biri var.. nişanlıma yapıştı sülük gibi, telefonlarını değiştirdik, msn adresini değiştirdik, facebookları kapattık bu rezil yüzünden ama, hala eski msn adresini ekleyip, bağlantı kurmaya çalışıyor.. nefret ediyorum ondan nefreeett, elime bi geçirirsem nasıl nefret ettiğimi o da anlayacak ama her gün dua ediyorum Allah'a onu benim karşıma çıkarmasın diye.. elimden sağ çıkamayacak çünkü!!!

oh be rahatladım :)))

İki yüzlü,iftiracı,yalancı ve de kıskanç kuzen teyze kızıııı.
Seni; bana 10 yıl önce attığın iftiradan beri sevmiyorum,ama yüzyüze gelince de canım cicimsin.Hala çünkü hatanın farkındasın.Ama ben seni kaale bile almıyorum..

Geçenlerde yine bi olay da (haberim bile yok)adım geçmiş,yemin ediyorum muhattabım değilsin artık,ama bundan sonra adımı ağzına alırsan benden çekeceğin var...

ayyyyyyyyy nasıl bır nefrettır bu bole gece gece oldurdun benı cok yasa sen emı

Çok rahatladım canım muşmula surat kaçıyor artık benden nihahahahahahaha sen çok yaşa canım ne güzel bir topic di mi ? İnsan sinir stres atıyor başkalarınınkinide okuyunca gülesi geliyor.Dün kendi yazdığımı okuyunca bile güldüm yani pis herif sağol sayende çok gülüyorum

eski sözlüm olacakk insan degil hayvan !!!!!!!!!! Ve özellikleee ANNESIYLE KÜCÜK ABLASIIII...ALLAH sizi bildigi gibi yapsin. Sizden nefretttttttttt ediyorummmmmmMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alin oglunuzu ne halt ediyosaniz edin. Benden uzaaaaakkk olunnnn...Paraciklarinizida insAllaaaaaah catir catir yiyen biri cikarrrr oglunuy /kardesinizin karsisina.
Ömür boyu basinizi duvarlara vurun insallah...Nefretimsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veeeee yüzüme gülen arkamdan kuyumu kazmaya calisan sahte iki yüzlü insanlar!! Geberin emi

Kazık öyle değil böyle atılırr şekerimmm

Siz kiminle uğraştığınızı bilmiyosunuz. Beni elinde bebeği ile o.luk yapan birine satmak he! Yediririm onu size böyle.. Saf olan kimmiş umarım anlamışsınızdır o minicik akıllarınızla. Bir de pot kırıyorsunuz hala hahaha Allah'ım çok komiksiniz

Hepinizin hayatı iki dudağımın arasında. Canımı yakarsanız canınızı alırım. Akıllı olun aklınızı da alırım Adam olun.

Şimdi dağılın.

kendime seslenmek istiyorum

ey heupss sen ne kadar sinir bozucu bir insan oldun şu son zamanlarda..
bu içine attıkların ne olacak sanıyorsun?
günün birinde sana hastalık olarak dönecekler farkında mısın?
hayır inançlı insansın da neden kendine, vücuduna bu kadar eziyet ediyorsun...

seni hiç anlamıyorum... ve her geçen gün senden nefret ediyorum...

sen evet hak etmiyorsun bunları ama sen öyle bir insan oldun ki artık sana her şey mübah diyeceğim...

bencil olsaydın keşke.. belki o zaman seni sevebilirdim....

yok heupss yok..

KENDİMİ SEVMİYORUM ...!!!!

Son zamanlarda ki ben'den nefret ediyorum.
Aşırı alınganlık yapıyorum, her şeyi umursuyorum, sorun çıkartacak birşeyler buluyorum, kendimi huzursuz ediyorum, mutlu olmayı beceremiyorum, kendime doğru dürüst bakmıyorum, karar veremiyorum...

Ne oldu bana böyle?

Nefret ediyorum kendimden şu an.

nasıl yapıcağımızı söylemediği halde bi sürü ödev veren hocama sesleniyorum
seni sevmiyorum
ayrıca o yalakaların söylediği gibi zeki çalışkan falanda değilsin
boş konuşan insanın tekisin
oh be
içim rahatladı

Bendeee hıyyy Bilge diye bir kız vardı onu hiç sevmiyorum halada öyle yılan sinsi sinsi yaklaşır insanada tısss tısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…