- Konu Sahibi akli_karisik
senden nefret ediyorum .... yazık çok yazık işine göre hareket eden o...... çocuğunun tekiymişsin....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide aklıma gelmısken zeynep var tabi. utanmadın demi 31 yasında kadınsın sevgilimi ayartmaya. r.. sanada gelicem bekle sen. sen yasından basından utan . kahpe 31 yasındasn 20 yasında adamla gezıon bıde sevgılıs oldugunu bile bile.insan ol be. senı bı yerde bulsam agzını burnunu kırıca. bide utanmadan ıntıkm almaya calıson. ayrıdgn yetmıomus gibi. geberticem seni ben bekle sarı çiyan. r... sana gelınce hıc utanmadn demi mustafa bana fotoları gosterınce onun yanındaydın. ne kaadar serefsz it bi insasın sen. şimdi git anenle babanla onu tanıstr isticeklermı bakalım onu. iki yakan bı araya gelmesın. böyle köpekler gibi surunursun pesimde iste. intikamımı cok pis alıyorum bak gördun mu ? sucladıgn m.... sana 10000000000000000000000 basar kıskanc pislik.
cok sekersinizdelikafaduldenhocama sesleniyorum:
prof oldun diye amma havalandın.. insan ol insannnnnn! bi dur bi düşün, öğrencilerim benim ardımdan neler söyler acaba, beni iyi anarlar mı diye bi merak et be kadın.. bilmiosan ben söliim, seni seven pek yok bizim oralarda.. gerçi takacağını hiç sanmıyorum ama..
Kaynım denen kıŞıden nefret edıoooooooom